Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obciąć głowę każdemu kto twierdzi, że Islam nie jest religią pokoju!!! |
http://www.wykop.pl/link/248493/muzulmanie-w-wielkiej-brytanii-wzywaja-do-zabicia-holenderskiego-polityka Czy za parę lat w Łomży tak będzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obciąć głowę każdemu kto twierdzi, że Islam nie jest religią pokoju!!! |
no jak będzie więcej takich pojebów jak ty to pewnie tak
|
|
realista, a ty do czego pijesz? Mam ci przypomnieć "pokojowe" nastawienie chrześcijan do muzułmanów i innych wiar? No to zaczynamy. W imię DWÓCH PRZYKAZAŃ, nawróciliśmy Indian, Litwinów, Prusów, Jaćwingów. Tych co szukali prawdy: "Giordano Bruno, Kopernik" (sorrki przeprosili, ale po czasie). Wojny krzyżowe były oczywiście pokojowe, rycerze nieśli li tylko kaganek oświaty, a inkwizycja to była tylko działalność oświatowa, oczywiście za pomocą stosów. No i dalej idąc, dzięki biskupom Lubomirskim, Branickim w 1772 i późniejszych striptizach Polska miała aż 126 lat pokuty za bitwę Grunwaldzką, gdzie przy pomocy pogan (Litwinów, Tatarom i zgrozo dla KK Husytom) niechcąco pobiliśmy ultrakatolików.
|
|
nie rozumiem ciapatego ale i tag go nie lubię a kto umarł ten nie żyje
|
|
ziomex - ty przygłup czy po prostu kretyn? Ja nikogo nie nawracałem. Mój ojciec nikogo nie nawracał. Mój dziadek też nikogo nie nawracał. Nie pierdlol, że kogoś nawracaliśmy. Może ty nawracałeś, ale nie ja. Nie ******* co było 500 lat temu. Mnie obchodzi to co się dzieje teraz i ewentualnie co będzie się dział z moimi dziećmi. Cyber - ty juz w ogóle poniżej krytyki. Obejrzyj 5 razy filmik, poproś starszą siostrę, żeby ci przetłumaczyła i wtedy może załapiesz, że ten brodacz z filmiku w ogołe nie przypomina mnie.
|
|
Brodacz nawołuje do zabicia jakiegoś człowieka, który w jego mniemaniu obraził Koran. Opowiada, że Islam zdominuje świat, że nie ma od tego odwrotu, już Europa staje się muzułmańska. A jak w Europie będą juz sami Muzułmanie to wtedy będzie pokój i Allah będzie zadowolony.
|
|
Niech oni bronią swojego Koranu na swoim terenie a nas Chrześcijan zostawią w spokoju :/ co oni myślą, że u nas w demokratycznej i chroniącej praw człowieka Europie wprowadzą kare śmierci? Nic dziwnego że zdominują świat jak będą wyłapywać pojedyncze słowa i mówić że ich to obraża. A tak po za tym nie warto poruszać spraw religijnych w dyskusjach bo i tak każdy zostanie przy swoim.
|
|
realista czy pisząc na forum o swojej niechęci czy nienawisci dla wiar muzułmańskiej czy tez jej wyznawców coś zdziałasz czy to co powiesz cos zmieni dobrze znasz odpowiedz na to pytanie więc po co cały czas o tym piszesz
|
|
miałem się nie udzielać ale znerwicowalem sie okropnie- Moj kolega szedł sobie kultularnie(chłop ok.40) chodnikiem a tu idzie sobie mama z malymi dziećmi(mieszkancy kurortu na wesołej)i cos miedzy soba nawijają a tu nagle do mojego kolegi podbiega dziecko i wali go z "kopa",mamusia zero reakcji.Czy to u nich jest normalne ???
|
|
Oczywiście że nie jest normalne i powinien zwrócić tej matce uwagę że takie zachowanie nie przystoi, a tym bardziej ludziom których nasz kraj gości. ________ Malachit
|
|
czy moze specjalnie podpuszczaja ,a gdy ktos bardziej nerwowy nie wytrzyma szturchnie malca albo pociągnie za ucho to bedzie następny pretekst nienawiści Polaków,to juz zaczyna robić się chore.Może Ci z fundacji Im wytłumaczą że takie zachowania są u NAS nie mile widziane.........
|
|
A propo zwrócil uwage ale ktos albo nie zrozumiał albo nie chcial zrozumieć,moze mój kolega zacznie sie uczyć Czeczeńskiego.
|
|
Pozdrawiam realistę nieświadomego następce Hitlera przesączonego rasizmem, faszyzmem i ksenofobią Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
Zwróć uwagę to Czeczeny cie zakatują, Ocalenie oskarży o rasizm a media zrobią z ciebie siewcę nienawiści. Pozrdawiam lunatyka - nieświadomego następcę Josepha Fritzla, potwora z Siemiatycz i wampira z Bytowa.
|
|
cz - przecie Oni doskonale rozumieją nasz język. Posłuchaj np. w sklepie. ________ Malachit
|
|
znają czy nie to mało wazne,ale z tego co widzę to oni raczej nas nienawidzą a nie odwrotnie......................................................
|
|
A My nie musimy być tacy jak Oni. Poza tym i u Nas i u Nich są tak źli jak i dobrzy ludzie. Polacy za granicami też starają się pokazać jacy to są hardzi, a nie skuleni w sobie... ________ Malachit
|
|
|
"Wielu Czeczenów ożeniło się z Polkami. Wiele Polek zostało muzułmankami" - żadna Czeczenka nie wyszła za Polaka, żadna Czeczenka nie została Chrześcijanką - to najlepiej świadczy o ich chęci integracji. Jak tylko jakaś Czeczenka odważyłąby się związać z Polakiem (też musiałby być to ktoś odważny, lubiące tłuste kobiety) zaraz zostałaby zakatowana przez braci, kuzynów, ziomków. Tak samo jej chłopak innego wyznania - zostałby poczęstowany muzułmańskim nożem.
|
|
http://www.euroislam.pl/index.php/2009/10/tydzien-z-zycia-kobiet-w-swiecie-islamu/ - proislamscy krzykacze niech się zapoznają zanim zaczną wycierać sobie twarze rasizmem i ksenofobią.
|
|
to chyba proste nie ma miejsca w naszym kraju na islam napływajacy wraz z uchodzcami w tym szczególnie do naszego miasta. Nie ma co do tego żadnych złudzeń ,że to nie jest kultura ,religia pokoju. Nie ma żadnej możliwości intergracji uchodźców wyznajacych islam z naszym społeczeństwem. Tylko komuniści i bolszewicy , mają inne w tej sprawie zdanie i wszelkie próby bronienia się przez zalewem islamistów nazywają rasizmem. Dina
|
|
Tyle że za komuny nie było u nas jakoś islamistów... a przecie wtedy powinni mieć raj, czy co tam mają. ________ Malachit
|
|
حمانا الله من حماقة الإنسان حمانا الله من حماقة الإنسان حمانا الله من حماقة الإنسان حمانا الله من حماقة الإنسان حمانا الله من حماقة الإنسان "Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |