wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
inernet firmy "Technik"

Pytania zwracam głównie do posiadaczy internetu radiowego od firmy "Technik" z ulicy Kwiatowej. Czy ostatnio u was występują problemy z tym internetem? Czy strony włączają się długo lub wcale?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: inernet firmy "Technik"

mam taki sam internet jak ty i czesto mi tak sie robi ;/ ale co zrobisz wkoncu radiówka zadzwon do nich to zwiekszo ci prędkosc i bendzie deczko lepiej

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

hah juz nie moge mam to gowno od 2-3 lat i net chodzi powoli a dzisiaj to wogle przez jakas 1h go nie bylo
zadzwonienei do nich to nic nie da uwierz mi

A ja nie narzekam, na początku nie powiem było nie ciekawie ale od jakiegoś roku wszystko jest ok.

Szczerze, to tylko na poczatku bylo pieknie cacus...
teraz to tak roznie... albo sie swietnie laduje, albo wcale...
ostatnio po tej konserwacji (wylaczenie pradu) internetu caly dzien nie bylo...
No ale, skoro dziala... taki jest, gdyby bylo mozliwe przeciagnac kable z blokow to inna gadka by byla:))

Szczerze... to ja czesto dosc mialem problemy wlasnie z tym internetem:) pare razy zdarzylo sie nie miec go pare dni itd itp... no ale juz coraz mniej takich problemow:PP

Btw, fajne ip mamy:)))

Powiem tak, ogólnie jest w miarę dobrze,ale przechodząc do szczegółów to niestety również miałem kilkudniowe przerwy , trzeba po prostu do nich wydzwaniać i wymagać to co się nam należy odbiorcom,bo jednak płaci się za miesiąc ,a były i kilkudniowe i kilkugodzinne przerwy.

PS: Przyznam,że przez ostatnie 2 miesiące problemów nie było.

Ostatnio nie bardzo z tym internetem i tą prędkością, a i co do odbierania telefonów - eCh czasami szkoda gadac... A u mnie wlasnie w tym miesiacy ze 2 razy nie bylo :[

hmm u mnie wsszystko jest w normie, i nie zdarzylo mi sie jeszcze zadna przerwa w dostawie internetu, na predkosc tez nie narzekam.

a jesli wam nie pasuje to czemu nie zrezygnujecie? przeciez umowa jest na czas nie okreslony..

i jest fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org