poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jubileusz Medyka

Do osiągnięć dyr.Szymanowskiego Jerzego należy wyprowadzenie Matki Boskiej poza ogrodzenie szkoły.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jubileusz Medyka

byłam osobiscie na tym "wydarzeniu" i musze powiedziec ze organizacyjnie to za dobrze nie było . Zacznynając od tablicy pamiatkowej, którą niewiedzieć czemu umieszczono na zewnątrz budynku ( jakby w środku miejsca nie było ) , chyba tylko po to żeby jakiś wandal w przypływie weny rozwalił , następnie czesc oficjalna - nagłosnienie w sali gorsze od tego na dworcu PKS , przemówienia gości trwające po prawie pół godziny, potyczka słowna pana Piorunka z prezydentem miasta , no i na koniec ten klecha , który wyglądał jak dobrze wypasiony pingwin , przemowa bez końca wszyscy zasypiają ,aż nagle cisze i śpiącą atmoswerę przerywa głosny dzwonek w komórce pana z redakcji 4lomza..:) który usiłował zrobić dobre foto , na koniec warto jeszcze wspomieć o pani dyrektor , która na widok pana strażaka w mundurze mało nie dostała extazy , o czym sama wspomiała , ze robi jej sie gorąco na widok panów w mundurach ( cóż pozostało starej pannie ) , na szczescie końcówka jubileuszu była lepsza za sprawą orkiestry dętej i gibających sie dziewczat z zespołu tanecznego.

Może Puciłowska Ci czymś podpadła.... Pałe wstawiła czy coś... Mnie uczyła anatomii jak jeszcze dyrektorem była pani Marzec. I muszę powiedzieć że panią Puciłowską uważam za jedną z najlepszych i nauczycielek i pedagogów. To że jest panną to tylko i wyłącznie jej świadomy wybór. Wygląd i charakter ma taki że każdy facet się do niej ślinił... Ogólnie mówiąc najlepsza nauczycielka w całym Medyku i bardzo fajnie że została dyrektorem:)

Jaka szkoła taki jubileusz ;)
A tak poważnie to Piorunek chyba nadmienił, że koniec szkoły już bliski niestety...

I artykuł o jubileuszu znikł z pierwszej strony 4lomza.pl, w archiwum też nie ma :/

Do Maniuszek : jaka szkoła taki jubileusz..?? Chyba nigdy nie chdziłeś do tej ani do żadnej innej tego typu szkoły skoro piszesz takie głupoty..
Do akasha : zgadzam sie z tobą w 100 % :) Mnie uczyła patologii. Bardzo błyskotliwa kobitka i świetna nauczycielka.A szkoła bardzo wymagająca-nie to co dzisiejszych wiekszosć studiów..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org