poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobry Dentysta :)

Witam wszystkich. Mam duży problem. Nie wiem do jakiego dentysty się wybrać i do tego mój przypadek jest dosyć dziwny. Mam 18 lat, a panicznie boję się wszystkiego co związane z dentystą. Przeraża mnie ból i te sprawy. Głupio troche nie? ;PP bardzo będę wdzięczny o polecenie mi jakiegoś dentysty, który jest w porządku i robi to "wszystko" jak najmniej boleśnie. Prosze o pomoc ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobry Dentysta :)

Anna Żywiołek na Bawełnie ( w budynq przychodni)

Pani Borawska na Kazańskiej, niedaleko Kauflanda. Sympatyczna, delikatna - fajna babka ogółem :)

na Ks. Anny 5 polecam. Bezbolesnie i tv przed nosem :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

aby nie do Pióro...

Na wyszyńskiego Wróblewski jest nawet spoko, tylko że on prywatnie przyjmuje. Ale od 50 zł za zęba, zależy od roboty, czy duża dziura, czy kanałowo itp. w każdym razie ja u niego płaciłam różnie jak jeden ząb na parę wizyt to tak rozkładał że czasami po wizycie tylko 20 zł musiałam płacić. No i daje znieczulenie na początku więc praktycznie nic nie czujesz, tylko musisz się przyzwyczaić do odgłosów, ale spoko ma tam radio więc muzyka gra jakby co.
A jeśli chcesz państwowo robić to na bawełnie Żywiołek jest dobra, kiedyś robiłam u niej i do tej pory się trzymają plomby a już ładnych parę lat minęło.

Ja mam lat 23 i tez sie bałam ale zaczęłam chodzic do pani Leończak która przyjmuje na Hipokratesa 40. Kobieta ma super podejście do takich mniej odważnych.

No właśnie jak muszę iść do dentysty to po prostu ogarnia mnie panika ;/
A chcę wkońcu zająć się tymi zębami i mieć na jakiś czas spokoj ;]

Ja polecam A. Podolak na Ks. Anny 23 bardzo miła i dobrze leczy.

Ja polecam Joannę Skrodzką :)
Wszystko delikatnie i bezbolesnie :)
[ ma gabinet razem z Agata Podolak :) ]
Pozdrawiam :)

Tyle propozycji, że dalej nie wiem gdzie się wybrać ;D;D no nic dzięki wszystkim, jak macie jeszcze kogoś do polecenia to chętnie proszee ;)

Ja polecam panią Marciniak . Może nie jest zbyt sympatyczna ( widocznie taka jej natura), ale swoją pracę wykonuje bardzo rzetelnie . Jest bardzo skupiona nad tym, co robi . Nie wymyśla dziur tam, gdzie ich nie ma . Nie znam bardziej uczciwej dentystki .

a gdzie p.Marciniak przyjmuje i czy na kasę ?

Witam,ja serdecznie polecam dentystke na Rycerskiej, Drożynier.Przyjmuje i na kase i prywatnie.Numer 862186732

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org