Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CENNIK |
PROSZE MI PODAC CENY ZA KLARNET NA SILOWNIAH W ŁOMRZY I WOGOLE I OPINIE PROSZEM, WIEM ZE TEMAT JUSZ BYL ALE JA NIEMAM CZASU SZUKAC BO PILNUJE FORUM 4LOMZA PROSZE MIE ZROZUMIEC NIE MAM LETKO :)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CENNIK |
A to ja,co sondzicie nadam sie na koksa?
|
|
Wow jasiu to sie zaczeło.... zrobiłeś podobno prawko, teraz będziesz pakował... jeszcze dobra fura,skóra, komóra. I podrywać 16letnie dupcie Nie Pozdrawiam
|
|
To nie jest jasiu. Za młody..
|
|
JAŚU :)
|
|
Nie, to nie ty jasiu..nie upieraj się
|
|
jak muwie zee ja to nie ja
|
|
No to nie wstawiaj czyichś fotek
|
|
teraz zeby zobaczyl to prawdziwy wlasciciel tej fotki to moglby cie podac do sadu i bys mial przypal:) by cie po ip znalezli
|
|
Byl kiedys taki przypadek ze ktos wstawil psychopate na youtube z media marktu i pozniej w sadzie sprawa byla.I to nie pierwszy przypadek taki dlatego lepiej uwazac... A znalezc takiego jasia to nie problem zwlaszcza ze widac ze ma IST
|
|
jasiu śmietana chce na siłe udowodnić ze jest 16-latkiem..kiedy ja dawno już odkryłam,że jest facetem w grubo średnim wieku podszywającym się pod małolata :)
|
|
fajna bluza :P
|
|
ja to jednak ja
|
|
Jasiu to jest jakiś koleś który kiedyś się naczytał postów na forum na onecie prawdziwego Jasia Śmietany, który na forum onetu robił z siebie idiotę jakieś 3 lata temu i teraz na Łomżyńskim forum mamy takiego "dziwnego" osobnika, który myśli, że jest śmieszny a tak naprawdę to jest żałosny.
|
|
Green jakim sposobem odnalazłaś Jasia? Tak z ciekawości pytam.
|
|
ja zadnych zdjec nie wgralem he he he zdjecie z fotosika jakiegos i tylko link podany :)))))))))
|
|
Ooo już się wymiguje..! :) Do A-Z : to nie było trudne..:) I teraz utwierdzam się w przekonaniu ze mam rację :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |