niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Puby w Łomży

Czy nie drażnie WAS fakt, że w łomżyńskich pub'ach wyprasza się klientów?! Czy jest lokal gdzie trwa impreza do czasu, kiedy bawią się ludzie? Czy poprostu imprezy wszędzie kończą się kiedy zarządzi właściciel lokalu? I wtedy po hamsku wyprasza się gości. Osobiście, dla mnie jest to żałosne. Ludzie stoją pod lokalem i nie wiedzą co z sobą zrobić. Bo juz nie ma gdzie pujść.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Puby w Łomży

w takim razie zapraszam do Kolna, tutaj jest do ostatniego klijenta, POZDRAWIAM

W Augustowie są kluby puby w których nie wyprasza się klijentów kiedy rzyczy se właściciel he ale znam jedno historyjke że w takiej dyskotece w Augustowie nazywała się ( ... ) przyszło do niej 6 osób na to dyskoteke a własciciel tego nawet nie zauważył i te 6 osób bawiło się no cóż lepiej było zamknać bo wiecej zapłacił za prąd i takie inne duperela niż to co zarobił w zwstep tych ludzi .

Czego tu sie spodziewac po Łomży....trzeba stąd jak najszybciej wyjechac<lol>

Nom jeszcze 4 lata /.........../

Blokersi...
jakie 4 lata?
to w Łomży jest więzienie??? siedzisz??
hehehe....

natalek

weź kredycik i sam otwórz sobie pubik z wygodnym wyrkiem na zapleczy i wtedy będziesz mógł czekać na wyjście ostatniego klienta nawet 24h.

Pogasisz im światelka (posiedzą przy świeczce) i zwolnisz obsługę do domu bo to kosztuje i sam się nimi zajmiesz i tak przez 7 dni w tygodniu i 360 dni w roku.

Po 3 tygodniach będziesz miał wszystko i wszystkich gdzieś.

DoPrze no toć jest więzienie w Łomży.Ja to jeszcze bende siedział 4 lata albo jak za dobre sprawowanie zwolnio mnie za 3 lata i GOOD BEY Łomżą !

Ale i tak najgorzej jest w Jeziorku. to skandal, że o 3 w nocy przy pełnej sali kończy się impreza!!!!!

Z polskich barów to nigdy nie wypraszają możesz siedziec i tydzien czasu, a wam się chce chodzić po tych EUROPEJSKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PoZdrO all:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org