niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cos normalnego!!!

hej a moze w koncu skonczymy pisac o czeczenach sluchac takich pajacow jak realista a popiszemy o czyms normalnym wesolym lub cos w tym stylu.takie jakies ciekawe i wesole angdotki.
co wy na to???????

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cos normalnego!!!

he znam jedną fajną historie. nauczycielka nam opwiadała że była klasówka no i podczas sprawdzania prac na kartce jednaj klientki było tylko nazwisko i narysowany grzyb a do niego komentarz: LEPSZY RYDZ NIż NIC =) taki żarcik he

w swoim poscie nawiazalas do czeczenow 3 razy:)

hehe ludziom naprawde kojarzy sie tylko CZECZENY I WESOLA

no widać jak Ci się normalny temat rozwinął :)

Ja też znam jedną historię wesołą z ulicy wesołej buahaha;-DD

aikon1 napisalam zeby przestacw koncu o tym pisac i do nieczego nie nawiazywalam.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

to bedzie sie za nami ciagnelo dlugoo po tym jak czeczeni opuszcza nasze miasto

ja pier......e.wezcie dajcie jakis normalny temat.bo tu patrze na forum to chyba tylko o pogodzie mozna normalnie porozmawiac.
chociaz tez mozna i na to miec watpliwosci

martuchnam ma rację.
Wałkowanie w kółko jednego tematu tylko pod innymi tytułami
stało się na tym forum codziennością.
Każdy ma swoje zdanie już wyrobione i ok. niech tak zostanie.
A propos pogody..... nie lubię deszczu :(

Nie Pozdrawiam

ja tez nie lubie deszczu!!!

czeczeni sikaja z nieba :]

jedyny prawdziwy jasio :}

Trochę ta zmiana tematu nie wyszła - to świadczy o tym jak 500 pasożytów może zatruć życie 50000 ludzi - ludzie widzą co się dzieje i chcą o tym mówić.

To świadczy o tym jak jeden krzykacz "sieg heil" potrafi zanieczyscic forum....

ej ***** czemu nikt nie powiedział że moja historia jest śmieszna!!!

masakra........twoja historia jest przesmieszna.
boki zrywałem ;))

Nie Pozdrawiam

Coś dużo tu krzykaczy.
Tyle, że przeciwnicy Czeczenów mają z "sieg heil" tyle wspólnego co ty z nawoływaniem do seksualnego wykorzystywania dzieci.

Dlaczego Edward Wedel nie miał dzieci?
Bo cały interes pakował w kakao...

Pozdrawiam UB ;)

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

dobre :)

Co mężczyźni i piwo mają wspólnego?
- Od szyjki w górę są puści.
___________dla mojego ulubieńca________heheheh
Hej..realista,jak się masz:)))
Naprawdę lubię Cię_________i wiesz co???_________Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa?
- Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu.

"Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."

to bylo dobre!!!no w koncu temety sa inne niz dotychczas

Wiecie że 500 Cz się wyprowadziło z Łomży ?!

________
Malachit

realistka to by tlumaczylo wilkosc waszej dziurki jak wiadomo wasze mozdzki latwo sie przegrzewaja

bo jak wiadomo: Czym się różni kobieta od Boga?
Bóg jest nieograniczenie miłosierny, a kobieta niemiłosiernie ograniczona.

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

czemu Rynkowski nosi majtki na lewą strone???
-bo dziewczyny lubią brąz:p

Siatkarki by się wkurzyły... ;)

________
Malachit

http://www.youtube.com/watch?v=iLHgxC-hRFo

http://www.youtube.com/watch?v=1zLHfTjRezc

http://www.youtube.com/watch?v=PYZM6wUJr3Y

ICEBERG...idąc Twoim tokiem myślenia to wniosek prosty...Kobiety mają bardziej dotlenione mózgi,więc są mądrzejsze:)))))))))))))))))
A wiesz,że mężczyzna ma tylko 3-y zwoje mózgu mniej niż kaczka???Myślę,że ta mała dziurka w zupełności wystarczy aby go dotlenić:)))))

"Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."

posluchajcie i powiedzcie co o tym myslicie???i jak sie slucha???bo mi sie podoba

Mi osobiście się nie podoba, nie mój klimat;) ale mam coś ciekawego;p

http://www.youtube.com/watch?v=FfZrQYS4McA cz.1

http://www.youtube.com/watch?v=HtIYXAJVLtw cz.2

Miłego oglądania:)

Pozdrawiam ;)

Bez podpisu.

realistka a teraz na powaznie wymien sobie w gloowie 10 najwiekszych odkryc ludzkosci (lub wiecej), lub wielkich dokonan i przeanalizuj ile procent z nich dokonaly kobiety to by swiadczylo o niebywalej efektywnosci naszej malej dziurki pozdro

p.s i nie wyjezdzaj tekstem z seksmisji ze Kopernik byla kobieta :D

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

A wiecie kiedy kobieta myśli??!!! Podczas stosunku! bo jest podłączona do mózgu!!!

O! I tak powiem!

a nauka patrzy na to tak: wielkimi tego świata byli mężczyźni, bo wśród nas częściej zdarzają się jednostki bardzo inteligentne, ale też częściej są tacy o inteligencji bardzo niskiej. A u kobiet generalnie nie ma takich wychyleń, inteligencja większości z nich jest zwykle na średnim - przeciętnym poziomie.

taka ciekawostka :)

baby to h*je:P

masakra to mial byc normalny temat a nie obrazanie kogos.tez jestem baba i co tez mnie obrazisz???
spojrzcie za okno i zobaczcie jaka jest pogoda.nawet w tej chwili sloneczko swieci.

masakra posrałem się twoją fantazją, myślisz że tylko Ty grzebież w demotach ? albo ta twoja koleżanka zabłysła haha

rozpłacz się idioto

http://darmowe-doladowania.com/user/946f4fbd6bd762952fd007e37c09230e

ICEBERG...mężczyźni są głowami w domach i firmach ale to szyje nimi kręcą :)))
Pytasz o wynalazki ludzkości,więc Ci odpowiem...kiedy kobiety zyskały prawa równe z mężczyznami???Ile wieków silniejsi fizycznie mężczyźni nie pozwalali na rozwój intelektualny i indywidualny kobietom???Ile kobiet spłonęło na stosach jako czarownice za to,że były mądrzejsze bądź na równi z mężczyznami,bądź za to,żer chciały mieć własne zdanie????
Przeanalizuj dzieje ludzkości i postępowanie silniejszej fizycznie części ludzkości a później odpowiedz sobie na własne pytanie:)))
Musisz jednak przyznać,że pomimo wszystko mamy wiele sławnych i zasłużonych kobiet,które wniosły bardzo wiele do nauki i kultury ludzkości;np:
Egipcjanka Merit Ptah (2700 p.n.e.)-jedna z 'matek' medycyny
Hypatia z Aleksandrii (ok. 370-415)-autorka dzieł z geometrii, algebry oraz wynalazczyni areometru i astrolabium.
Włoska lekarka Trotula di Ruggiero- zapoczątkowała medycynę kobieco: położnictwo i ginekologie.
Niemka Hildegarda z Bingen(ok. 1151-1158)-wiele odkryć z dziedziny medycyny, botaniki a także nauk przyrodniczych
Maria Winkelmann-Niemka,odkryła kometę
Laura Bassi była fizykiem i filozofem, pierwszą w historii Europy kobietą, zatrudnioną jako wykładowca wyższej uczelni (Uniwersytetu w Bolonii). Jej następczynią na tej uczelni była Maria Gaetana Agnesi – matematyk, autorka prac o rachunku całkowym i różniczkowym.
Szkocka uczona Mary Fairfax Somerville prowadziła eksperymenty dotyczące magnetyzmu i napisała pracę pt. Właściwości magnetyczne promieni fioletowych w spektrum słonecznym.
Ada Lovelace-matematyk angielska,autorka pierwszego na świecie programu komputerowego.
- Hertha Marks Ayrton (matematyk, inżynier), Margaret Huggins (astronom), Beatrix Potter (mikolog);
- Dorothea Klumpke (astronom); Maria Skłodowska-Curie (fizyk, chemik, 1898: odkrycie nowych substancji promieniotwórczych zidentyfikowanych później jako rad i polon)
- Amalie Dietrich (przyrodoznawca, biolog), Agnes Pockels (fizyk);
- Sofja Kowalewska (matematyk).
Lise Meitner z Otto Hahnem odkryła pierwiastek protaktyn.
Inge Lehmann, duńska sejsmolog, pierwsza zasugerowała (1936), że wewnątrz ciekłego jądra ziemi znajduje się twarde jądro wewnętrzne.

Ida Tacke Noddack odkryła w 1925 pierwiastek ren, a Marguerite Perey w 1939 odkryła frans.
Rosalind Franklin była krystalografem, której badania pomogły wyjaśnić rozbudowane struktury węgla, grafitu, DNA i wirusów. W 1953 jej badania nad DNA przyczyniły się do stworzenia modelu struktury DNA (Watsona i Cricka).

W lipcu 1967 Jocelyn Bell Burnell odkryła istnienie PSR 1919+21 (pierwszego znanego pulsara), co przyczyniło się do zdobycia przez jej promotoraAnthony'ego Hewishowa w 1974 Nagrody Nobla w fizyce.
Badania Barbary McClintock w latach 40. i 50. nad genetyką kukurydzy wykazały transpozycję genetyczną. Chociaż w tamtym czasie niewielu rozumiało znaczenie jej badań, w 1983 uczona otrzymała Nagrodę Nobla z fizjologii i medycyny za swoje badania.
Od Starożytności jest znanych wiele kobiet,dzięki którym mamy po dzień dzisiejszy sposobność korzystać z ich odkryć i wynalazków-oto przykłed kilku z nich::: * Acca-Lurentia (około 634 p.n.e. Rzym) ginekolog
* Aganice (około 1878 p.n.e. Egipt) filozof-astronom faraona Sesostrisa
* Aglaonike (Grecja) astronom
* Arate z Cyreny (Grecja) filozof i nauczycielka filozofii
* Ban Zhao (Chiny) historyk
* Diotama (Grecja) wykładała filozofię, jej uczniem był Sokrates
* En Hedu'anna (około 2354 p.n.e.) astronom
* Gargi (Indie) wymieniona w Wedach jako znana filozof
* Hipparchia (Grecja) filozof
* Hypatia z Aleksandrii matematyk
* Lasthenia (Grecja) filozof
* Maritraji (Indie) filozof
* Penthesilea (około 1187 p.n.e.) legendarna wynalazczyni topora
* Perictione (VI w. p.n.e., Grecja) filozof, uczennica Pitagorasa
* Merit Ptah (około 2700 p.n.e., Egipt) pierwsza lekarka znana z imienia
* Si Ling Chi (około 2640 p.n.e., Chiny) legendarna cesarzowa, miała odkryć proces produkcji jedwabiu
* Shi Dun (około 105 n.e., Chiny), cesarzowa, wspólnie z Cai Lunem wynalazła metodę produkcji papieru z kory morwy
* Sonduk (około 630 n.e. Korea) astronom
* Theano (Grecja) filozof
* Themista (IV w. p.n.e., Grecja) filozof
* Maria Żydówka (I wiek n.e.) chemik i wynalazczyni
A KOPERNIK NA PEWNO BYŁA KOBIETO:)))))))

I wszystko w tym temacie... ;)

hej.to dobry link i mozna wygrac.

http://www.wygraj100.info/?t=58551472

widzisz ICEBERG realistka Ci pokazała że google nie gryzą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org