Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najtańszy bilet Łomża - Białystok |
kto wie jaki jest najtańszy bilet do Białegostoku w sobotę rano i czy uczniowie szkół ponadgimnazjalnych maja jakieś ulgi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najtańszy bilet Łomża - Białystok |
Do 26 roku ma się zniżki za okazaniem legitymacji i wtedy bilet zamiast 15 zł kosztuje 10.50. Ale chyba nie wszystkimi autobusami bo pośpieszne chyba tego nie uznają. Najlepiej zadzwoń na informację PKS to dowiesz się więcej
|
|
normalnie jak kupujesz mowisz ze uczniowski albo ulgowy i masz ulge nawet w pospiesznych... ja tak mam jak jezdze do wawy to wszedzie powinno byc tak samo :P pozdrawiam :)
|
|
ja jak jeżdze to tylko PKS Łomża uznaje zniżki. Kiedy jade autobusem z Białegostoku to zazwyczaj musze płacic całą kwotę... ...
|
|
a ja jak jeździłem do Olsztyna to Białystok uznawał zniżki a Łomża nie.zniżki zależą od przewoźnika.
|
|
Jechałem kilka razy autobusem przewoźnika z Kętrzyna i zapłaciłem 9,60.
|
|
PKS Ostrołęka posiada zniżki 11,90 studencki PKS Łomża 10,50 studencki PKS Kętrzyn 9,60 studencki u reszty przewoźników jadąc PKS em na Białystok płacisz całość rano najczęściej jeździ PKS Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |