Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co sadzicie? |
............"Prezydent Choiński stwierdził iż nie popiera inicjatyw Posła aby zlikwidować ośrodek w Łomży dlatego nie zaprosił go na spotkanie. Prezydent stwierdził że ośrodek nikomu nie przeszkadza tylko żeby państwo dało więcej pieniędzy do kasy miasta....................".resztę znajdziecie w dziale polityka,nie zainteresowanych proszę o nie komentowanie,dziękuje i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co sadzicie? |
Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu. "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
Tylko na to cię stać?
|
|
nie,tak......poczytaj i pomyśl jak już te powietrze dotarło gdzie trzeba.... Nie ma tu już innych tematów tylko Czeczeni i ośrodek....TYLKO NA TO CIĘ STAĆ?????? "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
Nie wiem ile masz lat ,zachowujesz się jak gówniara i nie mam zamiaru wiecej dyskutowac.Jezeli cie to nie interesuję to nie udzielaj sie (prosiłem na samym początku),dla mnie ma to jednak duze znaczenie i nie powinno cie obchodzic z jakich wzgledów.Od tego jest forum a jak ci się to "przejadło" to masz wiele innych tematów .Żegnam panią .
|
|
Realistka - załóż temat o penisach i tam wypisuj głupoty. Nie zaśmiecaj każdego tematu swoimi genitalnymi wypocinami. Co do ośrodka - każdy chce tylko kasę zbić a cierpią Łomżanie.
|
|
Ja też jej nie popieram. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Ośrodek w takiej formie jak teraz, jest wg mnie bardzo złym rozwiązaniem. A co do kasy wiadomo... grabie są do siebie, nie od siebie. Kolejna patologia. ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |