Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jedzie na Małysza do Zakopca? |
Apel z mojej strony do kibiców: zróbcie duży transparent z napisem: ŁOMŻA to pomacham mu z drugiej strony TeleVizorka. No i wpiszcie się czy jedziecie! Pozdrawiam! Ciąąąągnij Adam, ciąąąągnij.... ah... dostał niekorzystny wiatr w plecy :-( żartowałem... Jest dobrze, jak jest dobrze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jedzie na Małysza do Zakopca? |
Brzydko więc żartowałeś, chyba że te ...ah... to miało być ...Ahonen... :) Ave
|
|
Do Grzsiek_Mazurek: To nie był żart z Adasia, tylko z naszych wspaniałych komentatorów! Strasznie się podniecają a potem usprawiedliwiają swój bezsensownie ekscytujący komentarz. Wolę oglądać skok Małysza bez żadnego komentarza. Ponawiam pytanie kto będzie na skokach i czy będzie widać ŁOMŻĘ Jest dobrze, jak jest dobrze.
|
|
ja mialem byc ale sie rozchorowałem ale wiem ze mój braciuk wział transparent Łomża i taką małą flage ale tez na niej Lomza i wzieli szale ŁKS i polski Pozdro :) "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
|
MRO: a najlepiej ogląda się skoki Małysza przy jakimś dynamicznym podkładzie muzycznym :))
|
|
Małysz wygrał i to się liczy reszta to cieniasy :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |