czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nr do starostwa

Witam ma ktos moze nr do starostwa w łomzy bo chciałem spytac sie czy jest juz prawko do odebrania .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nr do starostwa

Aby sprawdzić stan realizacji zamówionego Prawa Jazdy niezbędne jest odwiedzenie strony internetowej PWPW i podanie na niej swojego imienia, nazwiska oraz nr PESEL. wpisz w google:https://www.kierowca.pwpw.pl/

tak, juz jest

Niestety z przykrością zawiadamiamy, że uprawnienia, które uzyskał pan podczas egzaminu, który odbył się półtora tygodnia temu zostały anulowane ze względu, iż prowadzący egzamin był pod wpływem alkoholu(wezwani policjanci wykryli u niego 2.1 promila), toteż nie mógł on realnie ocenić pańskich umiejętności, po za tym został już dyscyplinarnie usunięty z pracy. Prosimy o zgłoszenie się do siedziby WORD-u odnośnie ustalenia egzaminu dodatkowego, płatnego oczywiście.

Waldemar Madef, przewodniczący d.s. Wydziału Komunikacji

Platnego???

Panie Waldemarze, to jest jakies nieporozumienie. Mógłby Pan powiedziec dlaczego ten ponowny egazmin jest płatny???
koszty takie powinien poniesc WORD lub tez obciazyc nimi jego pracownika.

ja akurat nie jestem szczesciarzem zdawajacym na prawo jazdy, ale z takim stanem zeczy mozna wygrac na drodze sądowej.

WORD swoje wlasne brudy powinien prac sam a nie obywalete.

pozdrawiam

Platnego???

Panie Waldemarze, to jest jakies nieporozumienie. Mógłby Pan powiedziec dlaczego ten ponowny egazmin jest płatny???
koszty takie powinien poniesc WORD lub tez obciazyc nimi jego pracownika.

ja akurat nie jestem szczesciarzem zdawajacym na prawo jazdy, ale z takim stanem zeczy mozna wygrac na drodze sądowej.

WORD swoje wlasne brudy powinien prac sam a nie obywalete.

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org