Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
netia |
mam pytanie odnośnie telefonu i internetu w neti bo maja korzystną oferte tylko chcialabym sie dowiedziec jak to wszystko chodzi bo kończy mi sie umowa na neostrade w tp .czy nie bede miala zadnych problemow jak przeniose z tp telefon do neti bardzo prosze o pomoc lub jak ktos sie przeniosl do neti z tp na ich łączach o opinie z gory dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: netia |
Żadnych problemów, no może poza jednym: nie przestrzegają terminu z umowy co do czasu podłączenia (u mnie przekroczyli go chyba o 2 tyg.). Co prawda nie zapłaciłem im za to (reklamacja). Tłumaczą się brakiem zgody TP na coś tam. Poza tym wszystko chodzi bardzo dobrze. Pozdrawiam.
|
|
terminy sa niedotrzymywane wtedy kiedy jest za mało czasu na podłączenie (40dni od dnia zamówienia, 30 dla tp sa + 10 dla netii) numer przenoszony jest bezpłatnie a do tego netia wypowiada umowę z tp sa chyba ze klient woli sam to zrobić jesli masz jakies pytania to pisz, gdzies juz pisałam ze pracuję przy sprzedazy netii wiec moge udzielić ci wszelkich potrzebnych informacji ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Ludzie co z Wami nie tak? Czemu nie bierzecie netu od lokalnych firm? Napychacie kabzę firmom z poza regionu a często z poza Polski. Rozumiem, gdyby nie było w czym wybierać, ale jest IST INTERTOR TECHNIK INTROLAN KUPUJĄC USŁUGI I TOWARY W LOKALNYCH FIRMACH WSPOMAGASZ ROZWÓJ MIASTA DAJĄC PRACĘ I ZOSTAWIAJĄC KASĘ W MIEŚCIE! -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
TPSA, mimo nazwy ma z Polską niewiele wspólnego, a firmy bazujące na BSA tj netia, GTS energis (multimo) i tak połowe kasy odpalają francuzom. Francuzi zyski wyprowadzą z Polski i nawet nie pierdną w Waszym kierunku, a Wy będziecie cieszyć się NAJLEPSZYM DOMOWYM INTERNETEM bo tak w reklamie powiedzieli. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
mini mixxx odradzę to złodzieje .!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sebo19 napisz jakieś konkrety,bo każdego można tak nazwać.Jeśli robią ludzi w przysłowiowe "bambuko" to pisz.Przecież mimixxx zadał konkretne pytanie.A i sam też jestem ciekawy tej netii , bo tak szczerze to w TP też nie jest aż tak" różowo".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |