Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktos pamieta sprzed lat takie wydarzenie: kobieta wyrzucajaca przez balkon |
swoje male dzieci i popelniajaca samobojstwo. akcja dziala sie w lomzy oczywiscie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktos pamieta sprzed lat takie wydarzenie: kobieta wyrzucajaca przez balkon |
nie... jeszcze cos?
|
|
Re: czy ktos pamieta sprzed lat takie wydarzenie: kobieta wyrzucajaca przez balkon |
napływowy? jeszcze cos?
|
|
nie wiem ile takich wypadkow bylo w Lomzy, ale dawno temu kobieta wyrzucila dwoje dzieci i sama wyskoczyla z czwartego pietra w czwartym bloku na warynskiego (teraz to sie inaczej chyba nazywa), z tym ze nie z balkonu tylko z frontowego okna. Kobieta przezyla, jedno z dzieci tez, co do drugiego to nie jestem pewny.
|
|
Tak, było takie zdarzenie. ________ Malachit
|
|
Ja nic nie słyszałem A po co do tego wracasz? Nie Pozdrawiam
|
|
D wlasnie o to mi chodzilo
|
|
Pewnie pies Pomysłowo.
|
|
To jest 'pomysłowo' ?! adamosxx'owi o co innego chodziło... ________ Malachit
|
|
Blok nr 4 na osiedlu -wtedy Waryńskiego - obecnie Bohaterów Monte- Cassino (pierwszy od parku) . Było takie zdarzenie. Kobieta wyrzucała dzieci z okna mieszkania. Jedno dziecko spadło. Pewien mężczyzna podbiegł i złapał drugie z dzieci. Ponieważ spadało z wysokości 4 piętra doznał połamania lub pęknięcia kości rąk. Dziecko chyba nie miało kontuzji. Kobieta skoczyła i zdaje się że roztrzaskała ławkę pod oknem jednak przeżyła. Pamiętam jednak tylko jak przez mgłę opowiadania i widok tej połamanej ławki więc możecie to traktować jako plotkę a nie info:-) .
|
|
Z tego co pamietam (wtedy mieszkalem w 3 bloku) to dziecko ktore doznalo obrazen spadlo na kant dachu nad klatka schodowa i nie pamietam jak to dziecko skonczylo. Na pewno bylo zywe gdy zaniesiono je do szpitala - zaraz po drugiej stronie ulicy.
|
|
Było swego czasu głośno o tym wydarzeniu nie tylko na Waryniaku ale także w całym mieście. _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |