niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akcesoria na Halloween

Jak w temacie gdzie można kupić wszelkie akcesoria na Halloween.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akcesoria na Halloween

W USA? W Polsce nie ma holloween więc i nie ma do tego akcesoriów. :)

Do USA święto jedziesz obchodzić? Bo z tego co wiem to nie jest polskie święto. Ludzie nie przyjmujcie tak wszystkiego z zachodu bo to niby modne. A z resztą co ja tu się będe wysilał może sami zmądrzejecie.

Można kupić w Warszawie na I pietrze w Złotych Tarasach :) Po naszemu to organizuje się bale kostiumowe.

Może lepiej znicze kup albo chryzantemy

Jak widze w większości odezwały się trole internetowe. Chyba gość pytał wyraźnie gdzie można kupić akcesoria, i nie interesuje go jak mniemam wasz punkt widzenia na temat obchodzenia tego święta.
Czytać ze zrozumieniem.

Przecież dzień wszystkich świętych nie jest dniem zadusznym. W dniu wszystkich świętych mamy się cieszyć że my, jako Polacy mamy mnóstwo świetych, a więc błędne są opinie, że w dniu 31 października nie może być humoru ,,bo jutro jest 1 listopada''. Nie wiem czy zauważyliście, że 6 grudnia(św. Mikołaj) też nie jest polskie. Po prostu to jest kwestia czasu za nim Polacy się do tego przyzwyczają.

Powinno się obchodzić święto zmarłych na wesoło a nie wszyscy spiżdżeni stoją nad tymi grobami ... Każdy musi kiedyś umrzeć i już

Srać też trzeba i nikt z tego powodu nie sterczy z h.u.jową miną przed kiblem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org