Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy mobilny interet w Łomzy |
Jaki wybrac najlepiej? -jak to jest pod wzgledem zasiegu chodzi mi o odbior -najlepsza cena do transferu Danke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy mobilny interet w Łomzy |
ja mam w erze dzięki Bogu umowa już niedługo się kończy mniejsza o większość o transfer bo wiadomo jaki kupisz taki masz ale odbiór jest fatalny bywa że kilka godzin nie można sie połączyć wiecznie jakieś błędy a nie daj Boże jakiejś gorszej pogody bo to już w ogóle paranoja można godzinami siedzieć i próbować sie połączyć niestety na darmo może tylko ja mam takie złe doświadczenie z era ale jeśli chodzi o internet to nigdy już nie wezmę z ery ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
ja także mam w erze. modem podłączany pod port usb. śmiga super. prędkość do 7,2. naprawdę szczerze polecam
|
|
tylko iplus
|
|
Miałem Erę w telefonie. Droga oferta, bo 50 zł. za 500 Mb. na miesiąc, a to za dużo. Mam teraz iplus. 250Mb. za 15 i wystarcza. Korzystam z mini opery.
|
|
Osobiście polecam Play'a. Mam z limitem 10GB. działa bez zarzutu. Cena 45zł. Ostatniozabrałam go w podróż samochodem na drugi koniec Polski -zgubił zasięg jedynie raz i to na chwilę w totalnym pustkowiu. Napradę się sprawdza i cena najkorzystniejsza na rynku, dla porównania chyba w Orange podobny transfer za 3 razy takie pieniądze.
|
|
do piotr_m tak mam przepustowosc modemu do 7.2 mb a ile osiagnales predkosc ? sadze ze nie wiecej jak 3 ;D
|
|
osiągnąłem i z łatwością osiągam nawet 7!!! to nie jest "jednorazowy wyskok". mieszkam na wyszyńskiego, nie wiem może to "przyjazna" okolica - widok kościoła przez okno :) ale jestem bardzo zadowolony z netu! każdemu polecam. limit transferu mógłby być większy, ale na moje potrzeby, przeglądanie www, wysyłanie poczty, wideo rozmowy przez skypa w zupełności wystarczy.
|
|
acha i jeszcze jedno. z tego co się orientuję to w erze można taki net wypróbować przed kupnem i samemu się przekonać o jego możliwościach... polecam tę formę dla niezdecydowanych
|
|
kazdy operator na stan dzisiejszy to oferuje piotrze. co Ci z 7.2 transferu. jak dla mnie moze byc i 0.5 aby limit byl dobry jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
mam neta z ery i orange i play.najlepszy jest play.nie dosc ze tanio to jeszcze nie ma problemu z zasiegiem. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |