Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKLEP Z ODŻYWKAMI |
witam. czy w Łomży jest jeszcze jakiś sklep z odżywkami ? kiedyś był na ul.Krótkiej ale z tego co jestem zorientowany, to już go tam nie ma. może został przeniesiony? jeżeli ktoś jest w temacie to proszę o odpowiedź. będę wdzięczny ;) pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKLEP Z ODŻYWKAMI |
Na krotkiej jest dalej:)
|
|
W siłowni Zibi kupisz
|
|
Vitamin Shop jest na ul. Krótkiej. Ale lepiej opłaci Ci się zamawiać z allegro.
|
|
niekumaty_piknik a jakie ceny są tam mniej więcej? tzn porównując do cen z allegro :)
|
|
jest w hu* drożej przebicie nawet 60 zł moze byc na niektórych najbardziej polecał bym ci sklep sfd ceny praktycznie hurtowe
|
|
Vitamin Shop ceny takie jak na allegro tylko że tam musisz doliczyć wysyłkę i się nie opłaci zamawiać z allegro tu masz z pewnego źródła ;)
|
|
no kur** nie ******* bo produkty BSN Universala Interactiva i innych firm ze stanów są zawyżone nieraz jak wspominałem nawet 50-60 zł więc co ty pier*** o wysyłce masz na sfd kurierem za 13 zł więc gdzie tu sie nie opłaci chyba ze lubisz wsadzac40-50 zł w błoto vitamin shop pewne źródłó mówisz? dał bys se ręke uciąć?
|
|
niedlugo bedzie nowy sklep na wyszyńskiego ! ceny mocno konkurencyjne Łomża leży na Mazowszu !
|
|
To Gitara Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
a kiedy będzie ten sklep na Wyszyńskiego?
|
|
Przecież napisał, że niedługo. Cierpliwości. _________________________________________________________
|
|
ANTY_BLM właśnie, SPOKOJNIE, nie unoś się, bo tylko pytam aha a co do tego sklepu na Krótkiej to nie pieprzcie, że jest, bo nie ma. na miejsce tego sklepu jest fryzjer ;> dziś byłem i widziałem :)
|
|
Na Krótkiej cały czas jest Vitamin-shop, zaraz obok weterynarza. _________________________________________________________
|
|
na samym koncu ulicy jest rozejrzyj sie dobrze
|
|
hn to ja już łapie czemu wiekszośc chłopaków i pakerów w łomży ma takie kiepskie wentyle. Dina
|
|
:D _________________________________________________________
|
|
http://urlik.pl/ognistelaseczki/ El cóndor pasa
|
|
to bedzie sklep mojego kumpla otwarcie bedzie 14.11.2009 najnizsze ceny w polsce zapowiada sie huczne otwarcie. poza tym slyszalem ze poszukuje pracownika. ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |