Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie w Łomży najlepszy gaz LPG?? |
Witam! zalozylem instalację gazową do golfa IV. zalezy mi zeby tankowac gaz na jednej, sprawdzonej stacji LPG. ktora polecacie?? nie chodzi mi o najtanszy gaz tylko najbardziej "wydajny".. :-) bardzo prosze o rade..., miro666
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie w Łomży najlepszy gaz LPG?? |
Ja w ostateczności tankuję w Łomży. Mam upatrzoną stację Bliska w innej miejscowości, a że często tam bywam, tankuję do pełna i do następnego razu :) Jeśli już Łomża - to stacja WZGS na Piłsudskiego.
|
|
Mak-Rob Wojciech Walczyk ul. Senatorska 13 18-400 Łomża, woj. podlaskie Opinii klientów: 0 Instal-Gaz - ZHU Krzywa 10 18-400 Łomża, woj. podlaskie Opinii klientów: 0 Alkast Dystrybucja Gazu Stanisław Szymański ul. Wojska Polskiego 75 18-400 Łomża, woj. podlaskie Opinii klientów: 0 Gazozbyt B. Siemiński ul. Pawia 8 Łomża, woj. podlaskie Opinii klientów: 0 Ołdakowski Adam - Hurtownia i montaż instalacji gazowych al. Legionów 135c 18-400 Łomża, woj. podlaskie Opinii klientów: 0 Boguski Andrzej - Warsztat mechaniczny 11 18-400 Łomża, woj. podlaskie Opinii klientów: 0
|
|
Orlen, BP, Statoil, Pryma
|
|
najwiecej km mi robi po tankowaniu u kurpia (orlen), prymie i rafinerii gdanskiej (nowogrodzka). mniej wiecej podobna jakosc (na nowogrodzkiej za to najtaniej!). za to drastycznie mniej przejezdza po tankowaniu na orlenie w Piątnicy. omijac lukiem te stacje ! reszta stacji, ktorych nie wymienilem, wg mnie dystrybuuje gaz przyzwoity.
|
|
tylko bp
|
|
Orlen przy torach. Dodatkowo wyrób sobie kartę i zbieraj punkty :)
|
|
Jeśli chodzi o paliwa to zgodze sie z masterem - tylko bp. Np na dizlu słychać różnicę w pracy silnika w porównaniu z dizlem z kurpia czy statoila. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
MasaViV na bp tez mozna zbierac punkty ;P
|
|
wow ja leje na bp gaz i podwjam asfalt jeszcze z tszeciego boegó cionkłoczento 0.7
|
|
Jeżeli mogę coś doradzić to jak już założyłeś instalację gazową to wybierz sobie pewnego dostawcę gazu i dbaj o jego jakość. Ja tankowałam na BP i nigdy nie miałam problemów, kilka razy z rzędu mój chłopak tankował na Prymie i zaczęły się problemy, w serwisie powiedzieli, że jest zła mieszanka i żeby zwracać na to uwagę. Podobno najlepszy gaz jest na Orlenie. Pamiętaj, czasami różnica na na litrze jest niewielka, a samochód odczuje jakość. Powodzenia!
|
|
Bp najbardziej wydajny a wzgs tani ale kilka litrow wiecej pali to sie tez nie oplaca
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |