środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uwaga! mechanik KAT łomża

dobra rada dla wszystkich co mają samochody nie radze stawiać auta do naprawy u mechanika na Poznańskiej 39.Nie liczy się z perfekcją naprawy auta,robi oby się trzymało ,przy odbiorze zazwyczaj bak jest pusty i auto jest brudne,katuje je przy każdej możliwej okazji.JEŚLI SIĘ KTOŚ NA NIM JUŻ PRZEJECHAŁ PROSZĘ O WYRAŻENIE O TYM PANU OPINII.Naprawiasz jedną część wymieniasz 10 innych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uwaga! mechanik KAT łomża

Konkurencja?

Ja tam jeżdże na polową i nie nażekam szybko solidnie i za grosze:)

A ja ostrzegam przed wulkanizacją na Sikorskiego między zawadzką a rondem. Nie wiem jak się nazywa, ale oszust i cwaniak.

dobra rada dla wszystkich co mają samochody nie radze stawiać auta do naprawy u mechanika na Poznańskiej 39.Nie liczy się z perfekcją naprawy auta,robi oby się trzymało ,przy odbiorze zazwyczaj bak jest pusty i auto jest brudne,katuje je przy każdej możliwej okazji.JEŚLI SIĘ KTOŚ NA NIM JUŻ PRZEJECHAŁ PROSZĘ O WYRAŻENIE O TYM PANU OPINII.Naprawiasz jedną część wymieniasz 10 innych.

Możesz udowodnić to co napisałeś ? Bo jeśli nie to wystarczy, że facet to przeczyta (lub ktoś mu o tym powie) i może wytoczyć Ci sprawę...

>fresz1

Może jeździł po sklepach i szukał części?

moze jadac uznal iz twoj samochod jest zamulony po czym postanowil wziac sprawe w sfoje rece ,powymienial oleje i dawal w pizde na kazdym biegu do odciecia :) nastepnie trzeba byklo wymienic 10 innych czesci : opony,klocki hamulcowe,sprzeglo itp :)))

A może chciał sprawdzić jak samochód sprawuje się po naprawie??

I ja przestałem tam naprawiać samochód , za dużo było dziwnych , niejasnych spraw.

dowody są świadkowie są i w tym znajomi co też tam naprawiali ,a sprawę to ja jemu mogę zrobić, tyle ze jestem na tyle rozsądny by nie robić mu aż takich kłopotów ,ale wole ostrzec innych ,że koleś robi tandetę.TO rada dla innych ,a każdy zrobi jak chce.

Podpisz się imieniem i nazwiskiem oraz podaj swój numer telefonu. Twój posta stanie się wiarygodny, a tak jest zwykłym gównem.

Post autochtona utwierdził mnie w przekonaniu, że piszesz prawdę. To wiarygodny forumowicz.

Akurat znam tego mechanika i powiem tak:
czesci ktore zekomo wymienia tak naprawde nie wymienia, bierze tylko przykaladowy rachunek wydrukowany z pewnego sklepu. Potem anuluja mu rachunek a koles bierze gotowe do reki.
To ze nie ma paliwa w baku - to juz tez slyszalem.

Mnie dotkenalo to ze w aucie ktore mi naprawial nie wymienil czesci o ktorej byla mowa, zaznaczylem ta czesc nawet nie zerknal tam bo oznaczylem ja bialym markerem!!!!!!\

Przykro mi ze to napisac musze, ale taka jest prawda .

w życiu oprócz oprócz rodziny ważny jest także : zaufany ( najlepiej zanajomy ) mechanik, lakiernik oraz ubezpieczyciel

i grabarz

Ale grabarza to już rodzina wybiera :D

A może spuszcza ci jeszcze powietrze z kół albo kradnie klamki z drzwi? :) Hehe śmieszny jesteś, ja zostawiam samochód do naprawy u tego właśnie chłopaczka już od dwóch lat i ani razu jeszcze nie miałem reklamacji, wszystko tłumaczy i pokazuje co gdzie jak, stare części pyta się czy chcę je sobie wziąść na pamiątke czy wyrzucić, zamienniki ma w normalnych cenach i nie widziałem tam żadnego kanta, jestem z niego zadowolony i napewno nie pojade nigdzie indziej, a Ty gościu z konkurencji (jak się domyślam) tak jak napisał "rzal3" podpisz się swoim nazwiskiem skoro jesteś tego taki pewny a nie oczerniasz tutaj porządnych ludzi, widocznie Tobie biznes nie idzie bo wszyscy wolą jechać do lepszego mechanika a Ciebie zrżera taka zazdrość że po pracy w domu wyrzywasz sie na zonie dzieciach i forum, jesteś taki odważny to czemu jemu nie powiedzialeś tego w twarz? Żal mi takich ludzi (o ile wogóle można ciebie tak nazwac) jak Ty... może zapisz sie do jakiejs szkoły zeby trochę zmądrzeć, bo samo to co tu napisałeś grozi Tobie odpowiednimi paragrafami wiec na Twoim miejscu pojechalbym do niego i przeprosil go za ta pomylke co tu napisales i prosil zeby ci to wybaczyl. Przemysl to, dobra rada dla ciebie... a na następny raz zanim cos napiszesz to zastanow sie nad tym trzy razy czy warto.

jeden z niewielu dobrych mechanikow w Lomzy.polecam!!!

Hehehe...
Olaf_88 nie musisz udawac juz wiadomo ze to ty jestes tym mechanikiem o ktorym tu mowa.
Podajesz sie za klienta.... bo niechcesz sie ujawnic
az dziw bierze zeby klient tak zajadle bronił swego mechanika.
Wiec wszystko jasne ale chyba prawde tu pisza skoro tak sie oburzyleś
Szanowny panie mechaniku Olafie_88

Nie Pozdrawiam

Autor: rzal3 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-10-09 20:02

Podpisz się imieniem i nazwiskiem oraz podaj swój numer telefonu. Twój posta stanie się wiarygodny, a tak jest zwykłym gównem

Może ma jeszcze podać nip, pesel,adres,numer konta bankowego.Jakieś brednie piszesz człowieku.Jak ktoś sie czuje urażony albo twierdzi że to nieprawda droga wolna do sądu.Widziałeś tu na forum żeby ktoś podawał swoje dane.Od tego jest forum żeby pisać i ostrzegać się przed oszustami.Sporo lat korzystam już z usług mechaników samochodowych ale za żadnego z nich ręki nie dał bym sobie uciąć.Pozdrawiam

Całe 4lomza, jakieś teorie konspiracyjne, konkurencja udaje klientów, oskarżeni tak samo, pewnie i prezydent tu pisze pod jakimś lewym nickiem. Detektywi od siedmiu boleści...

Ja tam jestem nawet zadowolony z ich usług,…chociaż może nie była to wielka naprawa, jaka jest pompowanie kół i wszystko odbyło się jak należy.
Chociaż mam małe zastrzeżenia gdyż w schowku miałem 2 małe mocne a po odbiorze samochodu okazało się, że jest tylko jedno ? zmartwił mnie ten fakt, ponieważ nie uiściłem kaucji za butelki ? no, ale nie będę się kłócili o jakieś 1 złoty i 60 groszy + 35 gr kaucja
Ale żeby tego było mało po jakimś czasie zapach w samochodzie wydał mi się inny niż kiedyś…Mój ulubiony zapach, jakim jest „nowy samochód” został zastąpiony zwykła wanilia

http://szort.pl/ognistelaseczki

El cóndor pasa

Ostatnio przez lepaka z woziwodzkiej byłem zmuszony do wymiany magla. Nie dość że uszkodził mi gumy przez które woda i inne syfy dostały się do środka to drążki wkręcił po pół cm !!! Gość jest nie poważny przy większej prędkości jak bym w dziurę wjechał to wypadek murowany. A miał tylko drążek wymienić !

Nie polecam zakładu na rybakach !!

patalachy ja naprawiam u sprawdzonych na Nowoprojektowanej u Bogdana robil mi cale sprzeglo w mondku rok temu sachs zalozyl komplet jest z robocizna 1350 kosztowalo jest jak w nowej furze git na starym dworcu Pawel robi tez super sprwdzone juz od lat

Autor: Kamillo25 (---.elomza.pl)
Data: 14-10-09 18:53

Ja tam jeżdże na polową i nie nażekam szybko solidnie i za grosze:)

Uciekaj gościu od grubasa, to chyba największy kombinator.
Jak przestałem tam naprawiać to moja bryczka przestała się psuć.

Maska w górę rano, zero naprawy i stary tekst czekamy na części.i czekasz na wolny czas.

Z przykrością muszę przychylić się do opinii o mechaniku z Poznańskiej 39. Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu na wszelkie naprawy większość mojej rodziny zostawiała tam auta i było ok . Ceny za robociznę były atrakcyjne , jakość napraw również była w porządku , można było uzyskać poradę co trzeba od razu wymienić , co jeszcze jakiś czas wytrzyma. Niestety , po jakimś czasie poziom usług obniżył się , może to fakt zmiany pracującej kadry i mniejszej uwagi przywiązywanej przez właściciela?
Co do ubytku paliwa , zauważyłem to w swoim aucie, powiedzmy była 1/4 zbiornika paliwa i trochę gazu ( ok 10 litrów ) zaś po odebraniu auta po 3 dniowej naprawie wskazówka od paliwa nie podnosiła się wcale ( myślałem nawet że to może jakaś awaria wskaźnika paliwa ) zaś sam gaz to były jedynie opary. Po podjechaniu na Orlen i zatankowaniu gazu okazało się faktycznie , ze zbiornik był pusty , podobnie z benzyną - wskaźnik wyraźnie się podniósł po wlaniu paliwa za ok 50 złotych
Nie chcę oczerniać tego zakładu , trochę żałuję , że w tym kierunku poszedł jego rozwój , gdyż można było zawsze się umówić na konkretny dzień i godzinę i tak jak wyżej wspomniałem , nie odnosiło się wrażenia , że człowiek został "wydojony" z pieniędzy.
Na dzień dzisiejszy zarówno ja jak i moja rodzina nie korzystamy już z usług tego mechanika

jak tyle osob pisze to chyba coc w tym prawdy jest takze musimy ostrzegac sie

warto"jak tyle osob pisze to chyba coc w tym prawdy jest takze musimy ostrzegać się" zwracajmy uwagę czy dostajemy dokument paragon fakturę na części i usługę a nie na gębę nie ufajcie jakimś dokumentom asygnatom wz z hurtowni bo ja tam kupiłem twierdzenie przez mechaników porządne serwisy nic takiego nie gadają tylko wystawiają dokument potwierdzający naprawę a nie bajki wymyślają.....

sorry ze sie wcinam temat ale o ktorym zakladzie mechanicznym mowisz? czy jest to mechanik przy rondzie niedaleko dawnego atomu bo juz czegos nie rozumiem...

Ja polecam jednego mechanika z piatnicy co ma zaklad mechaniczny przy skrzyzowaniu miedzy drozdowem a piatnica jadac oczywiscie z nowego mostu

Jezeli chodzi Tobie o tego mechanika to sie nie zgadzam, bardzo dobry mechanik i rowniez go polecam a jezeli to chodzi o kogo innego to przepraszam

Pozdrawiam

Przestrzegam wszystkich przed mechanikami z ul. Sikorskiego (Kaminski). Nie mają pojęcia o tym, czego się podejmują. Naciągają na kasę i nie tzrymają terminów. Dno.

Masakra. Nie polecam

a co z mechanikiem z szosy zambrowskiej jak sie jedzie na zambrów po lewej stronie w takiej jakejś tam uliczce nazwisko W

a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org