czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
presto-da sie zjeść?

Witam .

Wybieram sie na święta do Łomży i czytałem o nowej pizzerii. Da sie tam

zjeść?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: presto-da sie zjeść?

jak sie ma pieniadze to siem da

a gdzie się to mieści ?

Pizerria miesci się na Polowej, w pomarańczowym budynku obok Vabbi i MaxDance.

Szczerze moge polecic pizze, bo jest naprawde dobra. Podstawa jest, że pieczona jest w tradycyjnym piecu. Oczywiście każdy ma inne gusta, ale dla mnie jest okej:)

Pozdrawiam:)

"Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa"

Adam Mickiewicz

w piecu weglowym ...a w srodku wegla nie ma?

wlochh A NIE STAĆ CIEBIE NA REKLAMĘ???

akapulko12

ile kosztuje i jak duża?????????????

jadlam makaron i lasagne, smakowalo ;]

pizza jest duża i bardzo smaczna a co do ceny to wcale nie jest drogo. Wręcz się zdziwiłam. Jest taniej niż w da grasso

Mam nadzieję, że nauczyli się odgrzewać lazanie bo trafiały się zamrożone w środku i dymiące na zewnątrz. Pizza jest OK. Słodkie ciasto, czasami też potrafi się przypalić ale w mojej wersji na szczęście tylko delikatnie z jednej strony za to była pyszna. Teraz obsługa : dziewczyna chodziła w kółko. Dosłownie. Siadają nowi goście a ona kończy obsługiwać parkę co już zjedli posiłek. Podchodzi raz - pyta - wraca do baru. Podchodzi drugi raz - opakowania - bar. Podchodzi trzeci raz - kasa pobrana- do baru. Podchodzi czwarty raz - zbiera część naczyń - bar. Podchodzi piąty- znowu kilka naczyń. W tym czasie przy pustej sali siedzi 20 min kilkoro nowych klientów przy jednym stoliku i czeka na złożenie zamówienia :-) Dziewczyna się zmęczyła, klienci znudzili czekaniem ... masakra. Mogła chociaż mijając powiedzieć że przeprasza że muszą zaczekać. Albo przyjąć zamówienie i dokończyć później sprzątanie bo przecież nie było tłumów, które czekały na stolik. Długo...długo.... Chyba lepiej zamówić na dowóz. Ale pizza dobra :-)

Taniej niż w da Grasso ? Ogólnie,lokal bardzo ładny,pizza w miarę,ale ceny też bardzo ładne... ;] No cóż,restauracja z klasą i dobrze.

Super, bardzo polecam drugie miejsce w lmz gdzie można smacznie zjeść, porozmawiać. Presto i 4 pory roku -moje dwa typy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org