piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy ktos pamieta sprzed lat takie wydarzenie: kobieta wyrzucajaca przez balkon

swoje male dzieci i popelniajaca samobojstwo. akcja dziala sie w lomzy oczywiscie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy ktos pamieta sprzed lat takie wydarzenie: kobieta wyrzucajaca przez balkon

nie...

jeszcze cos?

Re: czy ktos pamieta sprzed lat takie wydarzenie: kobieta wyrzucajaca przez balkon

napływowy?
jeszcze cos?

nie wiem ile takich wypadkow bylo w Lomzy, ale dawno temu kobieta wyrzucila dwoje dzieci i sama wyskoczyla z czwartego pietra w czwartym bloku na warynskiego (teraz to sie inaczej chyba nazywa), z tym ze nie z balkonu tylko z frontowego okna. Kobieta przezyla, jedno z dzieci tez, co do drugiego to nie jestem pewny.

Tak, było takie zdarzenie.

________
Malachit

Ja nic nie słyszałem
A po co do tego wracasz?

Nie Pozdrawiam

D wlasnie o to mi chodzilo

Pewnie pies

Pomysłowo.

To jest 'pomysłowo' ?!
adamosxx'owi o co innego chodziło...

________
Malachit

Blok nr 4 na osiedlu -wtedy Waryńskiego - obecnie Bohaterów Monte- Cassino (pierwszy od parku) . Było takie zdarzenie. Kobieta wyrzucała dzieci z okna mieszkania. Jedno dziecko spadło. Pewien mężczyzna podbiegł i złapał drugie z dzieci. Ponieważ spadało z wysokości 4 piętra doznał połamania lub pęknięcia kości rąk. Dziecko chyba nie miało kontuzji. Kobieta skoczyła i zdaje się że roztrzaskała ławkę pod oknem jednak przeżyła. Pamiętam jednak tylko jak przez mgłę opowiadania i widok tej połamanej ławki więc możecie to traktować jako plotkę a nie info:-) .

Z tego co pamietam (wtedy mieszkalem w 3 bloku) to dziecko ktore doznalo obrazen spadlo na kant dachu nad klatka schodowa i nie pamietam jak to dziecko skonczylo. Na pewno bylo zywe gdy zaniesiono je do szpitala - zaraz po drugiej stronie ulicy.

Było swego czasu głośno o tym wydarzeniu nie tylko na Waryniaku ale także w całym mieście.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org