poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OSZUSTWO SM

Zdarzało się wam posądzanie o brak zapłaty za czynsz.Musiałem przedstawić rachunek,w razie braku trzeba zapłacić jeszcze raz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OSZUSTWO SM

Domyślam się, że zbyt dużo rachunków w swoim życiu nie zapłaciłaś/eś...
... a temat brzmi dość groźnie, groźnie dla Ciebie.

100mario nie przesadza, Ja płacę co miesiąc od wielu już lat i takie rzeczy się zdarzają, mi akurat w Perspektywie, dwa razy w tym roku.

1) Placę przez internet wiec wszystkie obciążenia rachunku są, a okazało się ze w lutym nie ma wpłaty za styczeń, po długich poszukiwaniach jednak ta wpłata się "odnalazła" gdy pokazałem wydruk z konta.

2) Zaległość 100 zł za wodę..... no i znowu mozolne poszukiwania pracowników spóldzielni i o dziwo tez się znalazło, wpłata została dodana innej osobie.

zapewne bład przypadkowy, ale zdarza się, jak ktoś nie pilnuje rachunków to zdubluję opłatę i w takim przypadku jest w plecy

Nie musisz przedstawiać, niech idą do sądu a jak tam przedstawisz i oni ponioszą koszty to może będą pilnować porządku. Pozatym jest jeszcze walne zgromadzenie jak ktoś sobie z czymś nie radzi to trzeba wybrać innych na jego miejsce to proste tylko że u nas to każdy woli narzekać niż brać sprawy w swoje ręce jak to się mówi.

http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835

Autor: dziekuje (---.lom.netster.pl)
Data: 24-10-09 16:45

http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835

A to co ma być prawie w każdym temacie dodane..??? "Aż strach wchodzić"

"dziekuje" wpisuje to po to zeby uzyskac darmowe doladowanie.wystarczy ze wejdzie 25 os a sie otzryma.ale czy to prawda nie wiem.
a co do oszustw SM to nie tylko czynsze ale i CO a dokladniej rozliczenia.w 3/4 mieszkan w perspektywie ponoc byly zawyzone rachunki

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

chcą jakoś żyć.

martuchnam skąd wiesz, że w perspektywie były zawyżone rozliczenia CO?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

bo bylo o tym dosc glosno oraz ludzie ktorzy do tej pory przez kilka dobrych lat mieli zwroty to teraz maja dosc spore doplaty.poza tym gdzies w gazecie tez o tym pisali.a do sklepu niestety duzo ludzi przychodzi sie zalic.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org