Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zapal świeczkę.... |
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=6572518&redId =26499618341f971bbcd4e8&redTs=1106866619&_err=1&ticket= 3510119275066329yUYf7tuoOAyUYiI3hCvdkcwXPMeM9GSy4SowR9wckzz DaKvmR6xylNfS4GA4QS6cYrx8NVJv%2BJiP83KuwRNQtE4Yb%2F6nc6pNab Tign0LMtRuhnRPtHmLhYj8YEgyZMDM zapal swieczkę za tych których zabrał los... ...ludzi dobrych wciąz zabiera mgła i tylko my mamy tą moc zatrzymać Cię by daćwieczność Ci.... Miałam to szczęście, że poznałam ich osobiście, że poznałam Pawła.. czy mnie pamiętał, pewnie nie... To nie jest tylkjo jakis tam zespól.. to historia, terazniejszośći mam nadzieję, że przyszłość. Odszedł jeden z filarów zespołu, ale wierze i wiem, że "chłopaki sie nie poddadzą, nie pozwolą żebywszytsko stało się tylko historią.. bo slowa ich utworówsą życiem a nie wymyślonym światem zapal świeczkę[*] ja nie zapomnę, będę cie pamietać o Tobie Pawle
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zapal świeczkę.... |
[*]
|
|
[*]
|
|
[*]
|
|
[*] Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
[*]
|
|
[*]
|
|
(')(')(') - Dżem zawsze będzie w naszych sercach.
|
|
Zyj z calych sil i usmiechaj sie do ludzi, bo nie jestes sam... Spij noca snij, niech zly sen Cie nigdy wiecej nie obudzi, teraz spij... Niech dobry Bog zawsze Cie za reke trzyma, kiedy ciemny wiatr... porywa spokoj siejac smutek i zwatpienie pamietaj ze... Jak na deszczu lza, caly ten swiat nie znaczy nic a nic... Chwila ktora trwa moze byc najlepsza z Twoich chwil... Idz wlasna droga bo w tym caly sens istnienia zeby umiec zyc... Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespelnienia mysli zlych... (Dzem - Do kołyski - AD 2004) (*)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |