poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mecenasi sa proszeni do kasy.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=20231

Jest szansa, że wreszcie chłopaki pokażą jak kochają ŁKS.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mecenasi sa proszeni do kasy.

no dobre to jest nie ma co. Powiem szczerze ,ze sie mocno usmiałam ale czy jest tu z czego. Klub leży a tak pieknie było.

Dina

Stefanek pisząc "chłopaki" masz na myśli kogo?

te stado mecenasów i specjalistów od piłki nożnej. Chyba, że była tam jeszcze jakaś dziewczyna i przeoczyłem.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Dziękuję bardzo być teraz w ich skórze.

Rozumiem też, dlaczego były takie kłopoty z wyborem odpowiedniego zarządu.

Pozdrawiam.

Nie wiem czy jesteś kibicem ŁKSu ale może Cię zainteresuje moja wypowiedź. Otóż co do tej miłości miałbym dużo do powiedzenia. Jak powszechnie wiadomo w zarządzie był pan viceprezydent (czyt. przedstawiciel "władzy miejskiej). Został tam "upchany" ze względu na dobre wyniki ŁKSu. I tylko dlatego! Kiedy były wygrane mecze frekwencja miasto chciało ŁKSu , włodarze paradowali w szalikach na stadionie. Miasto chciało się wypromować kosztem ŁKSu i dlatego okazywali tą sztuczną miłość. A żaden pajac mi nie powie że ŁKS nie był dumą Łomży (teraz można by dyskutować bo wszysto zależy od punktu siedzenia jednakże nic chlubniejszego nie widzę). Jak sama nazwa wskazuje jest to ŁOMŻYŃSKI Klub Sportowy dlatego miasto powinno się nim interesować tak jak matka kocha syna nie zależnie od tego jak postępuje. Zawsze będzie go kochała bo zawsze będzie jej synem tak jak ŁKS zawsze był, jest i będzie Łomżyński. Niektórzy uważają że brak pomocy ze strony miasta to załatwienie problemu i ochrona przed utratą wizerunku. Niech tam sobie klub upadnie i będzie spokój. Otóż nie!! Bo nie dość że ŁKS ma w Łomży sporą rzeszę kibiców (w dużej części wyborców) to na dodatek od wielu osób z różnych części regionu/kraju pytają mnie. "Co Wy macie za władzę!" "przecież to wizytówka miasta..." itd itp. Słowo do Pana B.: układaniem chodników, które zaraz trzeba poprawiać oraz udawaniem że "coś" się robi głosów pan nie zyska. No chyba że mamy już do reszty tępe społeczeństwo. Dziękuje jeśli ktoś przeczytał:) Pozdrawiam

A-Z brawo masz całkowitą rację. Myśle ,że przyjdzie taki dzionek ,ze znowu będziemy podziwiać drużynę ŁKS na boisku nowego pięknego stadionu.

Dina

A kto pojechał z druzyną do USA nie jeden z czonków zarządu, który teraz otrzymał postanowienie z Urzędu Skarbowego.
JAk klub był u szczytu sławy do wszyscy się z nim identyfikowali i wykorzystywali do swoich celów a jak zaczęło się źle dziać to uciekali jak szczury z tonącego okrętu i zapominali, że mogą zostać pociągnięci do odpowiedzialności.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org