Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cos normalnego!!! |
hej a moze w koncu skonczymy pisac o czeczenach sluchac takich pajacow jak realista a popiszemy o czyms normalnym wesolym lub cos w tym stylu.takie jakies ciekawe i wesole angdotki. co wy na to??????? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cos normalnego!!! |
he znam jedną fajną historie. nauczycielka nam opwiadała że była klasówka no i podczas sprawdzania prac na kartce jednaj klientki było tylko nazwisko i narysowany grzyb a do niego komentarz: LEPSZY RYDZ NIż NIC =) taki żarcik he
|
|
w swoim poscie nawiazalas do czeczenow 3 razy:) hehe ludziom naprawde kojarzy sie tylko CZECZENY I WESOLA
|
|
no widać jak Ci się normalny temat rozwinął :)
|
|
Ja też znam jedną historię wesołą z ulicy wesołej buahaha;-DD
|
|
aikon1 napisalam zeby przestacw koncu o tym pisac i do nieczego nie nawiazywalam. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
to bedzie sie za nami ciagnelo dlugoo po tym jak czeczeni opuszcza nasze miasto
|
|
ja pier......e.wezcie dajcie jakis normalny temat.bo tu patrze na forum to chyba tylko o pogodzie mozna normalnie porozmawiac. chociaz tez mozna i na to miec watpliwosci Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam ma rację. Wałkowanie w kółko jednego tematu tylko pod innymi tytułami stało się na tym forum codziennością. Każdy ma swoje zdanie już wyrobione i ok. niech tak zostanie. A propos pogody..... nie lubię deszczu :( Nie Pozdrawiam
|
|
ja tez nie lubie deszczu!!! Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
czeczeni sikaja z nieba :] jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Trochę ta zmiana tematu nie wyszła - to świadczy o tym jak 500 pasożytów może zatruć życie 50000 ludzi - ludzie widzą co się dzieje i chcą o tym mówić.
|
|
To świadczy o tym jak jeden krzykacz "sieg heil" potrafi zanieczyscic forum.... _____________________________________________________
|
|
ej ***** czemu nikt nie powiedział że moja historia jest śmieszna!!!
|
|
masakra........twoja historia jest przesmieszna. boki zrywałem ;)) Nie Pozdrawiam
|
|
Coś dużo tu krzykaczy. Tyle, że przeciwnicy Czeczenów mają z "sieg heil" tyle wspólnego co ty z nawoływaniem do seksualnego wykorzystywania dzieci.
|
|
Dlaczego Edward Wedel nie miał dzieci? Bo cały interes pakował w kakao... Pozdrawiam UB ;) Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
dobre :)
|
|
Co mężczyźni i piwo mają wspólnego? - Od szyjki w górę są puści. ___________dla mojego ulubieńca________heheheh Hej..realista,jak się masz:))) Naprawdę lubię Cię_________i wiesz co???_________Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu. "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
to bylo dobre!!!no w koncu temety sa inne niz dotychczas Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wiecie że 500 Cz się wyprowadziło z Łomży ?! ________ Malachit
|
|
realistka to by tlumaczylo wilkosc waszej dziurki jak wiadomo wasze mozdzki latwo sie przegrzewaja bo jak wiadomo: Czym się różni kobieta od Boga? Bóg jest nieograniczenie miłosierny, a kobieta niemiłosiernie ograniczona. easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
czemu Rynkowski nosi majtki na lewą strone??? -bo dziewczyny lubią brąz:p
|
|
Siatkarki by się wkurzyły... ;) ________ Malachit
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=iLHgxC-hRFo Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=1zLHfTjRezc http://www.youtube.com/watch?v=PYZM6wUJr3Y Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ICEBERG...idąc Twoim tokiem myślenia to wniosek prosty...Kobiety mają bardziej dotlenione mózgi,więc są mądrzejsze:))))))))))))))))) A wiesz,że mężczyzna ma tylko 3-y zwoje mózgu mniej niż kaczka???Myślę,że ta mała dziurka w zupełności wystarczy aby go dotlenić:))))) "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
posluchajcie i powiedzcie co o tym myslicie???i jak sie slucha???bo mi sie podoba Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Mi osobiście się nie podoba, nie mój klimat;) ale mam coś ciekawego;p http://www.youtube.com/watch?v=FfZrQYS4McA cz.1 http://www.youtube.com/watch?v=HtIYXAJVLtw cz.2 Miłego oglądania:) Pozdrawiam ;) Bez podpisu.
|
|
realistka a teraz na powaznie wymien sobie w gloowie 10 najwiekszych odkryc ludzkosci (lub wiecej), lub wielkich dokonan i przeanalizuj ile procent z nich dokonaly kobiety to by swiadczylo o niebywalej efektywnosci naszej malej dziurki pozdro p.s i nie wyjezdzaj tekstem z seksmisji ze Kopernik byla kobieta :D easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
A wiecie kiedy kobieta myśli??!!! Podczas stosunku! bo jest podłączona do mózgu!!! O! I tak powiem!
|
|
a nauka patrzy na to tak: wielkimi tego świata byli mężczyźni, bo wśród nas częściej zdarzają się jednostki bardzo inteligentne, ale też częściej są tacy o inteligencji bardzo niskiej. A u kobiet generalnie nie ma takich wychyleń, inteligencja większości z nich jest zwykle na średnim - przeciętnym poziomie. taka ciekawostka :)
|
|
baby to h*je:P
|
|
masakra to mial byc normalny temat a nie obrazanie kogos.tez jestem baba i co tez mnie obrazisz??? spojrzcie za okno i zobaczcie jaka jest pogoda.nawet w tej chwili sloneczko swieci. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
masakra posrałem się twoją fantazją, myślisz że tylko Ty grzebież w demotach ? albo ta twoja koleżanka zabłysła haha
|
|
rozpłacz się idioto
|
|
|
ICEBERG...mężczyźni są głowami w domach i firmach ale to szyje nimi kręcą :))) Pytasz o wynalazki ludzkości,więc Ci odpowiem...kiedy kobiety zyskały prawa równe z mężczyznami???Ile wieków silniejsi fizycznie mężczyźni nie pozwalali na rozwój intelektualny i indywidualny kobietom???Ile kobiet spłonęło na stosach jako czarownice za to,że były mądrzejsze bądź na równi z mężczyznami,bądź za to,żer chciały mieć własne zdanie???? Przeanalizuj dzieje ludzkości i postępowanie silniejszej fizycznie części ludzkości a później odpowiedz sobie na własne pytanie:))) Musisz jednak przyznać,że pomimo wszystko mamy wiele sławnych i zasłużonych kobiet,które wniosły bardzo wiele do nauki i kultury ludzkości;np: Egipcjanka Merit Ptah (2700 p.n.e.)-jedna z 'matek' medycyny Hypatia z Aleksandrii (ok. 370-415)-autorka dzieł z geometrii, algebry oraz wynalazczyni areometru i astrolabium. Włoska lekarka Trotula di Ruggiero- zapoczątkowała medycynę kobieco: położnictwo i ginekologie. Niemka Hildegarda z Bingen(ok. 1151-1158)-wiele odkryć z dziedziny medycyny, botaniki a także nauk przyrodniczych Maria Winkelmann-Niemka,odkryła kometę Laura Bassi była fizykiem i filozofem, pierwszą w historii Europy kobietą, zatrudnioną jako wykładowca wyższej uczelni (Uniwersytetu w Bolonii). Jej następczynią na tej uczelni była Maria Gaetana Agnesi – matematyk, autorka prac o rachunku całkowym i różniczkowym. Szkocka uczona Mary Fairfax Somerville prowadziła eksperymenty dotyczące magnetyzmu i napisała pracę pt. Właściwości magnetyczne promieni fioletowych w spektrum słonecznym. Ada Lovelace-matematyk angielska,autorka pierwszego na świecie programu komputerowego. - Hertha Marks Ayrton (matematyk, inżynier), Margaret Huggins (astronom), Beatrix Potter (mikolog); - Dorothea Klumpke (astronom); Maria Skłodowska-Curie (fizyk, chemik, 1898: odkrycie nowych substancji promieniotwórczych zidentyfikowanych później jako rad i polon) - Amalie Dietrich (przyrodoznawca, biolog), Agnes Pockels (fizyk); - Sofja Kowalewska (matematyk). Lise Meitner z Otto Hahnem odkryła pierwiastek protaktyn. Inge Lehmann, duńska sejsmolog, pierwsza zasugerowała (1936), że wewnątrz ciekłego jądra ziemi znajduje się twarde jądro wewnętrzne. Ida Tacke Noddack odkryła w 1925 pierwiastek ren, a Marguerite Perey w 1939 odkryła frans. Rosalind Franklin była krystalografem, której badania pomogły wyjaśnić rozbudowane struktury węgla, grafitu, DNA i wirusów. W 1953 jej badania nad DNA przyczyniły się do stworzenia modelu struktury DNA (Watsona i Cricka). W lipcu 1967 Jocelyn Bell Burnell odkryła istnienie PSR 1919+21 (pierwszego znanego pulsara), co przyczyniło się do zdobycia przez jej promotoraAnthony'ego Hewishowa w 1974 Nagrody Nobla w fizyce. Badania Barbary McClintock w latach 40. i 50. nad genetyką kukurydzy wykazały transpozycję genetyczną. Chociaż w tamtym czasie niewielu rozumiało znaczenie jej badań, w 1983 uczona otrzymała Nagrodę Nobla z fizjologii i medycyny za swoje badania. Od Starożytności jest znanych wiele kobiet,dzięki którym mamy po dzień dzisiejszy sposobność korzystać z ich odkryć i wynalazków-oto przykłed kilku z nich::: * Acca-Lurentia (około 634 p.n.e. Rzym) ginekolog * Aganice (około 1878 p.n.e. Egipt) filozof-astronom faraona Sesostrisa * Aglaonike (Grecja) astronom * Arate z Cyreny (Grecja) filozof i nauczycielka filozofii * Ban Zhao (Chiny) historyk * Diotama (Grecja) wykładała filozofię, jej uczniem był Sokrates * En Hedu'anna (około 2354 p.n.e.) astronom * Gargi (Indie) wymieniona w Wedach jako znana filozof * Hipparchia (Grecja) filozof * Hypatia z Aleksandrii matematyk * Lasthenia (Grecja) filozof * Maritraji (Indie) filozof * Penthesilea (około 1187 p.n.e.) legendarna wynalazczyni topora * Perictione (VI w. p.n.e., Grecja) filozof, uczennica Pitagorasa * Merit Ptah (około 2700 p.n.e., Egipt) pierwsza lekarka znana z imienia * Si Ling Chi (około 2640 p.n.e., Chiny) legendarna cesarzowa, miała odkryć proces produkcji jedwabiu * Shi Dun (około 105 n.e., Chiny), cesarzowa, wspólnie z Cai Lunem wynalazła metodę produkcji papieru z kory morwy * Sonduk (około 630 n.e. Korea) astronom * Theano (Grecja) filozof * Themista (IV w. p.n.e., Grecja) filozof * Maria Żydówka (I wiek n.e.) chemik i wynalazczyni A KOPERNIK NA PEWNO BYŁA KOBIETO:))))))) "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
I wszystko w tym temacie... ;) _____________________________________________________
|
|
hej.to dobry link i mozna wygrac. http://www.wygraj100.info/?t=58551472 Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
widzisz ICEBERG realistka Ci pokazała że google nie gryzą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |