Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkursowa jazda Samochodem dalsze informacje |
Impreza odbedzie sie na ul.Pilsudskiego 121 za firma Dom- Bud o godzinie 13 a zgloszenia beda przyjmowane godzine przed czyli 12 :P jakies pytania to walcie odpowiem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkursowa jazda Samochodem dalsze informacje |
hmm.... fajnie jest wszystko tylko daty nei podales, bo sam juz nei wiem czy ten 30 stycznia jest aktualny
|
|
tak jest aktualny lecz plac moze sie zmienic przepraszam za utrudnienia
|
|
Mam pytanko.. bedzie to konkurs na jazde techniczna po placu manewrowym tak :D ?
|
|
beda 3 tory ktore bedziesz musial przejechac jak najszybciej mozesz i bedzie mirzony tobie czas.....
|
|
noooo brawo chłopaki w koncu cos bedze sie działo ciekawego :))) bedą 3 tory tak ?? 1 zapewne na posudzkiego a gdzie dwa pozostałe ?? ciekawe czy nie zgubie zawieszenia a nawet jesli to trudno :))) napewno bedzie ostara jazda i super impreza !!!!
|
|
Dzis sprobuje podac wszystkie dokladne informacje :D pozdrawiam wszystkich
|
|
Wszystko wiadomo!!! Zmagania odbeda sie 30 stycznia 2005 roku o godzinie 13 (zgloszenia przyjmowane beda od 12.00 do 12.50) impreza odbedzie sie na placu Fadom!! jakies pytania?? pozdro
|
|
CO trzeba posaidać?? Chodzi mi o takie rzeczy jak kask, pilot, ilość benzyny itp?? Oraz czy przewidziano jakieś nagrody??:>
|
|
Nie trzba kasku pasazera jak kto sobie zyczy lecz jest to dodatkowe obciazenie. A nagrody przewdziano :D
|
|
Zmagania odbeda sie 30 stycznia 2005 roku o godzinie 13 (zgloszenia sa przyjmowane na miejscu od goidzny 12.00 do 12.50) impreza odbedzie sie na placu Fadom. Przewidzine sa upominki i dyplomy dla wszystkich uczestnikow a dla najlepszych puchary!!
|
|
Czy może coś wiadomo jak tam dojechać? Dokładnie gdzie jest ten plac Fadomu?? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
dojechac jest bardzo prosto tak jak sie jedzie do ostrołeki parking przy Restauracji Fadom!! przekazcie znajomym :P :D pozdro
|
|
impreza odbedzi sie na foadomie ale "tory" do zmaganie nie beda tylko tam prawda ?? na ktorych jeszcze placach beda zmagania ???
|
|
to bedzie na tym placu wszystko jest zaplanowane i dobrze zorgaizowane beda 3 tory po 2 proby na kazdym wiec do przejechania bedzie 6 prob. a tory nie sa takie latwe :D pozdro
|
|
ale czy wszystkie 3 tory bedą na fadomie ??? chyba nie cio ??? w poprzednich tego typu imprezach był to fadom stary dworzec i petrochemia czy w tym roku bedzie podobnie ??? w ktorych miejscach beda Oesy ???
|
|
wszystkiego dowiesz sie na miejscu bez nerwow wszystko jest juz gotowe napewno kazdy bedzie zadowolony :D
|
|
a kto to organizuje? automobilklub lomzynski?
|
|
nie ma konkretnego oragizatora ale automobilklub jest wspolorganizatorem
|
|
Ten plac obok Fadomu nie jest zbyt wielki. Trzy różne tory to chyba będą po kolei ustawiane: najpierw jeden i wszyscy przejeżdżają , potem ustawia się drugi i zabawa od nowa, itd. W sumie można puścić startujących po jednym torze raz w jedną, a drugi raz w drugą strone i już są dwa tory. :) Czy będą wymagane kaski? Jesli tak to czy mają być własne czy organizatorzy zapewniają? Pytam, bo mam sporą głowę i ciężko coś dopasować. Jeśli trzeba przybyć ze swoim ,,hełmem" to musze coś wymyślić i to szybko. róbmy swoje
|
|
O nic sie nie mart nie trzeba kasku chyba ze chcesz dla wlasnego bezpieczenstwa a o plac spokojna glowa :D pozdro
|
|
ja mam 13 lat moze za kilka lat se pojeżdze
|
|
napewno bedzie super impreza i zabawa !!! kazdy bedzie mogl sie sprawdzic i o to chodzi !!! do zobaczenia 30 stycznia !!! pozdrawiam
|
|
Spoko ziomal pozdro jeszcze jakies pytania??
|
|
tylko martwie sie o ta pogode !!! mam nadzieje ze bedzie słoneczko :)) a jak bedzie taka jak dzis to co wtedy ??? czy jakies autka (ekipki) bedą zpoza Łomzy ???
|
|
licencjonowany kierowca rajdowy z olsztyna w mitshubishi EVO VI oczywiscie rajdowym :D lol
|
|
Zaprosiłem 2 osoby z O-ki ale jeszcez nie wiedzą czy dojadą ;]
|
|
Spoko zapraszamy podobno bede tez osoby z innych miast :D :D :D
|
|
Spoko zapraszamy podobno bede tez osoby z innych miast :D :D :D ale lomzyniacy sie nie dadza i pokonaja wszystkich yooo hehehhe :]
|
|
a jak !!! :))) Łomza musi pokazac kto tu rzadzi !!! impreza napewno sie uda i bedzie przybywalo coraz wiecej ludu na nasze imprezki !!!!
|
|
a do wygrania bedzie - felga
|
|
bys musial odstapic nam swojego ryja jak by miala byc to felga !!!! i nie pucuj sie nie musisz przyjezdzac jak ci nie pasi pozdro dla reszty
|
|
tak siedze i czytam i mało się ze śmiechu nie popłaczę... dobre dobre... naprawdę gratuluję młodocianym zapaleńcom entuzjazmu i euforii... i z niecierpliwością czekam na pełne rozpaczy i rozczarowania relacje poimprezowe. Z każdym przeczytanym postem jegomościa Doriana dochodze do przekonania, że mam do czynienia z takim małym mitomanem... no ale każdy może się mylić... być może jest on i dużym mitomanem... pozdro dla wszystkich odjechanych ziomali ... mwuahahahahah ------------- pozor!! pozor!! budu triskal!!
|
|
:) kultura nie grzeszy:P do szkoly!
|
|
Autor: Dorian (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 18-01-05 16:10 nie ma konkretnego oragizatora a to dobre ciekawe jak wyglada ten sped ze strony prawnej:)) Na organizacje jakichkolwiek "masowych" imprez trzeba miec wszelkiego rodzaju pozwolenia
|
|
koleszko pozwolenia sa ale to cie nie powinno interesowac
|
|
a zreszta nie bede sie wyklucal
|
|
koleżko, wykłócał interesuje mnie jak najbardziej, bo jesli mam wziasc udzial to chyba musi byc to legalne a nie zeby mnie potem policja po miescie ganiala. Ciekawe kto tez cie uczynil rzecznikiem calej imprezy (chociaz pewnie co uslyszales gdzies to pisales) bo powinni kogos bardziej kompetentnego tu na forum postawic, a nie osobe ktora nie potrafi istotnych informacji podac w jednym poscie. Za duzo euforri jak widac szkodzi. Nie mniej jednak zycze wam pogody:) Skoro nie jedna to pewnie do wygrania beda dwie felgi - o to juz cos przyda sie do mojego autka:)
|
|
hehe automobil klub lomzynski jest organizatorem jak chcesz cos wiedziec to spytaj postaram sie odpowiedziec :Dnikt cie nie bedzie ganial :P a wszystko co najwazniejsze umiescielem kila postow wyzej ale zadjecie pytania wiec odpowiadam
|
|
Dorian. Fajnie że są tacy ludzie którzy wolą coś porobić dla innych niz tylko siedziec przed TV. Zbieram ekipkę i wpadamy sie pościgać. Tutaj na pewno będzie można się sprawdzić kto jeżdzi lepiej, bo ruszać ze skrzyżowania z piskiem każdy potrafi. Więc dawajcie pomierzymy czasy. W innych miastach takie imprezy są organizowane cyklicznie i w różnych formach , może wejdzie to nam w krew, zamiast sie ścigać na ulicach wystarczy przyjechać w niedzielę i przekonać się że koniki pod maską to nie wszystko trzeba też umieć kręcić fajerą!! DOZO dzik
|
|
I takie podejscie do sprawy mi sie podoboa dzieks :P brzeczy...... nikt na ciebie tam nie czeka przyjedz poscigasz sie i dopiero wyrazisz swoja opinie ok?? ciekawe czy za fajera tez taki kozak jestes....... pozdro
|
|
Dorian hahaha pogadamy jak bedziesz mial prawo jazdy i zobaczysz o co w tym "sporcie" chodzi. Przede wszystkim trzeba szkolic swoja technike i umiejetnosc jazdy pod wzgledem bezpieczenstwa, a nie wyszalelnia sie za fajera co widac na naszych ulicach jak wieczorem wyjdzie sie z domu. Nikt tu nie zostanie rajdowym kierowca jak juz sie pewnie niektorzy zdarzyli przekonac ladujac na tyle innego auta, badz nie daj Boze na pobliskim drzewie. I tu zgadzam sie z tomisem - koniki pod maska to nie wszystko. Nie mowie ze takie imprezy nic nie wnosza, ale wszystko jak zawsze z glowa, jak juz wspomnialem zbyt wiele entuzjazmu to tez klopot.
|
|
Ja sie zgadzam tu chodzi o umiejetnosci a nie o konie. I nam o to chodzi aby ludzie pokazali swoja technike jazdy, chcemy zobaczyc czy umieja bezpiecznie jezdzic, i jak sobie poradza z naszymi torami :D :D :D
|
|
a ja mysle ze wszyscy ktorzy sie tu wypowiadają przyjadą na imprezke :))) a ten ktory bedzie miał troszke umiejetnosci i odwagi sprawdzi sie na trasie !! a tak przy okazji podziekowania dla ludzi ktorzy sie tym zajmuja, ktorzy to organizuja (przeciez one sie same nie robią) mielismy juz kilka tego typu imprez i moim zdaniem były one bardzo udane !!! napewno tym razem bedzie podobnie !!!
|
|
a czy będzie wyścig na ćwierć mili?? a może akademicki rajd po życie?? no chyba że wyścigi koników garbusków??? i czy organizatorzy planują wspomóc lokalny szpital pozostałymi na placu boju nerkami???
|
|
ale zesmy sie ubawili ... cale nie sieszne to co mowisz lepiej przyjedz 30 stycznia i sie przejedz...
|
|
Chłopaki!!! i dziewczyny :) Nie krytykujemy tylko przyjeżdżamy. Do brzesz....... Aby jeżdzić bezpiecznie nie wystarczy jeżdzić wolno. Nie bez powodu w szkołach bezpiecznej jazdy jest nauka jazdy poślizgiem, awaryjneggo hamowania, czy szybkiego prowadzenia w ciasnych zakrętach. Musi być ktoś z entuzjazmem żebyśmy mogli gdzieś się podszkolić, a prawko nie jest koniczne do organizacji , poza tym może Dorian jeżdzi lepiej od nas???!!!:P ( Schumi jeżdził kartem w wieku 3 lat!!!!!!!). Jasta jakie nerki??!!, jaki szpital?!! przecież nie da się na takiej próbie jechać szybciej niż 40 km/godz, poza tym pusty plac i gumowe pachołki, więc naprawdę super ryzyko :-)))) Nawet gdybyś mocno chciał nie uda Ci się pozostawić na placyku żadnego organu!! No może trochę śladów po oponach. Pzdr dzik
|
|
Hehe dobrze gada i jego sie trzeba sluchac moze na nastepnej imprezie bedzie szkola bezpiecznej jazdy i sie wtedy sprawdzimy a slyszalem ze to latwe nie jest!!! pozdro :D :D :D
|
|
Re: Tomis Temat w ogóle mnie nie obchodzi i nie zamierzam się w nim wypowiadać. A wypowiedź dlatego została opatrzona moim nickiem, bo mam w domu takiego jednego dowcipaska, który się nie przelogował.
|
|
juz tylko 4 dni:))), mam nadzieje ze dam rade wystartowac.
|
|
:D tez mam taka nadzieje i mysle ze pogoda nam dopisze :] pozdrawiam wszystkich
|
|
a ja sie zaląmalem :((( niestety jestem studentem i w niedziele o 14 mam egzamin :((( nie bede mogl wystartowac niestety a moze dla niektorych stety !!! :))) ale na starcie bede wiec do zobaczenia pozdrawiam Zurek
|
|
Ja miałem mieć poprawke w niedziele no ale jakoś się udało. Przy sprzyjających wiatrach będę w Łomży :D
|
|
to sie ciesze i zapraszam wszystkich !! Zurek w lomzy masz te egzaminy?? jesli moge wiedziec?? :D moze zdazysz wystartowac :] pozdro
|
|
można zapisać sie wcześniej niż w niedziele bo mam egzaminy i niewiem czy sie wyrobie na 12.00 pozdro dla wszystkich startujących.WIĘCEJ TEKICH IMPREZ.
|
|
KASKI NAPEWNO SĄ NIEKONIECZNE
|
|
SZKODA , ŻE TYLKO 15 ZAWODNIKÓW MOŻE STARTOWAĆ , JEŚLI TAK TO JUŻ DALIŚCIE PLAME
|
|
jak bedziesz startowal na 100 % to przeslij mi imie nazwisko marke samochodu na @ a na miejscu dostaniesz numer startowy i zlozysz podpis!! jeszcze dla pewnosci podam miejsce imprezy: parking przy restauracji "Fadom". Kaski trzeba miec!! Jakies pytania?? Pozdrawiam :D :D :D
|
|
poczatkowo pisane było ze kaskow nie trzeba :)) a jednak okazało sie ze trzeba :)))) ucze sie w WSA ale musze wszystkich ucieszyc albo tez zmartwic bo jednak w niedziele nie bede mial egzaminu :))) (został przełozony na piatek) wiec przybete co wiecej wystartuje !!! aby pogoda tylko dopisala mroz pewnie bedzie miejmy tylko nadzieje ze nie za duzyyyy !! no i na tym placyku przy fadomie jest sporooo lodu czy bedzie czyms on posypany ?? czy bedziemy sie na nim ganiac ??? pozdrawiam Zurek
|
|
Jak bedzie lod na pewno bedzie posypany!!! (chodzi nam o bezpieczenstwo) cieszymy sie ze wezmiesz udzial :D i zapraszamy pozdrawiam!!!
|
|
Witam wszystkich Gangster jestes zapisany ale postaraj sie przyjechac wczesniej.Na placu bedzie stal bus Ford Transit tam beda przyjmowane zgloszenia przyjedzcie wczesniej!!! Organizator
|
|
bylem na placu dzis w niektorych miejscach jest lod ale nie jest go duzo na szczescie !!! ja bede okolo 12.20 !!! Zurek w swojej czerwonej bestii stanie na stracie wiec strzezcie sie wszyscy :)))) ide na piwko do Yamy moze ktos bedzie :))) do zobaczenia z niedziele Pozdrawiam Zurek
|
|
A czym jest twoja czerwona bestia?? :D jak tylko w niektorych miejscach mysle ze moze zostac, jak nie jest go zbyt duzo. Na miejscu bedziemy wczesniej wiec wszystko obadamy :] pozdrawiam
|
|
Słyszałęm ze kaski są potrzebne, ale bedziecie mogli nam też pożyczyć! Rozumiesz nie każdy ma, ale każdy chce wystartować! dzik
|
|
Hehehe mysle ze bedziecie pozyczali sobie. W koncu "Bóg kazał sie dzielić". Pozdrawiam :D :D :D
|
|
Dorian moje czerwona bestia to opel kadet bardzo charakterystyczny i rzucajacy sie w oczy :))) tez mysle ze nie bedzie problemow z kaskami !!!!
|
|
Na 100 % go widzialem :D prezentuje sie dobrze zobaczymy jak zaprezentuje sie kierowca(oczywiscie za fajera) :D :D :D ciekawi mnie czy bedzie duzo zawodnikow i widzow .................. Pozdrawiam
|
|
bede na 100% czrnym fiatem 126p jedyny w łomży pozdro
|
|
pozdro dla wszystkich startujących a BACA bedzie startował?
|
|
DORIAN!!!! PODAJ MI SWOJEGO @ TO CI NAPISZE DANE POZDRO
|
|
Ale ty mi chyba dales dane ale dla pewnosci masz dodo166@wp.pl Pozdro :D :D :D do niedzieli Organizator
|
|
Baca to na pierwszym miescu juz pewnie od Bozego Narodzenia jest zapisany i odlicza dni i godziny do startu :))) ale nie damy mu wygrac prawda chlopaki ?? :)))
|
|
Hehe nikt nie jest zapiasany tylko "gangster" poniewaz ma szkole i to jest wyjatek........ reszte zapraszamy od godziny 12.00 na zapisy!!!!! Pozdrowienia i do zobaczyska na imprezie Organizator
|
|
Teee organizator, spadaj na Elomza i tam sobie organizuj
|
|
A co tutaj gorzej czy zabraniasz?? :> Organizator
|
|
tarczyn marudo okrutna, czlowieku na "nie". zle ci, ze komus sie chce zorganizowac troche rozrywki? ciagle tu ludzie narzekaja ze nic sie nie dzieje. no wiec pare osob chce zeby cos sie dzialo, wiec nie utrudniaj glupawymi komentarzami.
|
|
:D :D :D super podejsc iguana dziekoweczka, nie rozumiem troche ludzi ktorzy komentuja cos co im sie nie podoba a nie byli swiadkami zdarzenia grrrrrrrr trzeba takich tepic pozdro i do jutra :D :D :D
|
|
UWAGA! nie liczcie na uczciwą konkurencję na zawodach. co niektorzy znają trasy i co najwazniejsze juz na nich trenowali na fadomie. tak wieć brawa za fair play!!
|
|
Hahahaha jesli chodzi ci o wczorajszy wieczor na placu tam byli sami organizatorzy!!! A kazdy bedzie znal i tak trase, mixfix jak nie wiesz nie wypowiadaj sie, kazdy kto bedzie bral udzial bedzie mial szczegolowy plan tras i bedzie mogl sie z nim zapoznac. I mnie nie wkurzaj to jest zachowanie kretyna normalnie jak idiota wyglaszasz glupie przedmowy!!! Pozdrawiam wszystkich KONKURENCJA BEDZIE FAIR PLAY NIKT NIE ZNA TRAS
|
|
dorian, no do juterka, przybedziemy w 2/3 skladu:)
|
|
Spoko przybywajcie z kad chcecie i biezcie znajomych oraz rodzine :D :D :D A ja musze sie wyspac jutro ciezki dzien :P Pozdro
|
|
ja zaprosiłem chlopakow z Zambrowa mam nadzieje ze przyjade i bym moze ktos z nich wystartuje !!! byłem sobie dzis na Fadomie jest "jajo" ale jezdzi sie fajnie !! bedzie to typowe zimowe zawody !!! do zobaczenia jutro !!!! papa
|
|
Jajko mowisz to extra reczny bedzie dobrze wchodzil :P ide spaciu jutro rano trzeba wstac ahhh ciekawe co sie bedzie dzialo :D :D :D no i kto bedzie zwyciesca Zurek masz super zapal to mi sie podoba hehe pozdro no i dozobaczenia jutro ;]
|
|
czy organizator ma świadomość tego ,że jak coś sie komuś stanie to on za to odpowiada. nazis
|
|
Po co sie kłucic !! Cieszcie sie ze cos u nas na wiosce sie rusza Pozdro 600 "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
|
Tak organizator ma swiadomosc wlasnie nie klucmy sie i skad takie zalozenie ze cos komus sie stanie impreza jest ubezpieczona i trzeba patrzec na to ze strony dobrej ze wszytko sie uda :D :D :D ( i tak bedzie) czekam na komentarze "poimprezowe" od uczestnikow pozdrawiam wszystkich
|
|
no ja juz sie obudziłem a wy spiochy ?? :))) no pogoda na szczescie jest dobra (przynajmniej duzego morozu nie ma) słuchał ktos moze wczoraj Radia Bab miedzy 22 a 24 ?? :))) do zobaczenia na miejscu pozdrawiam Zurek
|
|
Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl) Data: 29-01-05 23:38 czy organizator ma świadomość tego ,że jak coś sie komuś stanie to on za to odpowiada. nazis Autor: Dorian (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 18-01-05 16:10 nie ma konkretnego oragizatora ale automobilklub jest wspolorganizatorem wszystko w temacie;)))
|
|
kolejny puchar do kolekcji :)))) podziekowania dla wszystkich sporsorow i organizatorow !! moim zdaniem impreza bardzo udana !!!! czekamy na kolejne !!!! pozdrawiam Zurek
|
|
jeszcze cos dodam niezbyt chyba miłego niestety !!!! jesli chodzi o samą organizacje nic zarzucic !!! wszystko w jak najlepszym porzadku !!!! jednak ... pytanie do Organizatorow (i bede mowil jak bylo w rzecywistosci bo tak bylo i mam na to dowody) otoz składam protest reklamacje jak kto sobie chce tak to nazwie: otoż w ostatnim przejezdzie Baca w koncowce zakrecił baczka i przejechał praktycznie po pachołku jego czas to 38s to sie zgadza (bo wszystko mam na kamerze i mierezyłem) tylko czemu nie dostał 3 sekund kary za pokracenie pachłka ??? przeciez powiedziane było ze przewrocenie lub nawet dotknienie pacholka 3 sekundy kary !!!! no Baca nie dostał tej kary ciekawe czemu ??? moze mi to ktos wyjasnic ???? przeciez 3 sekundy zepchneło by go na okolo 5 miejsce !!! ludzie jak juz cos organizuje sie to niech to bedzie uczciwe !!!! a wcale tak nie jest !!!! szkoda naprawde szkoda :(((( jakies komentarze do tego ???
|
|
Pozdrowienia od Pilota załogi "Zurek" :P -------
|
|
Jakbyś chciał wiedziec to Baca przesunał tylko ten słu[pek, a punkty karne sa za jego przewrócenie.
|
|
Ja bylem organizatorem wiec ja sie wypowiem turbinka ma racje kara byla za przewrocenie pacholka sory Zurek!!! Zurek jest spoko ziomal jak ktos nie wie to mowie i chwala ci za to, wszystko nagral na kamerke mysle ze przegrasz mi tasme dam ci kaske na kasete!! No i wielekie brawa dla niego za III miejsce BRAWO pozdrawiam wszystkich uczestnikow i dziekuje ze przybylisciedla wes rozwniez wielkie brawa wiecej komentow poprosze Brzeczy....... teraz to pisz co chcesz wszystko bylo spoko i zadnych problemow poprosty chciales sie czegos czepnac ale przykro mi nie udalo ci sie wszystko bylo zapiete na ostatni guziczek POZDRO
|
|
Moglibyście podać końcową klasyfikacje, bo niestety z przyczyn nie zależnych odemnie nie mogłem zostać do końca ;(
|
|
Jak sie wam podobalo?? mYsle ze podobalo wam sie no moze bylo troche nie nociagniec ale na kolejnych imprezach bedzie bedzie lepiej w i chyba byli ci ludzie ktorzy negatywnie sie wypowiadaliczymaja do powiedzenia cos teraz bardzo prosze!!!! Organizator
|
|
Fajna ipreza była oby takich więcej ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA
|
|
:D :D :D Organizator ma racje w lato sie cos zorganizuje i mysle ze bedzie jeszcze lepiej, rozumiecie to byla 1 taka impreza ale sie udala teraz mysle ze beda same sukcesy wiecej gosci specjalnych w swoich "maszynach" i bedziemy isc do przodu moze Łomża stanie sie popularna jako misto 1 z niewielu w ktorych odbywaja sie fajne imprezy motoryzacyjne narazie to tylko marzenia pozdro :D :D :D
|
|
Wszystko ok, tylko tempo jak na placu manewrowym dla kursantów na prawo jazdy. I strasznie zimno...
|
|
Na tej imprezie chcielismy zobaczyc jak bezpiecznie jezdza mlodzi ludzie(byla ich wiekszosc) i zachowuja sie w ciezkich sytuacjach na drodze kazdy byl opanowany(przynajmniej na torze). Fakt ze bylo brrrrrrr zimno do tego jeszce "jajko" wiec nie mozna bylo przygazowac bo troszke wiecej gazu i ladujemy na slupie albo na butli z gazem :] w lato nie bedzie "jajka"i wtedy mozna bedzie sobie pozwolic na wiecej :D :D :D zaszalejemy ale do lata jeszcze troszke nam czasu zostalo :P pozdro ziomy :D :D :D
|
|
Sędzia i spółka heheh: Impreza była przednia i strasznie mnie zaszokowała ilość kibiców i widzów. Myśle że przeszło to nasze oczekiwania. A kto się ciepło ubrał tak jak ja to wcale niebylo tak zimno. Byłem tam 8,5 godz. Radosław Typa jest wyśmienitym kierowcą i jazda z nim robi niesamowite wrażenie. A jak twoje wrażenia Dorian? Żurek: naprawde ustalilismy że ten kto pomyli trase dostaje tzw. TARYFĘ czyli 150% najlepszego czasu, za FALSTART dodajemy 3sekundy, i za PRZEWRÓCENIE pachołka też dodajemy 3sekundy. Wiem że ktoś przez mikrofon powiedział inaczej. Także bardzo sorry za tę zmyłkę. Pozdrawiamy wszystkich. PAPA.
|
|
Moje wrazenia tak jak cala impreza "przednie" wciska w fotel dobrze ze ten kask jest wyciszony bo nie wiem jak Radek i jego pilot by zniesli ten caly halas........... ale jezdzi sie z nim extra i jest spoko ziomal jak cala reszta pozdro
|
|
Pozdro dla wszystkich uczestników i organizatorów. Gratuluje zwycięscom,(szkoda ze u mnie 7 miejsce), ale myśle ,że wszyscy sie dobrze bawili-- bo w końcu o to chodzi, nie ? Czekam na następne takie rajdy( lub jeszcze lepsze).
|
|
Dorian i Iguana powiedziane było ze 3 karne sekundy są za Przewrocenie lub dotkniecie pachołka !!! chyba nie tylko ja to słyszałem !!! fajnie ze przyznajecie sie do tego błedu ale tego typu sytuacje nie powinny miec miesjca !!! bo chyba przyznacie mi racje ze to dosc razący bład !!!! zebym wiedział ze za dotkniecie pachołka nie dodajecie sekund jechal bym wogle inaczej !!!! mniej asekuracyjnie !!! i mysle ze nie tlyko ja !!! no ale impreza byla naprawde fajna !!! czekamy na nastepne (sa moze juz jakies przewidziane ?? :)) pozdrawiam Zurek
|
|
"Fakt ze bylo brrrrrrr zimno do tego jeszce "jajko" wiec nie mozna bylo przygazowac bo troszke wiecej gazu i ladujemy na slupie albo na butli z gazem :] " hahaha
|
|
Dzieki za impre. Śnieg jest raptem prze z 2 miechy więc teraz jest okazja sie pościgać bokami (niestety powoli). Czekam na imprezkę w deszczu lub po suchym, bedzie czadzik. Dorian wrzuć listę z ostataecznymi czasami. Pozdro dla wszystkich dzik
|
|
Co do potrąceń i przewróceń to podstawą jest uczciwość i równe szanse dla wszystkich. 1) Jeden wpadnie ostro i walnie w pachołek, a ten posunie sie kilka metrów po lodzie i sie nie przewróci. 2) Drugi zawodnik jedzie bardzo ostrożnie i tylko trąci, a pachołek od razu się przewróci. ( A to pech:_)))) Czy taka sytuacja jest uczciwa? chyba nie! Więc każdy kto dotkinie pachołka powinien mieć dopisane 3s i już. Ale "pierwsze koty za płoty..." cze dzik
|
|
Impreza moim zdaniem była udana i oby wiecej takich(no może nie na takim lodowisku). Również proszę o podanie wyników końcowych,wiem tylko że byłem 5-ty a jestem ciekaw jak wypadli koledzy. Pozdro ALL
|
|
OK w najblizszym czasie postaram sie podac klasyfikacje :D Brzeczy...... kazdy ma cie w dupie ty wiesz ze piszesz to dla siebie a nie dla nas.... nikt tego nie czyta, Zurek nie jest przewidziana zadna impreza ale zobaczymy cos latem moze sie zorganizuje :D :D :D pozdrawiam
|
|
Dorian a czy jestes powiedziec co potrzeba aby taka impreza sie odbyłą ?? potrzebne sa napewno checi ale co jeszcze ??? gdzie trzeba chodzic co załatwiac itd. mysle ze nawet jak by bylo wpisowe po to 20 zł to chetni by byli !!! jak wyglada organizacja takiej imprezy ??? fajnie by było gdyby czesciej odbywały sie takie jazdy !!! chyba kazdy sie zgodzi !!! czy ty lub ktos ma informacje o podobnych imprezach poza Łomza ?? moze bysmy zbierali ekipke i jezdzi wspolnie !!! mysle ze byli by chetni !!! jak to wyglada ??? pozdrawiam Zurek
|
|
czesc wam jak bede robil nastepno impreze to dam wam znac i mysle ze wspolnym silami wszystkich zainteresowanych bedzie jeszcze lepiej Mozna by bylo zrobic jakies spotakanie w jakims lokalu wszystkich zmotoryzowanych i pogadac o nastepnych imprezkach.Pozdrawiam wszystkich. Dzieki wam za przybycie i za dobre zachowanie!!! Organizator
|
|
tomis dobrze gadam o tym samym mowiłem !!!! chodzi o to zeby wszyscy mieli takie same szanse nikt nie czul by sie pokrzywdzony !!!! jesli chodzi o spotkanie jestem oczywiscie za !!! w 54 np. lub yamie mi pasuje !!!! zrobmy takie spotkanie !!!
|
|
tomis dobrze gada o tym samym mowiłem !!!! chodzi o to zeby wszyscy mieli takie same szanse nikt nie czul by sie pokrzywdzony !!!! jesli chodzi o spotkanie jestem oczywiscie za !!! w 54 np. lub yamie mi pasuje !!!! zrobmy takie spotkanie !!!
|
|
Zurek, zawsze sie bedzie ktos czul pokrzywdzony:) a Ty nie powinienes bo jezdziles dobrze, mi sie podobalo:)
|
|
no mi jako pilot Zurka tez sie podobalo:P alee alee co on by bezemnie zorbil :P pozdrawiam :) -------
|
|
iguana dzieki za milę słowa :)) moze na barburce cos wymyslimy ?? :)) zdecydowanie musimy zrobic zebranie tak jak proponuje Organizator !! MarYYjusz dobrze sie spisywałes !!! napewno nie ja ale tez inni pokazali by wiecej swoich umiejetnosci gdyby było sucho no ale na tym "jajku" tez fajnie było i kazdemu napewno przyda sie zdobyte doswiadczenie !!! pozdrawiam Zurek
|
|
Hehe Zurek zeby zrobic taka impreze trzeba tez poprosic o pomoc przyjaciol samemu za chiny nie dasz rady!! No i jezdzenie wszedzie szukania sponsorow tak wam powiem ze z wlasnej kieszeni trzeba wylozyc na wahe i telefony ok 200 zł. Przy nastepnej imprezie mysle ze bedzie jakies wpisowe teraz nie bralismy nic chcielismy zobaczyc jak wypali taka impreza!! Mysle ze bedziemy ich robic wiecej :D :D :D Pozdrawiam
|
|
Zurek przegrasz mi ta kasete z rajdu?? I podaj mi swojego @ to nie bede forum zapychal i przeslij numer gg :D pozdrawiam wszytskich jak ktos sie nie wypowiadal na temat rajdu to prosze o komentarze :]
|
|
Dzis o 22 mozemy pogadac na czacie 4lomza!! Wiec wszystkich zapraszam kazdy bedzie mogl sie wypowiedziec i popytac pozdro
|
|
siema fajna zabawa jestem za spotkaniem w barze szkoda ze tylko w jednym miejscu poniewa jeden jest leprzy na krótkich trasach a drugi na prostych
|
|
kto ma numer gg do bacy bylbym wdzięczny
|
|
ktoś ma płytke lub kasete niech da znać!!! pozdro dla wszystkich
|
|
Moj numer gg 4969272 Organizator
|
|
baca jak jesteś to odpisz na mojego @ danboz@wp.pl dzieki musimy pogadać o wypadach
|
|
Jak ktoś ma filmik z Zielonym Fiatem 126p w akcji to bardzo prosze o kontakt do mnie na e-maila. Zwróce koszty kasety,przegrania itp.. Z góry dziekuje Ps.mogą być nawet zdjecia
|
|
Hehe wszyscy kaseta zainteresowani :D :D :D ja widzialem juz zdjecia wieczorem po rajdzie ale niestety nie posiadam ich i nie uda mi sie ich zdobyc w najblizyszm czasie ale jak zdobede to dam znac!! Moj numer gg 1566615!! Pozdrawiam wszystkich
|
|
Wawer twojego maluszka tez krecilem jest na kasecie gdzies okolo 4 przejazdow twoich jest nagrane -------
|
|
Napewno kazdego auto po trochu sie tam znalazlo byl wczoraj ktos na czacie 4lomza o 22 ja nie moglem sie dostac nie wiem czemu :( Pozdro
|
|
Dorian ten czat 4lomza nie dziła.Też wczoraj usiłowałem tam się wbić ale nie było żadnej reakcji po kliknieciu :( MarYYjusz wysłem do Ciebie e-maila i czekam na szybką odpowiedz. Pozdrawiam!
|
|
ja mam kasete (jak ktos chce niech da znac to przegram- jednak najwiecej nagrany jestem ja,złoty matiz, zielony maluszek, i baca no i mitsubishi oczywiscie ) ale jak ktos chce nie ma sprawy moj numer GG 5254131 !!! jak ktos chce jakies fotki tez cos sie znajdzie podajcie tylko meila to powysyłam !!!! co myslicie o spotkaniu ??? powiedzmy w piatek lub sobote np. w klubie "54" mysle ze fajnie było by sie spotkac w takim gronie, pogadac co wy na to ??? pozdrawiam Zurek
|
|
Zurek dobry pomysł z tym „54”, można by się spotkać, pogadać, wymienić się doświadczeniami wyniesionymi z rajdu a może nawet zaplanować coś na przyszłość. Pisze się na to!!! Ludzie pomyślcie o tym to może w naszej skromnej Łomży naprawdę zacznie się coś w końcu dziać!!!
|
|
Czesc mysle ze jutro o godzinie 21 w 54 mozemy sie spotac!!! Wawer dobrze mowisz musi w koncu cos sie dziac w tej Łomży bo my młodzi sie zanudzimy. Organizator
|
|
Wy sie spotykacie w Łomży, a ja w śledziowie sesje mam ;(
|
|
no mi jutro tak sobie pasuje ale bede (w czwartek mam egzaminy na studiach) kto jeszcze bedzie ??? bo jak ma przyjsc dwie osoby to .... lipa chce ktos kasete lub fotki to pisac !!!! pozdrawiam
|
|
Ja tez potwierdzam wreszcie rozkręcimy to misto obgadamy cos na przyszlosc i wymienimy sie relacjami z rajdu no to do jutra :D :D :D Pozdro niech jeszce Organizator napisze co i jak :]
|
|
teee Organizator, moze na 20 co?:)
|
|
Fajnie by bylo zeby spotkala sie wiekszosc zawodnikow.Bede napewno ja i chlopak ktory zajol 1 miejsce zbierajcie ekipe i jutro w 54 sie widzimy Organizator
|
|
no tez mysle ze o 20 było by lepiej !!! bede napewno ja pozatym pewnie moj pilot MarYYjusz i moj brat (złoty Matiz) czyli Mister :)))) wiec do zobaczenia !!! pozdrawiam Zurek
|
|
hey!! Zurek wielkie thx za foteczki :)) w rajdzie nie moglam uczestniczyc, ale przynajmniej mialam oakzje oblookac fotki :)) pozdrooo @->-- Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
zurek przeslij mi fotki jak mozesz mój @ danboz@wp.pl thx
|
|
wielkie dzieki organizatorom za zarezerwowanie mi miejsca.
|
|
Widze ze Zurek ma zajecie i foto przesyla :D mysle ze 54 bedzie nas wiekszos dozobaczenia 3majcie sie :D :D :D
|
|
Virginia i reszta nie ma sprawy (kto chce jeszcze fotki lub nagranie pisac smiało !!) wiec jutro o 20 w klubie 54 tak ??? fajnie do zobaczenia papa
|
|
Ciekawe ile osob bedzie :]?? Zurek ogladales juz ta kasete?? Teraz sie nie moge lata doczekac :D :D :D Pozdrawiam
|
|
no ja tez jestem ciekawy ile osob bedzie i jak to bedzie :))) jasne kasete ogladalem i nagrywalem juz kilka kaset (kto chce niech da znac) do zobaczenia dzis o 20 w klubie 54 !! papa do zobaczenia
|
|
I kto byl w 54 i ilu was tam bylo bo slyszalem ze zapchane bylo :P Sam nie moglem byc nie wyrobilem sie na 20 Sory :( :( :( Pozdro
|
|
ja byłęm ze swoja ekipką :)) no w sumie jakies 10-12 osob było bylo fajnie (tak jak przepuszczałem) pozdrawiam Zurek
|
|
Zurek poproszę o fotki na tomaszwawrzyn@wp.pl, szczególne zainteresowanie Misiek Radka, czarny Swift i jeszcze kilka co ciekawszych. Wielkie dzięki. Jak mogę się odwdzięczyć.... dzik
|
|
Zurek poproszę o fotki na tomaszwawrzyn@wp.pl, szczególne zainteresowanie Misiek Radka, czarny Swift i jeszcze kilka co ciekawszych. Wielkie dzięki. Jak mogę się odwdzięczyć.... dzik
|
|
jakby co to ja sie dobrze bawilem i moim zdaniem bylo troche rywalow. no i oczywiscie spisal sie dobrze organizator byle wiecej takich imprez w naszym miescie. sorki ze nie bylem w 54 ale jakos tak wyszlo.pozdrowionka dla wszystkich BACA... BACA
|
|
A CO DO PACHOLKA TO NAWET JAK BYM MIAL TE 3 SEKUNDY TO NADAL BYM BYL NA 2 MIEJSCU . DO TRZECIEGO MIEJSCA MIALEM 5 SEKUND. BACA
|
|
BACA szkoda ze cie nie było no i szkoda ze reszty nie było :((( przyznasz chyba baca ze z tymi pachołkami to nie wyszło najlepiej ??!! miales 5 sekund spoko szkoda tylko ze tylko ty masz takie informacje (bo mysle ze wiekszosc interesowalo by ile komu brakowało) do zobaczenia na nastepnej imprezie !!! pozdrawiam Zurek
|
|
wiem mogli by pokazac na koniec masz co do tego racje bo co niektorzy mogli se pomyslec ze nie bylo tak jak jest podobno w marcu w lomzyrajd BACA
|
|
a propo kto ma kasety z rajdu bo bym chcial siebie obejrzec BACA
|
|
ja mam kasete :))) a tak propo zapytam Baca wiesz kto ja jestem ???? nie ma sprawy podrzuc kasete nagram bez problemu !!!! tomis fotki zaraz powysyłam !!! nie ma sprawy !! wysle wszystko co mam !! pozdrawiam
|
|
Widze chlopaki sie dogaduja :D :D :P :PZurek ja kasete podrzuce(jeszcze sie na gg dogadamy co i jak) jak tam po ostatkach?? Pozdro
|
|
juz po ostatkach .... mrozy coraz mniejsze.... wszyscy zwarci i gotowi .... moze czas pomyslec o jakiejs imprezce ???? takie dla rozprostowania kosci, zabawy, itp.itd. mysle o imprezie bez rajdowki (aby koszty zmniejszyc) z wpisowym np. 20 zł oczywiscie Radio Bab, plac Fadom itp. itd. co o tym myslicie ??? Dorian ?? Organizator ?? wymyslimy cos wspolnie ??? np. na poczatku marca :))) prosze o komentarze pozdrawiam Zurek
|
|
Cześć mozemy cos pomyslec tyle ze trzeba bedzie sie spotkac bo to nie temat na forum o organizacji. Organizator
|
|
No tez tak sobie mysle :P jak robic to na szersza skale i nie teraz tylko moze jak sie ociepli i nie bedzie sladu zimy........ 1st dzien wiosny to kiedy wypada ?? :P (ktos cos slyszal o jakims zlocie na fadomie??:) Pozdrawiam
|
|
Żurek ja jako twoj pilot informuje cie zee....pol opony ci gdzies odpadlo :P wiec najpierw zmien opony a pozniej Rajd :P
|
|
Guti^Gut wiem wiem (przestrzegam wszystkich przed kupowaniem nalewek) 1 opona sie trzeba a w drugiej na odcinku jakies 40 cm wyskoczyl ogromny guz i dzis patrze ze juz druty zaczynaja wystawac :))) ale mam letnie ze mało bierznika to mało ale trzeba pomyslec o załozeniu juz ;))) czy poza mna Dorianem i Organizatorem ktoros jest jeszcze organizowaniem kolejnej imprezy ?? bo jakos nie widze duzego zainteresowania (jak tak bedzie to imprez raczej nie bedzie ) wiec wykarzcie panowie troszke zainteresowania zbierzmy sie i zrobmy cos razem !! zeby cos działo sie w koncu w tej naszej miescinie :))) Dorian 1 dzien wiosny nie wiem kiedy wypada ale tego dnia jest organizowany Rajd Mechaniaka (przepuszczam ze i w tym roku tez bedzie bo to juz taka tradycja) o zlocie na Fadomie słyszałem (nie wiem czy o tym samym myslisz) około 24 ktoregos dnia zebrało sie kilka samochodow i tam sobie jezdzili chłopaki (ogladałem nawet film z tego) ale nic ciekawego proponowal bym jak ktos o czym takim mysli to niech zbierze sie wiecej samochodow ktos kamere wezmie i se pojezdzimy niech jak ktos cos wie to niech powie aby kazdy wiedział i mogł przyjechac !! uffff to sie napisałem :)) pozdrawiam Zurek NIE Żurek !!!
|
|
Ja jestem jak najbardziej za. teraz nie bed emiał sesji i pokaże na co stac moją fure;p Potrzeba mi tlkyo do tego lodu bo an suchej nawierzchni raczej nie mam szans ;]
|
|
panowie nie spac !!! pomyslmy nad czyms !!! jakos mało wykazujecie zainteresowania i zaangazowania !!! nie chcecie imprez na łomzy ?? to samo sie nie zrobi wszystko !!! zrobmy spotkanko ustalmy wszystko (tylko zeby nie przyszło 2-3 osoby) zrobmy cos w naszej miescie !!!
|
|
Ja jestem za. Pozatym mam teraz duuużo czasu ;]
|
|
CZESC JUTRO MOZEMY SIE SPOTKAC W 54 JA BEDE NA 100%.DAJCIE ZNAC CO I JAK.JUZ POWOLI TRZEBA MYSLES NAD IMPREZKA!!!!!! Organizator
|
|
:D Zurek ostatnio udalo nam sie samemu to zrobic tzn. po wszytsko jezdzilismy sami i zaltwailismy osobiscie ale na miejscu pomoglo nam duzo znajomych za co dziekujemy juz zacieram raczki ha fajna imprezka sie szykuje a o ktorej w tym 54 chlopcy pozdro :D :D :D
|
|
a wiec ustalone !!! osoby zainteresowne zapraszamy dzis do klubu 54 tak około godz 20 !!! przybywajcie calymi rodzinami !!! czym wiecej tym lepiej !! ja jesczez na 100% nie wiem czy bede ale postaram sie !!! Dorian i Organizator zapowiadaja swoja obecnosc na 100% !!! Wawer Gangster bedziecie ??? czym wiecej osob mysle tym ciekawiej !!!! pozdrawiam i do zobaczenia Zurek
|
|
Siamanko!!! i jak tam moze wreszcie nam sie zima skonczy jeeeeee :D hehe i jakas impreze sie wyduma :P a moze ktos z was ma jakis pomysl?? Zurek dzieki za kasete :D pozdro
|
|
siemanko Dorian i reszta :)) nie ma sprawy jesli chodzi o kasetke (mam nadzieje ze sie podobala ??) no ostanie dni troszke cieplejsze tez mam taką nadzieje ze zima sie konczy i odchodzi chen chen daleko :)) imprezke jak najbardziej trzeba wymyslec: ja proponuje kwiecien (jesli chodzi o termin) i mysle zeby zrobic małą imprezke (bez rajdowki) zobaczymy jak wypali itp. itd. a jak bedzie fajnie tak jak ostatnio to w maju np. zrobi sie juz cos wiekszego !!! jesli chodzi o miejsce no to trzeba pomyslec, mysle ze plan na fadomie jest dobry no ale mozna było by zrobic gdzies indziej dla odmiany (no ale to wszystko do ustalenia) no ale Organizator to ty tu jestes "dowodca" prawda ??? o czym myslesz i gdzie ??? pozdrawiam Zurek
|
|
Ojjjj Organizator widze ze spisz napisz cos nam tutaj bedziesz cos dzialal?? Pozdrawiam
|
|
Czesc wszystkim we wtorek w klubie rampa vip mozemy sie spotac i porozmawiac na temat jakies imprezki. W rampie bedzie mozna pograc w Colina Mcrae wiec bedziemy mogli poscigac sie narazie przynajmniej wirtualnie wszytkich zainteresowanych zapraszam!!! Organizator
|
|
czołem rajdowcy! Nowa imprezka jak najbardziej!!!!! Najważniejsze ustalic sztywny termin i byc konsekwentnym w realizacji planu. Może byście znaleźli troche placu szutrowego lub trawiastej polany?! Było by super!! Np. fadom i plac szutrowy ...... P.S. Deklaruję pełną pomoc PZDR dzik
|
|
Siemano ale mnie tu nie bylo...... a dzis ma byc cos w Zambrowie podobno..... jak ktos tam bedzie nich potem zda relacje z imprezy.... Pozdro
|
|
mnie tam niema.
|
|
Witam! Ja byłem w Zambrowie ( no i nie tylko Ja,było nas troche z Łomży) Ogólnie mówiąc impreza zbytnio sie nie udała. Słaba organizacja, fatalnie przygotowany plac po którym nawet Audi Qatro miło problem się poruszać i do tego jeszcze te zimno!!!! Ale zawsze to jakaś impreza :D Nie będzie śniegu to będzie oki :))))
|
|
a fajnie wogle było ? a kiedy bedzie nastepna impreza w Łomży ?
|
|
ja rowniez Witam :)) ja tez byłem w zambrowie zgadzam sie z Wawerem imprezka tak sobie sie udała (na placu były sporo sniegu pozatym byl bardzo nierowny, słaba organizacja) no ale zawsze jakas rozrywka :)) najblizsza imprezka juz w najblizszy weekend- mam troszke sprzeczne informacje i jak ktos jest bardzo poinformowany to prosze pisac otoz: ma odbyc sie rajd Mechaniaka (najprawdopodobniej bedzie on w poniedziałek, ale dzis słyszałem ze bedzie w niedziele 20.03 ) słyszalem ze 20.03 na byc Rajd Fadomu a dzis tez słyszałem ze ma byc jeszcze cos innego :)) wiec jak ktos zna jakies konkretny niech pisze !!
|
|
zambrow tez nie pomyslal ze mozna to zrobic w inny sposob bo do lomzy jest niedaleko i mozna cos razem zorganizowac a jak samemu to wiem ze swego doswiadczenia ze to na dobre nie wychodzi bo bylem i widzialem wielka.... na szczescie szybko sie z tamtad wynioslem. BACA
|
|
W sprawach organizacyjnych moge zawsze coś pomóc.
|
|
_wowo a widze ze ty nowy, byles na fadomie 30 stycznia?? .... dobrze ze zambrow od lomzy nie jest lepszy jeeeeee :D :D :D pozdro
|
|
Dla zainteresowanych: Minispot MazdaSpeed w Łomży!!! Odbędzie się ono 28 marca 2005 r., w Poniedzialek Wielkanocny, o godzinie 14 na Placu Niepodległości (stary dworzec PKS). Wiecej informacji tutaj : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9439
|
|
Ja bym wpadł ale raczej nie bo poniedziałek wielkanocny to bedzie lany poniedzialek i ja niechce sie przeźiebic !!
|
|
30 stycznia byłem, ale jako widz. Furka jeszcze nie była kompletna. W tamtymk roku troszke pośmigałem i jestem chętny na takie imprezy. Warunkiem musi być odpowiednio równa nawierzchnia :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |