Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Operacja B.O.N.A |
Wiec tak napewno kazdy z nas był na bonie i w okolicach....WIec tak jak wiece te tereny sa poporostu niezagospodarowane i naprawde az mnie krew zalewa jak to widze w takim stanie ! KTos powinien wkoncu sie ruszyc i to zrobic cos tam ruszyc wkoncu piszcie co byscie proponowali aby tam mozna było zrobic lub jesli ktos uwaza inaczej niech tez pisze bo według mnie lepiej zrobic albo jakis konkretny hipermarket gdzie bedzie miało 200 miejsc pracy albo zagospodoarowac w nasza BONE :p Ale oczywiscie nie mówie o takich H-marketach jak Storktoka czy LP :) Pozdro "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Operacja B.O.N.A |
Więc tak <:) Nie wiem jeszcze co i jak z tym bo sie nie orietowalam ale jest zakladane jakies stowarzyszenie.. ;) Może jakaś agroturystyka na większą skale ;) A tam można budować coś :>? moze wyciąg narciarki jeszcze raz postawić >:) a rozebrać to stare >:) Pozdrawiam Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D
|
|
Tam już nic nie trzeba rozbierać ! ja myśle że by można było zrobić stok narciarski i na deske zrobić aż do rzeki a na szerokość jak cała bona było by miejsca na jazde :) no ale jak zawsze NIC NIE BEDZIE TAM ! przykro no cóż i tak za 4 lata wyprowadzam się z Łomży to i tak mi bez różnicy :-) ważne że tam gdzie ja jade jest wszystko :D
|
|
HE HE padaja texty jak by sie 3 żuli spotkało pod klatką i gadało o polityce;)
|
|
Żul nr.1 : Ja to myśle że lepiej by było zrobić tam Autostrade A89 Żul nr.2: Ja myśle że lepiej by zrobić Fabryke Wódki ! Żul nr.3: Powini wybudować Skocznie narciarsko i Małysza !
|
|
a na dodatek to stokrotka to zaden H market to poprostu dobry sklep osiedlowy- taki jest ich cel(zarzadu stokrotek)
|
|
o skocznia dobry pomysł :)) jakas K-60 pewnie by się tam zmieściła. założyć klub i potem najlepszych wysyłać do Zakopca :)
|
|
Lotnisko to jest COŚ !!! :D:D pas startowy by był na równej powieszchni na góże bony a skocznia na bonie było by coś np. taki małysz jak by leciał i by zobaczył samolot to by myślał tako ( ja też jestem jak samoloto polece gdzie chce ... ) i by skakali dalej :D niktórzy by mogli nawet do Drozdowa dolecieć :P
|
|
Co tam mozna zrobic jak nawet wieże widokową kilka lat temu jakieś bezmózgi spaliły??? Moze jak już żulostwo sie wyniesie choćby do ameryki to mozna będzie o czymś pomysleć dla mieszkańców którzy tu zostają. A jak ktos chce jechać w swiat to lepiej nie czekać. Wiadomo to co się przez 4 lata może stać??????? ___________________________________- ... & vice versa!
|
|
To trzeba by zrobic te wieze z betonu. Bo drewniana to znow spala, a stalowa rozkradna na zlom. :) Ja proponuje urzadzic tam zawody w podjezdzaniu motocyklami i samochodami pod gore na czas. Góra ladna, po obu stronach stoki widokowe. Byla by fajna zabawa. róbmy swoje
|
|
Blokersi napisał: "Lotnisko to jest COŚ !!! :D:D pas startowy by był na równej powieszchni na góże bony a skocznia na bonie było by coś np. taki małysz jak by leciał i by zobaczył samolot to by myślał tako ( ja też jestem jak samoloto polece gdzie chce ... ) i by skakali dalej :D niktórzy by mogli nawet do Drozdowa dolecieć :P" :) Q: jaki nick miał niegdyś blokersi?
|
|
a ty co wypowiedzi kopjujesz już sam nie możesz się wypowiedzieć na ten temat czy rodzice ciebie nie nauczyli jak się wyraża swojo opinie ?! i nie kopjuj już moich tekstów !
|
|
Czy Blokersi to nie Bartezik vel Śledczy??? I feel it.
|
|
"Ja proponuje urzadzic tam zawody w podjezdzaniu motocyklami i samochodami pod gore na czas. Góra ladna, po obu stronach stoki widokowe. Byla by fajna zabawa." Góra ładna - na razie. Jakby tam zaczęli urządzać takie zabawy jak proponujesz, przestałaby być ładna. Z tego co wiem, to miejsce jest fragmentem rezerwatu i niech nim pozostanie. Miejmy mozliwość obcowania z naturąi pięknymi widokami w tak bliskiej okolicy miasta. Nie sztuką jest zabetonować trawniki, pobudować monstrualne konstrukcje i czekać na chętnych. Sztuką jest zatroszczyć się o to co mamy. --- PGG
|
|
Tylko szkoda, że to teren parku krajobrazowego.... Nie da się.
|
|
no jak szkoda ?? co ty gadasz jak by nie był ten teren do parku to by tam było góra śmieci a napewno by nic nie było byscie jezdzili tymi złomami i smiecili !!
|
|
Rysia: nio :) też mi sie tak wydaje :) Spójrz: "ja też jestem jak samoloto polece gdzie chce" - czy to nie piękne? jak młody Bursa ;)
|
|
Albo to: "czy rodzice ciebie nie nauczyli jak się wyraża swojo opinie ?! i nie kopjuj już moich tekstów !" Ale ze mnie złośliwa wydra! On, że "nie kopiuj", a ja pyk i "kopiuj":D Powtórzę - kofam te forum!!!
|
|
ryskiego napisała : Ale ze mnie złośliwa wydra! On, że "nie kopiuj", a ja pyk i "kopiuj":D nom chyba nie tylko z ciebie wydra ale żmija i ... na całego : )
|
|
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
|
|
bartez napisał: 'ryskiego napisała' :) Rysiu, jesteś 'ryskiego - żmija na całego' :) Pozdro
|
|
Może chodziło mu o to, że nie lubi ryskiego, wtedy jasnym by było, że użył dość poprawnej formy, choć skrótem myślowym. A że rodzaj męski, to co mi tam - już niejednokrotnie byłam brana tutaj za faceta, więc się przyzwyczaiłam... Czy mogę robić za tłumacza?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |