Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa Jest.. I musicie pomoc |
sluchajcie... czy ktos w lomzy zajmuje sie takim czyms jak usuwanie zebow psu... bo mam amstafa... i chce go pozbawic kilka zebow i zostawic kilka do gryzienia kosci.. czy w ogole takie cos istnieje? nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa Jest.. I musicie pomoc |
Chcesz wyrwać psu zdrowe zęby? Dlaczego są do wyrwania? Doprecyzuj trochę. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
mam male dziecko w domu... nie chce zeby piesek nawet w zabawie zachaczyl o raczke swoim kłem duzym i ostrym.. siekacze mogo zostac te przednie male.. nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Bez komentarza. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
trzeba było mysleć zanim cos takiego do domu się przywlekło!! amstaf przy małym dziecku??!! totalna głupota i tyle!! anias
|
|
masz dziecko i trzymasz takiego psa razem z małym dzieckiem???? poza tym chcesz okaleczyć psa?? Człowieku co z Tobą?!
|
|
Człowieku, idź do dentysty, każ sobie wyrwać połowę zębów i zobaczysz jak będziesz funkcjonował.
|
|
pies ma dopiero 2 miesiace... dziecko 3 lata... lepiej za wczasu.. a psy bardzo inteligentne nie z pierwszej lapanki nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
uszy przycinaja ogony... to jest sprawa mentalnosci.. chce odchowac go troche bo jest za maly zeby wyszedl na mroz... reszta zycia w kojcu nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
ty debilu jeden! Jak mozna byc tak bestialskim , amstaf czy nie amstaf tak sie nie robi, trzeba bylo pomyslec za wczasu taka rasa i male dziecko? Ty lepiej sobie baranie wyrwij te zeby a psa oddaj, bo ja na miejscu tego amstafa za takie cos odgryzlabym ci leb jednym zebem i to nie klem i siekaczem!!!
|
|
hahaha i <załamka> a później beczo w telewizji że piesek pogryzł dziecko łeee ,mnie kiedyś pogryzł właśnie amstaf a bawiłem się z nim jak był mały a po kilku latach tak mi się odwdzięczył ;) pomyśl najpierw później rób . !
|
|
Psa oddaj lub sprzedaj to nie jest rasa, którą trzyma się przy dziecku a jeżeli chcesz mieć psa, z którym twoje dziecko będzie mogło się pobawić bezpiecznie to polecam Labrador Retriver.
|
|
typy.... ja nic mu nie zrobilem... mialem pit bulla i dobrze sie sprawowal psa trzeba wychowac! a wy ***** byscie aniola chciali od razu i to nie pies domowy tylko podworkowy zeby bronil posesji! i nie chowam go do walk i nie podjudzam jak to inni potrafia.. wlasnie pewnie tak sie z tymi psami bawiliscie.. a co do zebow to juz wiem.. mleczaki same wypadaja... wiec juz bedzie w kojcu zanim mu dobre zeby wyrosna.. nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
pies nie jest do dziecka... pies jest do obrony... teraz jest w domu bo ma nie cale 2 miesiace.. 1,5 miecha.. nie wypuszcze go samego na podworko zeby mi go ukradli albo zeby mi zamarzl... to byloby bestialstwo... a zabki same wypadna nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Zgadzam sie z biernaczento. To po co było brać psa takiej rasy, teraz jęki co to będzie, co to będzie. Oddać, sprzedać, odstapić i kupić innej rasy, który będzie bawił się z dzieckiem ale i pilnował posesji. Przy okazji uszu i ogonów psom nie wolni przycinać, a napewno bez powodu usuwać kły. Pokrecilo ciebie.
|
|
Wątpię, aby ten pies cię kiedykolwiek w życiu obronił, prędzej cię pogryzie kiedy zgłupieje przebywając ciągle w kojcu.
|
|
anias wes sie nie udizelaj jak pojecia niemasz w dupie bylas i guwno wiesz , ja mam amstaffa od ponad 8 lat od polowy tego czasu jest dziecko teraz 4 letnie i nie mam najmniejszych problemow , wrecz przeciwnie jest spokojny i cierpliwy jak niania a do autora powiem tak sobie kly wyrwij jak nie umiesz go ulozyc to zrobisz krzywde sobie i jemu , tak ot jest jak ktos bierze psa dla szpanu , wszyscy maja pretensje do psow a zaden pies nie jest z natury zly zaden! to ludzie wychowuja mordercow kup sobie chomika easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Obcinają uszy , ogony , wyrywają zęby . Od razu zabij tego psa , wypchaj go i połóż sobie na kanapie .
|
|
co za kretyn ... amstafa trzyma z malym dzieckiem ... wystarczy ze psu sie cos nie spodoba i juz masz masakre w chacie ... bez pojecia ... szkoda gadac !!!
|
|
do dentysty z nim ;d żart. Zabieraj psa z chałupy ! albo trzymaj małego zdala
|
|
zjedz go
|
|
http://darmowe-doladowanie.org/index.php?c=viral&m=index&id=f49bf09de128dfef67f8216aa1271835
|
|
Amstafy nie są groźne... Skąd wy takie zabobony macie. To są łagodne psy zwłaszcza te naprawdę rasowe. Trzeba go wychować jak każdego innego psa... I tyle... Jak taki drechol który sam ma mózgu nie wiele weźmie se takiego psa i jednego czego go uczy to żeby gryzł to nie dziwne że taki pies jest groźny... Ale normalnie wychowywany jest fajną przylepka... A takie krzyki że taki pies do dziecka?! Bezsensu... Tak jak ktos juz wspominał tu na forum że rotwailerom mózg rośnie a czaszka nie i wtedy są agresywne.. Hahahha to było dobre:D _____________________________________________________
|
|
Człowieku oddaj psa w dobre ręce, sprawdź nowy dom i nie bierz więcej psa. To wyjdzie na dobre Tobie, Twojemu dziecku, a przede wszystkim psu. Rasowy amstaff jest naprawdę sympatycznym, przyjacielskim psem, ale tylko i wyłącznie przy właścicielu o odpowiednich cechach. Z pewnością ich nie masz... Widać to w Twoich postach. To po pierwsze. Po drugie wątpię, żeby był rasowy. Przy kundelku w typie nie możesz przewidzieć jego zachowania. To duży, silny pies i ten, czy jakikolwiek inny może skrzywdzić dziecko samą masą, w zabawie. I najważniejsze - to jest terier! Potrzebuje bardzo dużo ruchu i ćwiczeń umysłowych. Zapewnisz mu to? Sądzisz, że jak go wypuścisz na noc na 20 m kw ogródka to wystarczy? Zamkniesz go w klatce na zimę? Czy widziałeś jego sierść? Zastanów się co piszesz, bo to żałosne. Mam nadzieję, że nie znajdziesz weta, który to zrobi. Jak znajdziesz, to napisz proszę, u którego był zabieg. Będziemy wiedzieć kogo unikać. Pozdrawiam.
|
|
o dżizes!
|
|
akasha nie tlumacz bo ich mozdzki nie sa w stanie pojac ze pies sam w sobie nie jest zagrozeniem zadnej rasy matys.m poczytaj troche dowiedz sie to i owo a pozniej zabieraj glos owczarek jest duzpo bardzije niebezpieczny przy dizecku , amstaffy sa rasa nie dla kazdego i tyle radze zaczynac od pudla lub chomika easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |