Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przerwy |
Interneo dzialalo super mieli predkosc 2x w nocy transwer sie zgadzal ale ostatnio cos tnie polaczenie idzie idzie na maxa nagle jest pare sekundowa przerwa. Zrobcie cos z tym bo to wkurzające jest bardzo !!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przerwy |
mam internet w interneo poprzez radiówkę od 2 lat. Zawsze miałem duże zastrzeżenia co do jakości usług. Zdarzało się, że kilka dni mi internet nie działał... a tego faktu nawet nie za bardzo jest komu zgłosić (niby są podane telefony komórkowe, ale co z tego jak ciągle poczta głosowa się włącza). Teraz to mam nawet problem z wysłaniem poczty i odpalaniem stron www, o innych usługach nawet nie wspomnę... Żebym miał sensowną alternatywę - już dawno bym z niej skorzystał.
|
|
Aleś ty brzydki shrek, uroda ci transferu nie poprawi
|
|
HaHaHa weście macie problemy :-) Ja to mam w Vectrze jakoś dotej pory było jeden problem raz w dzień nie mogłem na internet wejść ale gg działało dziwne troche ale to tylko było 30 min trfało a internet mam już prawie rok no coż i nadal zostaje tam gdzie jestem bo jestem zadowolony jak działa internet w Vectrze
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 28-01-05 22:58 mam internet w interneo poprzez radiówkę od 2 lat. Zawsze miałem duże zastrzeżenia co do jakości usług. Zdarzało się, że kilka dni mi internet nie działał... a tego faktu nawet nie za bardzo jest komu zgłosić (niby są podane telefony komórkowe, ale co z tego jak ciągle poczta głosowa się włącza). Teraz to mam nawet problem z wysłaniem poczty i odpalaniem stron www, o innych usługach nawet nie wspomnę... Żebym miał sensowną alternatywę - już dawno bym z niej skorzystał. Ja zglaszalem pod nr 504660544 jak sie wlanczala poczta zosyawialem wiadomosc z nr telefonu swoim i pan z INTERNEO do mnie oddzwanial a jak masz takie problemy to pewnie nie placisz bo z tego co wiem osobom ktore nie placą zmniejszaja transwer na 16Kbps to sie nie dziw a jak placisz na czas to nekaj Ich do skutku , nagraj sie na poczte albo zadzwon do szefa nr na http://www.interneo.pl/kontakt.php mi pomoglo
|
|
a tarczyn znowu swoje idiotyczne komentarze prawi, on jest shrek a pewnie kazdy zauwazyl ze ty jestes- osłem albo cos wiecej......... Pozdrawiam
|
|
placic...to zawze placilem na czas. nigdy sie nie spoznialem... z ta poczta to zawsze zostawialem sowje namiary i nikt nie oddzwanial... podawali w trakcie wiadomsci inny numer pod ktorym odzywa sie jakas zdenerowowana kobieta twierdzaca, ze ten numer nie nalezy do firmy interneo. a pan administrator sieci nie wiele moze pomoc... mowi ze wszystko jest w porzadku i zebym dzownil do serwisantow. a konta pocztowego nie moze mi naprawic od ponad roku...
|
|
I tarczyn ma pojechane za niewyparzona gebe pewnie jeszcze nie jeden jego komentarz bedzie w takim stylu Ja Mu wybaczam bądźcie wyrozumiali :)
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 29-01-05 23:35 placic...to zawze placilem na czas. nigdy sie nie spoznialem... z ta poczta to zawsze zostawialem sowje namiary i nikt nie oddzwanial... podawali w trakcie wiadomsci inny numer pod ktorym odzywa sie jakas zdenerowowana kobieta twierdzaca, ze ten numer nie nalezy do firmy interneo. a pan administrator sieci nie wiele moze pomoc... mowi ze wszystko jest w porzadku i zebym dzownil do serwisantow. a konta pocztowego nie moze mi naprawic od ponad roku... He he podziwiam Tą kobietę tez raz z nia mialem stycznosc ten nr co podawali w trakcie komunikatu na poczcie faktycznie kiedys należał do firmy ale teraz Idea nie wiem jakim cudem dala go jej (pewnie dlugo nie byl aktywny ) co Ci moge poradzic zadzwon pod nr. 504660544 do serwisantow a jak nie odbiora nagraj sie na poczte i podaj namiary a jak to nie wyda zadzwon do szefa pod nr 2710581 i pogadaj powinno pomuc
|
|
najczęściej gdy dzwoniłem do nich, to już było po godzinie 18. myślę, że dlatego mieli wyłączony telefon... ale z drugiej strony ludzi chcą korzystać z netu w różnych godzinach, więc serwisant powinien mieć włączoną komórkę 24 h/ dobe. Wielki dzięki ShReK...
|
|
DoPrze, z tym mailem to trafiłeś. Ja też czekam już rok :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a co najzabawniejsze... mimio wielu maili wysłanych do Admina nic nie wskurałem... a sprawa rozbija się tylko o hasło (CHYBA, BO TE KTÓRE PAMIĘTAM NIE "DZIAŁA", a gdy proszę o nowe hasło - to twierdzą, że nie mają uprawnień takich).. heheee.... nic tylko śmiać się...... jak się teraz roluje klientów.... Już chyba tylko w kabarencie Ani Mru Mru o chińskiej restauracji : "klient - nas pan".
|
|
Takie życie to nie Francja Elegancja ! Łomża na końcu łańcucha pokarmowego : )
|
|
Autor: DoPrze (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 31-01-05 10:53 a co najzabawniejsze... mimio wielu maili wysłanych do Admina nic nie wskurałem... a sprawa rozbija się tylko o hasło (CHYBA, BO TE KTÓRE PAMIĘTAM NIE "DZIAŁA", a gdy proszę o nowe hasło - to twierdzą, że nie mają uprawnień takich).. heheee.... nic tylko śmiać się...... jak się teraz roluje klientów.... Już chyba tylko w kabarencie Ani Mru Mru o chińskiej restauracji : "klient - nas pan". Mozesz sprobowac sam zmienic haslo. Jak to zrobic opisane jest na stronie http://www.interneo.pl/pytania.php Tylko ze tam pisze zeby uzyc protokolu ssh port 23 ale ssh ma port 22 , port 23 to telnet. Nie wiem czy to muka w opisie czy to sie robi przez telnet a nie ssh musisz sprobowac i tak i tak. Powodzenia :)
|
|
ShReK, żeby się zalogować przez ssh z serwerem Interneo należy podać hasło. Jak Ty chcesz zmienić hasło nie znając swojego starego hasła??? Oświeć mnie proszę ... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Telepatycznie.
|
|
ShReK... już próbowałem.... trzeba znać hasło...a z tym kiepsko...
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 31-01-05 17:02 ShReK... już próbowałem.... trzeba znać hasło...a z tym kiepsko... No nie stety ja Ci hasla twojego wczesniejszego nie przypomne :) Ale wydaje mi sie , ze glupia poczta na interi jest leprza niz na Interneo jest napewno pojemniejsza i wogule ale ja zapamietuje raczej takie hasla do takich rzeczy jak poczta gg czy nawet do tego forum jesli mial bym z tym problemy to bym se zapisal. A jesli w miedzy czasie zmieniales haslo na inne jak podawales adminowi to watpie zeby On je znal jedyne co da sie zrobic to chyba zalożyć nowe konto ale nie warto wedlug mnie wkurzac sie o takie cos bo naprawde glupie kato na byle jakim portalu jest leprze jak to na Interneo :)
|
|
Autor: Blokersi (---.lom.vectranet.pl) Data: 29-01-05 10:32 HaHaHa weście macie problemy :-) Ja to mam w Vectrze jakoś dotej pory było jeden problem raz w dzień nie mogłem na internet wejść ale gg działało dziwne troche ale to tylko było 30 min trfało a internet mam już prawie rok no coż i nadal zostaje tam gdzie jestem bo jestem zadowolony jak działa internet w Vectrze A ja słyszalem i widzialem na ten przyklad ze w vectranet poblokowane sa porty p2p. Nie mozna sciagac plikow np. z DC jak wiesz co to jest. To po co mi taki net !!! Jeszcze troche i wprowadza ograniczenia jak na neostradzie ktorą tak wszyscy chwalili !!
|
|
ShReK... ja hasła nie zmieniałem... te które podałem przy zakładaiu konta nie działa - wniosek? albo nie ma już tego konta... albo jest inne hasło. Sprawę właśnie parę minut temu załatwiłem - już internet chodzi lepiej, a poczta będzie działać jutro...
|
|
Autor: DoPrze (80.240.171.---) Data: 01-02-05 16:56 ShReK... ja hasła nie zmieniałem... te które podałem przy zakładaiu konta nie działa - wniosek? albo nie ma już tego konta... albo jest inne hasło. Sprawę właśnie parę minut temu załatwiłem - już internet chodzi lepiej, a poczta będzie działać jutro... No widzis wszystko dobrze co sie doprze konczy :)
|
|
DoPrze powiedziałeś ShReK....
|
|
DoPrze: "...a poczta będzie działać jutro..." - czyli nic nie załatwiłeś :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Autor: markac (80.240.162.---) Data: 01-02-05 23:05 DoPrze: "...a poczta będzie działać jutro..." - czyli nic nie załatwiłeś :P Okaze sie jutro ale nawet jak nie bedzie dzialac to nie ma czego żałowac bo poczta na interneo juz nie ma ograniczen jak kiedys ze slales ile chciales teraz ma do 1 czy 2 MB ograniczenie a to w porownaniu do byle jakiego portalu to malo bardzo !
|
|
A Ty Markac masz net z kad ze sie tak udzielasz ??
|
|
"poczta na interneo juz nie ma ograniczen jak kiedys ze slales ile chciales teraz ma do 1 czy 2 MB ograniczenie" - To ma ograniczenie, czy nie ma? "A Ty Markac masz net z kad ze sie tak udzielasz ??" - Spójrz ma Mój host i Twój, widoczny obok nicka. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hmm wytlumacz Ci Łopatologicznie. Ma ograniczenia i nie ma sie czym zachwycac. A co do hotu rozni sie Ty masz ip 80.240.162 costam ja mam ip 80.240.171. costam
|
|
A ja napisze tak: ze napewno nikt nie stycił tyle nerwów przez te cale Interneo co ja:-P .Ile ja sie nadzwonilam ,nakrzyczalam ....jak raz mi przestal dzialac net to po tym jak ich poinformowalam to raczyli sie stawic u mnie dopiero po dwoch tygodniach!!!I jak ktos tu wspomnial to oczywiscie zazwyczja ich telefonow nikt nie odbiera....
|
|
KaWa... ... podobno ma się poprawić w Interneo jakość obsługi... czekam z niecierpliwością. Dalej się męczysz z nimi?? mi jak narazie (puk puk - odpukać) wszystko działa na medal... oprócz poczty (ale nie jestem drobiazgowy). Pozdrawiam
|
|
Mi jak narazie jako tako chodzi ...ale nie jestem zadowolona z tej firmy:|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |