poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akrobatyka Sportowa

Mam pytanie czy jest w Łomży jakiś klub ,w którym można trenować akrobatykę sportową? Jak dobrze wiem to raczej nie ale chce się upewnić.. jak nie tu to gdzie najbliższej ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akrobatyka Sportowa

ja bym chciał trenować tez ale gdzie ?

dobry pomysł

no właśnie od kilkunastu miesięcy szukam dogodnego miejsca do nauki tego sportu.. Wcześniej jak byłem młodszy chodziłem do "Adulka" tak były pompowane zamki itp. gdzie moglem (nie patrząc na to ,że sobie coś złamię) ćwiczyć , robić salta , fiflaki itp. teraz troszkę wyszedłem z wprawy bo nie ma dogodnego miejsca do ćwiczenia.. Chętnie był do tego wrócił tylko nie wiem właśnie gdzie.. :(

Pomoże ktoś?

Słyszałem kiedyś że w jakiejś szkole są zapasy (SP 5?) można ćwiczyć akro, i tam gdzie są zajęcia capoeiry . Najlepiej by było znaleźć salkę i wynająć ją prywatnie z kumplami lub osobami co też chcą poćwiczyć bo mnie trening na oczach zapaśników by trochę rozpraszał, pewnie jak i na capoeirze...

Siema, co do sekcji Capoeira to raczej napewno:p odpada bo w naszej akademii na podłodze jest gres, więc twardo i niebezpiecznie jeśli chodzi o akro.
Wchodzi w grę tylko wynajęcie którejś z sal a to łączy się z kosztami, wiadomo, zależnymi od tego jak często i na ile czasu itp...

Sale przystosowane do akro w Łomży:
- w dojo Klubu Karate( Al. Legionów 60 c) jest świetne podłoże. Mata grubości ok 1cm, można skakać ile wlezie. Sufit wysoko, pomieszczenie obszerne, na wyposażeniu materace. Kwestia godzin i odpłatności do uzgodnienia z Sensei Dariuszem Syrnickiem. Kontakt na stronie Klubu.
- SP 10. Sala obok szatni w której niegdyś, a może wciąż, trenowała sekcja aikido. Nie tak atrakcyjna bo maty nieco ruchome ale warto obejrzeć, zapytać itd.
-Hala sportowa budowlanki, w piwnicy sala wyłożona matą, odbywały się tam kiedyś zajęcia BJJ prowadzone przez Radka Turka, również obszerna i wysoki sufit.

Tyle przychodzi mi do głowy. Powodzenia:]

P.S.Gdyby brakowało Wam lub Tobie osób do zrzutki na wynajem to dajcie znać.
Pozdro,
Graduado Joelho.

*Syrnickim

no sorry uczyłem się w sp10 i pg2 wiec wiem jaka tam sala i nigdy jej nie wynajmę do akrobatyki.. spadniesz na bark i leżysz połamany :) dziękuje ;) najlepiej by było wynająć sale:
- materace - full
- basen z gąbek :)
- ściany przydały by się też troszkę z gąbką żeby się nie połamać..

nie przychodzi mi do głowy takie miejsce w Łomży... Ale cóż.. najlepiej pasuje do tych pkt. "Adulek" xD hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org