Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
import!!! |
czy ktoś zna strony internetowe z których można importować tanio komórki z innych krajów????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: import!!! |
ja znam :P
|
|
a mógł byś powiedzieć????????????????// a i jeszcze prosze o podawanie linków
|
|
hehe ja znam hehehe (...) :-)
|
|
Tyku, tani import telefonów zza granicy to niestety bajka. Setki naciągaczy na Allegro oferują sprzedaż poradników dotyczących importu z krajów typu Chiny, Wietnam, Anglia, Hiszpania czy Finlandia. Prawda jest taka, że do tego typu interesów trzeba mieć bardzo dobre i pewne (!) kontakty za granicą oraz wiele, wiele pieniążków do zainwestowania. Zakup takiego sprzętu się tak na oko dopiero od 50 sztuk w górę. Więcej na ten temat znajdziesz gdzies na stronie www.komforum.net. Temat był tam poruszany wiele razy. Pozdrawiam!
|
|
PS. "Zakup takiego sprzętu się tak na oko dopiero od 50 sztuk w górę" poprawiam na "Zakup takiego sprzętu opłaca się tak na oko dopiero od 50 sztuk w górę". Gdzie się podziewa możliwość edycji swoich postów?
|
|
jakby co... ja z checia bym cos kupil..
|
|
może warto zawiązać jakiś komitet na rzecz tanich komórek??? zebrać kilka (przynajmnie te 50 osób) chętnych na zakup i zamówić???
|
|
ja bym kupił jakoś komórkę !
|
|
Ja też bym kupił JAKOŚ komórkę. A bartez? Ty też byś kupił?
|
|
Tyku a po co ci i jaka komórka ?
|
|
Sąsiad nie musiał importować, bo ma komórkę koło domu - na węgiel... Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
CHCESZ ZARABIĆ IMPORTUJĄC TELEFONY ??? (tylko polskie firmy 100% pewnosci jakosci i zadowolenia niskie ceny - zarób nawet 20 000 zł miesięcznie !!! ) sprzedaje 2 super linki/adresy do polskich importerów cena do uzgodnienia kontakt: super_gsm@interia.pl
|
|
ja znam i podzile sie nimi za symboliczną kase !!!!!!
|
|
...a wszyscy chca tanio kupowac i drogo sprzedawac... R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Tak nic niema za darmo.
|
|
Polecam idzcie do Lolka on ma tanie komórki.
|
|
importer to ile chcesz ?
|
|
Ja wole zamiast komórki kupić butel i wypić :D
|