Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
aerobik na osiedlu Południe |
Czy ktoś wie, czy na osiedlu Południe są gdzieś prowadzony aerobik? Dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: aerobik na osiedlu Południe |
przyłączam się do pytania maja
|
|
laTINO SOLO W ROK-u na ul. Małachowskiego 4
|
|
w Centrum Katolickim. chodziłam tam 3 lata i byłam zadowolona.
|
|
Witam Mam pytanie a w jakie dni jest aerobik w Centrum katolickim, ile kosztuje i gdzie można się zapisać????? Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
na kazańskiej jest aerobik przy spółdzielni perspektywa ;)
|
|
Aerobik w centrum jest napewno we wtorek i czwatrek w godzinach wieczornych, ale i w inne dni też chyba są jakieś grupy. Kosztuje 60 zł. Idź do centrum wtedy kiedy są zajęcia (piwica) to będzie Pani Ada i Cię zapisze.
|
|
u mnie w piwnicy
|
|
witam,potrzebny mi jest numer kontaktowy do Pani prowadzącej aerobik w Centrum Katolickim w celu zapisania sie. Dziekuje z góry za namiary i odpowiedz.Pozdrawiam :)
|
|
ja np nie polecam tejze paniii Ady.... co to nie ona...i zajecia prowadzi nie tak jak byc powinno:((((((
|
|
Stanowczo odradzam p.Adę.Chodziłam 1 miesiąc, totalna porażka.Teraz chodzę na Kazańską i jestem zadowolona.
|
|
Ja chodzę do Ady od 3 lat, jestem bardzo zadowolona. Wiem, że ktoś kto chodzi przez pierwsze tygodnie może byc niezadowolony, bo Ada najnormalniej w świecie daje wycisk, nie pieści się- jednym to się podoba (tak jak w moim przypadku), a innym nie. Nie są to zajęcia dla legatów czy pań, które chcą np. zaimponować super modnym strojem. Praktycznie każde zajęcia są inne, Ada wprowadza też zajęcia z piłkami (czego nie ma u innych), jest taniec brzucha, jest boks, jest sexi-dance. Acha, i w tym roku koszt to 65 zł. Pozdrawiam Adę i dziewczyny, które u niej ćwiczą!!! P.S. Nie zajmujcie się teraz komentowaniem, że tu to jest tak, a tam to jest śmak, Ktoś chce sobie moze zrobić darmową reklamę kosztem opluwania innych. Każdy w tym miescie może znaleźć coś fajnego dla siebie- ja znalazłam Adę, ale nie wszystkim może to odpowiadać. Miłego dnia!
|
|
prosze o jakies namiary na pania Ade lub tez w jakich dniach i godz mozna wpasc na zajecia w celu zapisu? co do fitnes klubu na kazanskiej to jak ktos ma nr to tez poprosze...byłam dzis po godz15 (sobota)ale tam było nie czynne a na drzwiach nie ma a ni nr ani godzin otwarci chyba ze to lokal dla wybrancow ;) pozdraiwam i dzieki za informacje
|
|
moim zdaniem w centrum katolickim tak wątpliwie nieskromnych ćwiczeń nie piwinno się uprawiać - a ten sexi-dance to jest skandal. Ja prosze aby niezwłocznie to wyjaśniono bo jak sądze pod przykrywką centrum katolickiego uprawiana jest rozpusta i pochwała grzeszności ciała. Jeżeli areobik to tylko w postaci batorzenia się po plecach , zawis na krzyżu itp. Taniec z wieńcem cierniowym. Tak moje szanowne panny winien wyglądać areobik w centrum katolickim a nie takie grzeszne bzdury jak tu się opisuje. Dina
|
|
hej dziewczyny :) Mam pytanie gdzie na Kazańskiej odbywa się ten aerobik? w tym budynku co była kiedyś JUSTA? proszę o info :) dzięki :)
|
|
Dziewczyny i jeśli możecie mi podać jaka cena i w jakie dni odbywa się ten aerobik na Kazańskiej albo podać nr tel. to sama zadzwonię :) Dzięki :)
|
|
nie jestem dziewczyną ale tak ten aerobik znajduje się na kazańskiej przy perspektywie , nad JUSTA (ten sam budynek)
|
|
hehe a to sorry, myślałam, że tylko dziewczyny wypowiadają się w tym temacie :) Dzięki za info, przejdę się tam w poniedziałek :) Pzdr :)
|
|
w ck jest ok anio1
|
|
niektórym by sie przydal
|