Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
presto-da sie zjeść? |
Witam . Wybieram sie na święta do Łomży i czytałem o nowej pizzerii. Da sie tam zjeść?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: presto-da sie zjeść? |
jak sie ma pieniadze to siem da
|
|
a gdzie się to mieści ?
|
|
Pizerria miesci się na Polowej, w pomarańczowym budynku obok Vabbi i MaxDance. Szczerze moge polecic pizze, bo jest naprawde dobra. Podstawa jest, że pieczona jest w tradycyjnym piecu. Oczywiście każdy ma inne gusta, ale dla mnie jest okej:) Pozdrawiam:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
w piecu weglowym ...a w srodku wegla nie ma?
|
|
wlochh A NIE STAĆ CIEBIE NA REKLAMĘ??? akapulko12
|
|
|
jadlam makaron i lasagne, smakowalo ;]
|
|
pizza jest duża i bardzo smaczna a co do ceny to wcale nie jest drogo. Wręcz się zdziwiłam. Jest taniej niż w da grasso
|
|
Mam nadzieję, że nauczyli się odgrzewać lazanie bo trafiały się zamrożone w środku i dymiące na zewnątrz. Pizza jest OK. Słodkie ciasto, czasami też potrafi się przypalić ale w mojej wersji na szczęście tylko delikatnie z jednej strony za to była pyszna. Teraz obsługa : dziewczyna chodziła w kółko. Dosłownie. Siadają nowi goście a ona kończy obsługiwać parkę co już zjedli posiłek. Podchodzi raz - pyta - wraca do baru. Podchodzi drugi raz - opakowania - bar. Podchodzi trzeci raz - kasa pobrana- do baru. Podchodzi czwarty raz - zbiera część naczyń - bar. Podchodzi piąty- znowu kilka naczyń. W tym czasie przy pustej sali siedzi 20 min kilkoro nowych klientów przy jednym stoliku i czeka na złożenie zamówienia :-) Dziewczyna się zmęczyła, klienci znudzili czekaniem ... masakra. Mogła chociaż mijając powiedzieć że przeprasza że muszą zaczekać. Albo przyjąć zamówienie i dokończyć później sprzątanie bo przecież nie było tłumów, które czekały na stolik. Długo...długo.... Chyba lepiej zamówić na dowóz. Ale pizza dobra :-)
|
|
Taniej niż w da Grasso ? Ogólnie,lokal bardzo ładny,pizza w miarę,ale ceny też bardzo ładne... ;] No cóż,restauracja z klasą i dobrze.
|
|
Super, bardzo polecam drugie miejsce w lmz gdzie można smacznie zjeść, porozmawiać. Presto i 4 pory roku -moje dwa typy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |