Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telewizja na kartę TVN proszę o pomoc |
witam wiecie może czy tuner tej telewizji na kartę można podłączyć pod konwenter do anteny satelitarnej z platformy "n"? bo w2iem że do anteny z enki można podłaczać tunery z innej platformy ale nie wiem czy akurat ten będzie odbierał miał ktoś z tym doczynienia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telewizja na kartę TVN proszę o pomoc |
Talerz ,,N" mam wykorzystany do TV na kartę, a dalej to nie pamiętam. Zapytaj Pana Marcina 660075832, on Ci pomoże.
|
|
dzięki franio o to chodziło a kto to ten pan MArcin na kogo mam się powołać?
|
|
Zna bardzo dobrze te zagdanienia, pracuje wiele lat w tej branży. Nie musisz na nikogo się powoływać on z każdym porozmawia. Zamontować też może pomóc
|
|
Będzie działać na 100% ja tak mam i działa
|
|
dzięki za odpowiedzi zastanawiałem się tylko czy to będzie chodzić bo jeszcze 2 stówki na tuner można wydać ale kupować nowe anteny konwentery i inne duperele to by wynisło pewnie opłacenie abonamentu za cały okres umowy w innej platformie Franio 11 pomoc przy montażu niepotrzebna dziękli za solidne odpowiedzi temat uważam za zamknięty
|
|
ja w sumie antene i konwerter mam tylko musze dokupic tuner. może ktoś poleci jakiś dobry i nie za drogi.pewnie zaraz się Fergusony posypią ;P
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Konwerter_%28LNB%29 - będzie ok to jest standard
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |