Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urzad Skarbowy |
Czy ktos wie, czym sie zajmuje Urzad Skarbowy na Katusowej? Szukalam w necie ich strony ale nie moglam znalezc. Prosze o pomoc ew. o ich strone. Dzieki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urzad Skarbowy |
sciaga zalegle mandaty
|
|
Jak to urząd skarbowy np darowizny tam są załatwiane ;)
|
|
mandaty, spadki, darowizny etc.
|
|
a jak juz upominaja sie o zaplate i jesli sie nie zaplaci , bo sie oczywiscie nie ma skad to przysylaja komornika??? dzieki za info marcingo1
|
|
i wszystkim innym rowniez dzieki za odzew!!!
|
|
prosze o odpowiedz na moje ostatnio zadane pytanie, moze ktos mial podobny przypadek i wyjasni mi troche jak to wyglada z tymi niezaplaconymi mandatami
|
|
A co nie zapłaciłaś mandatu ?? Czy to jest związane z samochodem .??
|
|
ja dostałem mandat na koniec marca tego roku 100zł a zapłaciłem około 2 tyg temu po tym jak 3 razy do mnie przyszli do domu naliczyli sobie 9.50 za zwłokeę
|
|
Kiedyś były tam mandaty i windykacja, zaległości, teraz zostały dodane inne działy, które znajdowały się na Polowej, więc również tam zgłaszamy zakup kolejnych aut, nieruchomości itd., a swojej strony www pewnie nie mają no bo cóż trzynastki, nagrody czy inne wymysły by praca była rentowna. Troszkę to pochłania kasy, więc nie wymagajcie od nich strony www :)
|
|
KONTROLA SKARBOWA ! jak zamykasz dzialalnosc i masz zwrot vatu to bedzisz tam musial/a przyjsc na przeluchanie
|
|
podlewaniem kaktusów ;)
|
|
kradną
|
|
Podatki od darowizn, zakupu samochodów i spadków.
|
|
Sebo19! nie wiem jeszcze dokladnie o co chodzi, bo przyszli pod adres, pod ktorym juz nie mieszkam. podejrzewam tylko ze chodzi o mandat(bratu pozyczylam samochod), bo o nic innego nie moze. on zadnych dlugow niema i nic z tych rzeczy, ktorymi zajmuje sie US na Kaktusowej.
|
|
na kaktusowej są: 1 spadki i darowizny 2 czynności cywilnoprawne (pcc) 3. egzekucja skarbowa 4. kontrola jeżeli nie złożyłaś do urzędu NIP'u 3, zgłoszenia aktualizacyjnego o zmianie miejsca zamieszkania to nie dziwne że komornicy przyszli pod adres jaki mieli podany w systemie, to do Ciebie należy poinformowanie o zmianie miejsca zamieszkania organu podatkowego Ponadto radziłabym szybko zjawić się na kaktusowej bo odsetki skarbowe są "dość" wysokie a liczą się one od dnia wysłania (dostarczenia pod adres miejsca zamieszkania) do chwili zapłaty
|
|
dzieki za info!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |