Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy sklep |
Witam, ciekawi mnie jaki macie pomysł na nowy sklep w Galerii Stokrotka. Być może chciałbym cos otwotrzyć i zbieram ciekawe pomysły za które z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy sklep |
Z używaną odzieżą.
|
|
salon z dżwiami
|
|
z drzwiami miało być, ale byka walnąłem
|
|
hehe z uzywana odzieza w galerii pomysl... Sluchaj otworz jakis pozadny sklep z komputerowymi rzeczami, a mianowicie podkladki, myszki, sluchawki itp. Zorientuj sie jakie gracze uzywaja podkladke, myszek, sluchawek. Nie chodzi mi tu o takie podkladki biurowe czy myszki kulkowe. Tylko profesjonalne podkladki myszki i naprawde dobre sluchawki. Poprostu sprzet dla gracza. Bedziesz mial duzo klientow poniewaz teraz duzo dzieci zaczyna grac:) i to nie dla rozrywki tylko jakies lany czy cos. I to jest naprawde dobry pomysl. U nas w lomzy takiego sklepu nie ma:) jak cos to daj mi swoje gg to napisze do ciebie i ci powiem co i jak, opisze wiecej. Bo to jest naprawde dobry pomysl na biznes
|
|
troche bykow nasadzilem ale szybko pisalem
|
|
Smażalnię ryb otwórz. :-))))))
|
|
aikon sam otworz to zobaczysz jaki to dobry pomysl... jest tego wszędzie a na allegro za grosze to juz zawalone, więc biorąc pod uwagę że na takich rzeczach nie ma duzej marzy gowno mozna zarobic.
|
|
haha podpisz ugode z KFC bądź new yorker
|
|
sex shop
|
|
h&m !!! bershka !!! ;p
|
|
albo zara ;) ;p
|
|
Rzeźnię ;)
|
|
"Scotch and Soda" by sie przydal,fajne ciuchy a niestety śledzi trzeba dorabiac .... ;(
|
|
H&M
|
|
KFC
|
|
http://www.superquiz.pl/?t=165 to sie opłaca maprawde mój kumpel wygrał i przelali mu kase w ciągu 4 dni roboczych.skorzystaj z linku powyżej.
|
|
hugo boss i tommy hilfinger Ich bin fur Berlin...
|
|
sklep z bronią albo burdel
|
|
smażalnia ryb to bardzo dobry pomysł , plus sprzedaż dań z ryb. Tylko wszystko musi być świerze i na poziomie no i oczywiście nie drogie. Po prostu bedziesz musia sie troche napracowac tak aby wylansować w łomzy mode na szybkie ale zdrowe jedzenie dań z ryb. Tu może byc i zwyczajna rybka plus bułeczka i herbata i obok tego mogą byc juz i inne bardziej zaawansowane sprawy. Ja myśłe ,że dużo osób wybierze jedzenie oparte na rybach bo te świństwa sprzedawane typu pica , kebaby i inne pierdoły to juz sie wszystkim objadły. Dina
|
|
takie rybki jak smazo ny świerzy dorsz lub śledż pojda jak ciepłe bułeczki. Jak sobie zorganizujesz dowóz świerzej ryby z wybrzeża ale swierzej anie mrozónej i ropropagujesz w meiście ,ze u ciebie ejst zawsze taka śiwerza ryba to sukces masz murowany Dina
|
|
a i co jeszcze bardzo wazne , musisz bezwglednie zwrocic uwage na parking dla samochodów przed twoja smazalnia , wiekszośc porusza sie samochodami i nikt nie przyjedzie jak nei bedzie miał gdzie fury postawić i po prostu bedzie klapa. Dina
|
|
hehe ... fajnie strzelacie samobójami :P http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Thomas dlaczego? Dina
|
|
tommy hilfinger, esprit, g-star, s.oliwer... :) _____________________________________________________
|
|
Dina przyjrzyj się jakie podawane są pomysły. Co do twojego pomysłu: "takie rybki jak smazo ny świerzy dorsz lub śledż pojda jak ciepłe bułeczki. Jak sobie zorganizujesz dowóz świerzej ryby z wybrzeża ale swierzej anie mrozónej i ropropagujesz w meiście ,ze u ciebie ejst zawsze taka śiwerza ryba to sukces masz murowany" Takie cuś jest dobre gdzieś gdzie na bieżąco można zaopatrywać się w świeże rybki.Łomża chyba nie jest takim miejscem.Chyba ,że smażalnia oklejek i płoci z pobliskiej Narwii. "a i co jeszcze bardzo wazne , musisz bezwglednie zwrocic uwage na parking dla samochodów przed twoja smazalnia , wiekszośc porusza sie samochodami i nikt nie przyjedzie jak nei bedzie miał gdzie fury postawić i po prostu bedzie klapa." Ciekawa analiza. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Dina smazalnia ryb w galerii stokrotka? :) Czemu samoboje? Bo jakosc pomyslow na tym forum, delikatnie mowiac, pozostawia wiele do zyczenia. Czesc powtarza sie w kolko przy kazdym takim temacie i sa to raczej osobiste zyczenia postujacych, a nie faktycznie dobre pomysly na biznes. Ciekawi mnie, jesli faktycznie czesc osob wierzy, ze ich pomysl to taki gwarantowany sukces, dlaczego sami go nie realizuja, tylko oddaja taka "zyle zlota" na forum?
|
|
Thomas teraz bez prblemu np raz w tygodniu przywozone sa świerze ryby baltyckie do sklepu pirania przy legionoiw ida jak swierze bułeczki , to tylko kwestia organizacji dostaw A parking jest ważny , jak nie ma parkingu dobrego aby bez problemu samochód postawic to nigdy tam nie kupuje Dina
|
|
To ile uwazasz, ze powinna kosztowac taka porcja smazonej ryby?
|
|
hehee czytam i łocom nie wierzę..... czy wy wiecie ile kosztuje 1kg ryby w smażalni??? więc ...ceny zaczynają się od 50zł/kg do... górnej granicy jest daleko, bo dochodzą jeszcze wędzone itp., więc jeśli myślisz ,że cała Łomża zleci się na smażoną rybkę z fryteczkami to grubo się mylisz..... bo stać na taką rybe to jest czeczenów a nie przeciętnego łomzyńskiego obywatela..pozdrawiam i gratuluję pomysłu - wtiopa nacałej linii Ich bin fur Berlin...
|
|
ktos tu wspomnial o sklepie rybnym pirania przy legionów, gdzie to jest tak dokladnie?
|
|
Wolalabym abys otworzyl jakas mila z prawdziwego zdarzenia kawirenke( w Lomzy takiej nie widzialam!!!) Sa tu jedynie cukiernie z ciastkami na wynosi musisz zjesc to ciastko przy kasie lub na ulicy(beeeee!!!!). Mozesz tez tez pomyslec o tym ,ze ludzie sa dzis bardzo zabiegani i nie maja czasu na sniadanie w domu i mogliby zjesc je " u ciebie"!!! Mam juz nawet nazwe na takie miejsce.( jesli bedziesz zainteresowany -zdradze ci je!) Sama myslalam o takim przesiewzieciu ale niestety nie mam tyle funduszy.
|
|
bank spermy z której można skorzystać u Ciebie bo ludzie biegają dzisiaj
|
|
H&M
|
|
w Łomży jest mało sensnych ciuszków gdzie nie gdzie trafia sie fajne .H&M nie dość, że są fajne to tanie szybko schodzą i klienci zadowoleni z zakupu. w ostatecznosci biedronkę :D
|
|
C&A super sklep fajne ciuchy. Nie Pozdrawiam
|
|
a może donutsy?? Coś na wzór Donkin Donuts + kawa, mam dostęp do maszyn,które je robią. Ich bin fur Berlin...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |