Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spawanie baku - gdzie ?! |
Jak w temacie gdzie w łomży spawają baki do motocykli i w jakiej monecie to jest bo wacha leci a na bombie strach jeździć . Bez głupich komentarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spawanie baku - gdzie ?! |
u zdzicha w gararzu spawarka je
|
|
nie wiem co wniosłeś tym postem :| odświeżam pytanie .
|
|
Lakierników i blacharzy popytaj. Nie wiem co to za moto, ale być moze wyjdzie taniej zakup drugiego zbiornika.
|
|
zalej forme :)
|
|
czy chodzi tu ? Baku baku to jest to ? jak w tej piosence? hehe palenie ziola?
|
|
Spawanie się nie opłaca.Dużo roboty z tym jest i blacharz od **** kasy weźmie.Teraz są takie środki do kupienia w formie plasteliny.Ja jakiś czas temu zrobiłem i trzyma dobrze tak więc polecam.
|
|
Zgadza się. Pospawać to może tylko spawacz samobójca. Kiedys kolega mi spawał. Parokrotnie przepłukaliśmy gorącą wodą. Napełniliśmy wodą prawie pod korek, bo dziura była u góry, a po przesunięciu palnikiem nad wlewem i tak było lekkie bum. Gdyby nie był napełniony wodą strach pomyśleć. Może lepiej zaklej.
|
|
Krab nikt nie wnika w jaki sposób kolega Cie spawał :D
|
|
No jakoś Cie to podnieciło. Lubisz trójkąty ???
|
|
Krab podnieca się to Twój tata na widok talerza z grochówką a co do trójkątów to nie znasz ciekawszych figur geometrycznych? Pozdrowienia dla mamy :D
|
|
Cieszy mnie to,że tak dbasz o moich rodziców. Mama pewnie się ucieszy z pozdrowień. Dzięki :) Jednak internet ma to do siebie, że nie zawsze wiemy ile osoba po drugiej stronie kabla ma lat. A mi się coś wydaje, że to ja mógłbym cię adoptować. O graniastosłupie słyszałaś ???
|
|
JP jedź na wzgs-y naprzeciw orlenu tam i zapytaj,bo ta ''inteligencja'' forumowa ci g*wno pomoże
|
|
Ja polecam Ci warsztat na Sikorskiego vis a vi wjazdu na ul. Wyszynskiego stoi szyld obok jest dom jakis jechowych czy cos takiego Łomża leży na Mazowszu !
|
|
dzieki za info , pekło mi mocowanie i przecieka i nie bardzo to zakleić bo znowu pęknie , a co do kraba i innych to wezcie na priv . Prezes nie chodziło o baku baku hehe :D
|
|
http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835
|
|
Pogadaj z jakimś dekarzem dobrze oczyścić i polutować, jedyne rozsądne wyjscie.
|
|
Krab majac 32 lata?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |