Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcesoria na Halloween |
Jak w temacie gdzie można kupić wszelkie akcesoria na Halloween.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcesoria na Halloween |
W USA? W Polsce nie ma holloween więc i nie ma do tego akcesoriów. :)
|
|
Do USA święto jedziesz obchodzić? Bo z tego co wiem to nie jest polskie święto. Ludzie nie przyjmujcie tak wszystkiego z zachodu bo to niby modne. A z resztą co ja tu się będe wysilał może sami zmądrzejecie.
|
|
Można kupić w Warszawie na I pietrze w Złotych Tarasach :) Po naszemu to organizuje się bale kostiumowe.
|
|
Może lepiej znicze kup albo chryzantemy
|
|
Jak widze w większości odezwały się trole internetowe. Chyba gość pytał wyraźnie gdzie można kupić akcesoria, i nie interesuje go jak mniemam wasz punkt widzenia na temat obchodzenia tego święta. Czytać ze zrozumieniem.
|
|
Przecież dzień wszystkich świętych nie jest dniem zadusznym. W dniu wszystkich świętych mamy się cieszyć że my, jako Polacy mamy mnóstwo świetych, a więc błędne są opinie, że w dniu 31 października nie może być humoru ,,bo jutro jest 1 listopada''. Nie wiem czy zauważyliście, że 6 grudnia(św. Mikołaj) też nie jest polskie. Po prostu to jest kwestia czasu za nim Polacy się do tego przyzwyczają.
|
|
Powinno się obchodzić święto zmarłych na wesoło a nie wszyscy spiżdżeni stoją nad tymi grobami ... Każdy musi kiedyś umrzeć i już Srać też trzeba i nikt z tego powodu nie sterczy z h.u.jową miną przed kiblem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |