Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Morze ktoś pomorze:(:(:(:( |
Siema mam takie nietypowe pytanko. co mam zrobić gdy rodzice mojej dziewczyny nie pozwalają sie nam spotykać?? proszę o konkretne odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Morze ktoś pomorze:(:(:(:( |
odpuscic sobie jezeli to nic powaznego
|
|
A ile wy macie lat?
|
|
mozesz zemnom pogadac to tesciowo roskórwie na pasah za odpowiednio oplato pewnie jestes margines spoleczny i temu nei pozwalajom
|
|
jasiu_śmietana podaj na siebie namiar i napisz na jakich pasach wychodzi ci to najlepiej akapulko12
|
|
zrob jej dziecko to wam juz nie beda zabraniac ;)) zartuje bron Boze jak jestes chlopak rozumny i zalezy ci na niej to ja bym poszla do "tesciow" i porozmawiala z nimi
|
|
My nie pomorze, w sumie podlasie też nie, a mazowsze ! wypad na jakies pomorskie forum.
|
|
jaki namiar na karzdyh pasah dobrze
|
|
Nie pozawalają wam jechać nad pomorze? Mają rację zimno jest, może latem morze będzie lepsze.
|
|
Nie wiem ile macie lat, czemu nie pozwalaja ale zawsza najlepsza jest rozmowa. Jesli chodzi o nauke to postarajcie sie o lepsze oceny. Moze jest inny powod. Weź sie w garsc i pojdz z wizyta do jej rodzicow. Porozmawiaj szczerze. Wyjasnij wszystko i popros ewentualnie o druga szanse. PS: Dla jej mamy jakiegos kwiatka kup ;) Kupe lat temu moj brat mial taki problem i to pomoglo. Trzymam ksciuki.
|
|
Może jakbyś potrafił posługiwać się językiem polskim rodzice Twojej wybranki spojrzeliby na Ciebie łaskawszym okiem.
|
|
A najlepiej - zapuść brodę, nie myj się przez miesiąc - powiedz, że jesteś Czeczenem i ją porwij.
|
|
hahaha realista ;-DD doobre too
|
|
Chłopak poprosił o pomoc a wy niektórzy jak te harpie rzucacie sie na kolesia jeja brak empatii społecznej i oczywiscie akcja czeczeńska . Kiedyś każda rozmowa kończyła sie tematem seksu teraz czeczeniami. Co do meritum chłopaku zorientuj sie a własciwie pogadaj z Panną bo zapewne wie czemu niepozwalają sie wam spotykać. Być może coś usłyszeli o Tobie , być może jakaś plotka wiesz jak to jest. Jak uzyskasz to info będzie ci łatwiej. Jeśli nie to poprostu pogadaj z nimi kulturalnie co do ciebie mają i czym to jest uzasadnione bo czymś być musi. W żadnym wypadku nie rób tego ze złością. Możesz pokusić sie o kupienie kwiatków dla Mamusi ...:D to zawsze działa łagodząco :) Powodzenia chłopie ;] ...Zaufanie to potega....
|
|
chlapnij teśćiowej:)) ogarnijsie:>
|
|
co zrobic? proste olej ja i jej rodzicow. chyba ze hcesz tak do konca zycia jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ps. My z Mazowsza jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
z flaszko do teścia, a starej w lampę :) a pannę w oko
|
|
ohohohohoho ;DD rozbawil mnie temacik ;D widze ze masz na koncu liczbe 17 znaczy ze masz 17 lat raczej ;) no to albo wyrwales jakos małolate xD albo kur** jestes jakis lamus ze jej starzy boja sie ciebie z nia puscic hahahaha
|
|
Przelec jej mame a tesciowi kup wodke od razu zdobedziesz ich aprobate a tak na powaznie to porozmawiaj ze swoja dziewczyno ona na pewno wie gdzie lezy problem ja bym na twoim miejscu olal ja I jej rodzicow o ile sie nie myle morze sie pisze przez samo z :p:p:p Oby takich wiecej tematow usmialem sie strasznie
|
|
przebij jej starym opony i wybij szybę w aucie hahaha
|
|
|
http://www.superquiz.pl/?t=165 zagrajcie to działa i można wygvrać łatwą gotówke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |