poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
która łomżyńska podstawówka?

Proszę o opinie rodziców, których dzieci uczą się w SP 4 albo w SP 7. Do której z tych 2 podstawówek najlepiej posłać dziecko? Opinie, które zebrałam są tak różne i sprzeczne ze sobą, że zgłupiałam :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: która łomżyńska podstawówka?

do tej co jest najblizej

jedyny prawdziwy jasio :}

Ta, w której jest najmniej Czeczenów.

"realisto" zastanow sie nad tym co mowisz.czy jestes az takim głąbem??objezdzasz czeczenow a to pokazuje ze wcale nie jestes lepszy od nich.naucz sie tolerancji bo polska jest chyba na koncu krajow tolerancyjnych a na poczatku rasistow,
a co do szkoly to moim zdaniem 4.a jesli masz ochote to zapisz do sp9.jedna z najlepszych szkol pod wzgledem nauczania oraz poziomu.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

SP 7

A nasze dzieci są najmądzrzejsze
Widziałem nie raz na placu zabaw jak polskie dzieci bawily sie z czeczeńskimi.
Małe dzieci nie odróżniają że to jest czeczen to chińczyk a to jugosłowianin.
Dla nich wszyscy sa tacy sami. W ten sposób ucza sie że jesteśmy równi.
Rodzice powinni tylko to podtrzymywac i dalej uczyc tolerancji wobec drugiej osoby.

Dlatego w szkole powinne być jak najbardziej dzieci czczeńskie :))
A ja polecam 4

Nie Pozdrawiam

martuchnam - czy jesteś aż takim prymitywnym przygłupem czy tylko udajesz?
Popatrz co się dzieje we Francji przez takich imbecylów jak Ty - chcesz pokazać, że taka dobra jesteś? Wypominasz mi obrażanie (chociaż Czeczenówe nie obrażam - piszę o nich tylko prawdę) a sama mnie obrażasz. Hipokryzja to drugie imie takich matołków jak Ty.
Tu nie chodzi o to kto jest lepszy od kogo - jestem taki dobry, więc pozwolę panoszyć się Czeczenom w łomży? Udaję, że nie widzę ich chamstwa i cwaniactwa, bo jestem lepszy od nich? Do czego doprowadzi takie idiotyczne myślenie? Do tego co jest we Francji a następnie do tego co jest w państwach muzułmańskich.

Fakt - małe dzieci potrafią bawić się zgodnie razem, ale jak Czeczeniak osiąga 5 - 6 lat już wie, że jest lepszy, bo jest Muzułmańcem. W tym wieku Czeczeny uczą już dzieci bić się a Czeczeniaki wykorzystują swoje umiejętności w szkołach.
Przykład Europy zachodniej - Muzułmanie nigdy się nie zintegrują, bo nie chcą się integrować. Oni zawszę będą zwalczać naszą kulturę.

7 najlepsza
ale tam gdzie najlbliżej po co narazać dziecko na codzienne dojazdy

Słusznie, bliżej - bezpieczniej - szybciej. Moje dziecko potrzebuje 45 minut by dotrzeć do domu - właśnie z 4 i nie ma mowy żeby go przenieść bliżej - żałuję:(

Wika

posłuchaj realisto.nie bylam nie jestem i nie bede rasistka.dla mnie czeczen to taki sam czlowiek jak wy i tego rowniez ucze wlasne dzieci.toleracja to podstawa wspolzycia z ludzmi.zobacz ty jestes debilem a ciebie jednak toleruja na tym forum.zastanow sie nad tym

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

SP7 to najlepsza szkoła !! maja odnowione szatnie , wszedzie sa kamery i boisko piłkarskie !!

SP7 proponuje

SP7 co do wyżej opinii to tak.Ale nauczyciele potrafia wyuzdać doszczętnie dziecko...

Pomysłowo.

martychna - jesteś skurwiałą idiotką a jednak toleruję Ciebie, więc podziękuj mi za to.
Czy naprawdę nie widzisz do czego zdolni są Muzułmańce i Czeczeni?
Popytaj w szkołach gdzie uczą się dzieci tych agresywnych pasożytów i nie opowiadaj głupot, że Czeczen jest taki sam jak Polak. Oni od małego są wychowywani w kulcie agresji i nienawiści do niewiernych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org