Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porozbijane witryny w ciągu sklepów przy dworcu PKS - Czeczeni ??? |
Kilka dni temu przechodząc koło dworca PKS zauważyłem powybijane szyby w kilku sklepach na dworcu. Błyskawicznie pierwsze skojarzenie -> Czeczenom było mało rozrywek ??? No niestety, zapracowali swoją postawą właśnie na takie skojarzenia... _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porozbijane witryny w ciągu sklepów przy dworcu PKS - Czeczeni ??? |
Pamiętaj, że nad nimi stoją te śmieszne fundacyjki, prawnicy, wolontariusz - oni i tak hamują ich przestępcze zapędy. Gdyby nie ci politpoprawni idioci Czeczeni urządziliby w Łomży drugi Grozny. Z drugiej strony, gdyby nie kretyni multi-kulti Polska nie musiałaby przyjmować bandytów na swój wikt. Za parę lat - gdy fundacje przestaną się tak troszczyć o brodaczy, przestaną ich prosić, żeby nie dźgali nożami Polaków te agresywne pasożyty pokażą na co ich stać. Wtedy dopiero posypią się szyby wystawowe.
|
|
Możliwe że zapracowali sobie aby tak o nich mysleć. Ale moje pierwsze skojarzenie byłoby inne. Pomyślałbym że to banda jakichś młodych pijaczków, których pełno kręci sie na dworcu, tymbardziej w nocy. Myśle że Czeczeni nie czuję sie jeszcze w naszym mieście na tyle swobodnie aby demolować sklepy,witryny itp. a może sie mylę? Nie Pozdrawiam
|
|
czemu o wszystko obwiniacie inne narodowosci???a moze to jakis glupi polaczek zdemolowal???na innych psy wieszacie ale o sobie nie powiecie. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
to młodzi intelektualiści kulturalna młodzież 2X2 łysi w dresach i pijani nie było w nocy komu mordy obić to szyby powybijali debile
|
|
zajmijcie sie czyms pozytecznym a nie tylko "jechaniem"po ludziach. prosze oto pozyteczny link http://pajacyk.pl/index.php :):):):) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To już jest trochę lekka przesada, gdy widząc jakiś wandalizm od razu kojarzy Ci się to z pewną narodowością. Nie byłeś świadkiem, więc nie wiesz czyja to wina tak naprawdę.
|
|
A prawda jest taka że to nasi pijani "kozaczkowie" małoletni. ________ Malachit
|
|
Nie wiadomo kto to zrobił, ale wiadomo co działo się we Francji. Tam witryny wybijali, samochody podpalali nie Francuzi a Muzułmanie. U nasz może JESZCZE nie są na tyle rozbestwieni, ale kto wie?
|
|
nie no taaaaa :D nie no taaaaaaa
|
|
Wiadomo, wiadomo. ________ Malachit
|
|
martuchnam a ty się naucz ,że zdanie nie tylko kończymy kropką ,ale też zaczynamy dużą literą "mądry polaczku"
|
|
SD nie postawiłeś kropki! Nagana! _____________________________________________________
|
|
SD nie ucz mnie poprawnosci gramatycznej.mi sie po prostu nie chce i wole pisac szybko niz zajmowac sie jeszcze kropkami itp.poza tym temet na tym forum byl inny. po co sie odzywasz jak nie masz nic madrego do powiedzenia. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
I nie zacząłeś zdania wielką litera.
|
|
Kosztowna zabawa bo chłopaczki zapomnieli o monitoringu na dworcu i jeden z panów jest nagrany na kamerce jak dyndał sobie na antenie satelitarnej na jednym z lokali którą też oberwał i zniszczył było im mało to dalej ruszyli powybijać witryny. Zobaczą ile kosztuje taka zabawa.
|
|
i co to czeczeni byli?Być może realista dyndał na tej antenie ,żeby później zwalić na swoich ulubieńców. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Thomas - osiołku - naucz się czytać ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem, że to Czeczeni? Napisałem, że w przyszłości z pewnością będą z nimi poważne problem, narazie ich przestępcze zapędy są hamowane ogromnymi zasiłkami i fundacją Ocalenie, która na kolanach i prosi o spokój. Przy tym zgarniają dużą kasę na "integrację".
|
|
ty "realista" a skad ty taki pewny ze problemy beda co???a moze ty sam taki problemowy jestes???debilu na calym swiecie jakos ludzie umieja sie dogadac ze soba a ty nie i to jak patrze z nikim.wyslij sie do szkoly tolerancji pajacu!!!!!! no i co dobrze sie czujesz jak ktos ci takie teksty pisze idioto???moze przestaniesz jechac po wszystkich(niewazna narodowosc).szkoda tylko ze takich jak ty jest sporo.inaczej swiat bylby lepszy. :):):):):):):) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
realista wie bo był w przyszłości... A tak na marginesie martuchnam nie daj się prowokować i nie wyzywaj. Po co się zniżać do jego poziomu.... _____________________________________________________
|
|
"akasha" wiem ze nie powinnam ale moze mu to cos uswiadomi i przestanie pisac i obrazac innych. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchna - przygłupasie - sama zaczęłaś rzucać inwektywami. Jak ty obrażasz to jest OK jak ciebie się obrażam to już źle? Taka mentalność wioskowej idiotki. Skąd wiem, że będą z nimi problemy? Bo wyciągam wnioski w przeciwieństwie do kretynów muliti kulti. - już są z nimi problemy - w Europie zachodniej było poddobnie jak u nas - najpierw drobne problemiki, potem podpalanie samochodów - Czeczeni są o wile bardziej agresywni od Marokańców i Afgańców (może Algierczycy dorównują im agresją) - dawanie darmowych pieniędzy ZAWSZE DEMORALIZUJE (i Polaka i Czeczena). A czemu sądzisz, że z nimi nie będzie problemów? Kilka miesięcy temu w Kontaktach była mapka przestępczości - najwięcej zdarzeń (pobić, rozbojów, kradzierzy) było w okolicach knajp (co zrozumiałe - przewija się tam kilka tysięcy pijaczków (wśród nich pewnie także Czeczeni) oraz na spokojnej dotyczczas, zamieszkałej przez emerytów ul Wesołej - dlaczego - mieszka tam tylko kilkudziesięci Czeczenów. Zatem przestępczość kilkudziesięciu Czeczenów = przestępczość kilku tysięcy zapijaczonych Polaków.
|
|
"realisto"ja nie obrazam ludzi innej narodowosci.oni mi nie przeszkadzaja.zyja to zyja nikt im tego nie zabroni.poza tym ze wsi to chyba ty jestes.ja jestem rodowita łomżynianka.poza tym zdemoralizowanym narodem mozna nazwac nas polakow. jedz za granice gdzies tam inne narodowosci trzymaja sie razem pomagaja sobie a polak polakowi wilkiem.zreszta w polsce jest tak samo.zazdrosc zrobi wszystko.wiec idz sie lecz. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
No właśńie - jesteś przedstawicielką typowej polaczkowatości. Nie obrażasz innych narodowości (mimo, że srają ci na głowę) obrażasz własnych rodaków (tych, którym na sercu leży dobro również twoje i twoich dzieci). Przez takich jak ty Polska jest jaka jest. Wieśniactwo to nie kwestia miejsca zamieszkania - to stan umysłu.
|
|
nie jestem.po prostu oni mi nie przeszkadzaja.moga sobie zyc i wogle.mi nic zlego nie robia.po prostu nasze panstwo jest ulomne dajac tym ludziom wiecej niz swoim mieszkancom.a to co napisalam wyzej to niestey prawda.a ty widze nawet nie chcesz sie przyznac ze takie cos ma miejsce.poczytaj sobie czlowieczku fora polonijne i zobaczysz.a radze ci wogle wyjechac do jakiegos kraju na zachodzie i sam zobaczysz jak tam zyja inni a jak zyja polacy. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Nie chce się przyznać, że co ma miejsce? Że Czeczeni kradną? - przyznaję - Czeczeni kradną. Że Polacy za granicą kradną? Pewnie , że kradną. Dlaczego po wejściu do UE u nas spadła przestępczość? Bo wszelkie mendy i pijaczki wyjechały za granicę - tam mogą więcej ukraść. Wiesz, że kilka lat temu Szwedzi nie zamykali samochodów? Teraz wszystkie zamknięte. Co to za idiotyczne rozumowanie - Polacy kradną w Szwecji, więc Czeczeny mogą kraść w Polsce - to taka martusiowa sprawiedliwość?
|
|
naucz sie czytac.ja nigdzie nie powiedzialam ze kradziez jest dobra.ale wy wszystko zwalacie na czeczenow jakby polacy byli inni Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
ALe co mnie obchodzą Polacy? Co ty z tymi Polakami? Coś ci zrobili? To załóż temat "Polak mnie zgwałcił". To jest temat o Czeczenach - to oni stanowią obecnie problem w Łomży a nie Polacy. To Czeczeni zaczepiają kobiety a nie Polacy. To Czeczeni straszą ludzi a nie Polacy. To Czeczeni kradną a nie Polacy. Wśród Polaków jest wystarczająco mend i pasożytów - po co sprowadzać nowych. Twoja argumentacja wygląda tak: ja mówię, że Czeczen ukradł. Ty - on jest niewinny, bo Polacy też coś komuś ukradli. Co cie obchodzą co Polacy robią???? Ludzie narzekają na Czeczeńców a nie na POlaków. Ceny mieszkań na wesołej spadły ze względu na Czeczeńców a nie na Polaków.
|
|
realista zauwazyłam u ciebie pewne ograniczenie. Wyczytasz gdzieś tam na tym swoim wykopie lub ukochaniej współczesnej jakieś słowo które ci się spodoba i później cały czas go używasz. Obecnie w kazdym poście realisty pojawia się multi kulti.... Będę śledzić twój rozwój bo bardzo mnie to zaintrygowało... _____________________________________________________
|
|
akasha - szkoda, że ty w ogóle się nie rozwijasz. Co wnoszą twoje komentarze do dyskusji? Nic.
|
|
realisto a co wnosza twoje/???? czyzbys nie lubil jak ktos ci sie sprzeciwia??? akasha ma racje.jestes malutki czlowieczek z duza geba!!! Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martucha - a ty jesteś malutka dz...ka z dużą p...ą. Temat jest o witrynach a nie o Twoich narządach rodnych. To wy ciągle zbijacie dyskusję z tropu.
|
|
Jak się nie ma argumentów to się wyzywa. Normalnie jak Czeczen... Chociaż nie, po co obrażać Czeczenów ;) ________ Malachit
|
|
realisto nie obrazaj mnie juz ci o tym pisalam. tym sposobem utwierdzasz mnie w moim przekonaniu o tobie. lubisz obrazac innych ale jak ktos obraza ciebie i ci sie sprzeciwia to juz zle. wspolczuje twojej rodzinie jesli kiedykolwiek bedziesz ja mial Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Współczuję twojemu mężowi i dzieciom, które zmuszasz do usługiwania Czeczenom. Jesteś hipokrytką do potęgi. Sama zaczęłaś mnie obrażać. Tak jak napisał Malachit - nie masz argumentów i zaczęłąś mnie wyzywać. Takie muślenie jest typowe dla matołków multi-kulti. Jak mnie obrażasz to nazywasz to środkiem ekspresji - jak ja ciebie wyzywam - nazywasz to przestępstwem i straszysz Policją. Jak Czeczen pobije Polaka - nazywasz to różńicą kulturową, jak Polak uderzy Czeczena - twierdzisz, że to bestialski napad rasistowski. Hipokrytka jakich mało. Odpowiedz mi na pytanie - czy jak zaczęłaś mnie obrażać myślałasz, że ja będę cie nazywał per Pani MArtą? Tak ja politycy Muzułmanów? Muzułmani krzyczą - obciąć wasze głowy a politycy - panowe Muslimy, my bardzo szanujemy waszą pokojowa religię. Odpowiedz na to pytanie.
|
|
A ja normalnie Cię lubię REALISTA!!!! To dla Ciebie:))) Had I the heavens' embroidered cloths, Enwrought with golden and silver light, The blue and the dim and the dark cloths Of night and light and the half-light, I would spread the cloths under your feet: But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams. "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
realisto powiedz gdzie cie policja straszylam???czytac sie naucz.po drugie nie usluguje czeczenom ale nie jestem rasistka.umiem zyc z ludzmi. a po trzecie dalej twierdze ze jestes idiota niestey skoro nic do ciebie nie dociera.buzka maly!!!!!!! Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A ja nadal twierdzę, że jesteś dziwką (te umieją współŻYĆ) z każdym. Co do policji - był to środek stylistyczny - jakiś inny bystrzak coś zaczął o prokuratorze smęcić. Ja was do jednego worka wrzuciłem. Odpowiedz mi na pytanie - czy jak zaczęłaś mnie obrażać myślałasz, że ja będę cie nazywał per Panią MArtą? Tak ja politycy Muzułmanów? Muzułmani krzyczą - obciąć wasze głowy a politycy - panowe Muslimy, my bardzo szanujemy waszą pokojowa religię. Odpowiedz na to pytanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |