Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Płyn do chłodnicy |
Gdzie w łomży znajde tani płyn do chłodnicy tak z 5 l. Cieknie mi z węza prowadzącego i będzie trzeba wymienić co za tym idzie zmienic plyn . I czy w ogóle ktos wie co wstawic zamiast tego węzyka lub gdzie takowy nabyć :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Płyn do chłodnicy |
w kazdym motoryzacyjnym! doslownie kazdym!
|
|
Na stacjach benzynowych także. Najtaniej kupisz chyba na terenie byłej baza WZGS-u. _________________________________________________________
|
|
Ja jak Ja - jakiś ty błyskotliwy...uważasz że niewiem gdzie kupić płyn ?Ja pytam o TANI płyn więc stacje benz. i sklepy motoryzacyjne raczej odpadają...czasem gdzies widzialem w gazetkach 5 l nawet za 15 zl a nie jak na stacji 45 zł Mam mało funduszy a zrobić trzeba ;)
|
|
Podjedź tam, gdzie Ci napisałem. Ewentualnie przejdź się do Kauflandu - mają tam tani płyn do spryskiwaczy za ok. 5 zł (5 L) więc może znajdziesz tani do chłodnicy (o ile mają w ofercie). _________________________________________________________
|
|
oby Ci ten tani płyn przy zerowej temperaturze nie zamarzł.dam Ci radę kup koncentrat ok 15 zł i go się wlewa do chłodnicy i wtedy Ci nie zamarznie... nie wiele o tym wiem bo tego nie używałem ale wiem że taka opcja jest i że ludzie tego używaja
|
|
Autor: VizeV (---.elomza.pl) Data: 12-10-09 19:37 Ja jak Ja - jakiś ty błyskotliwy...uważasz że niewiem gdzie kupić płyn ?Ja pytam o TANI płyn więc stacje benz. i sklepy motoryzacyjne raczej odpadają...czasem gdzies widzialem w gazetkach 5 l nawet za 15 zl a nie jak na stacji 45 zł To ty chyba widziałes płyn do spryskiwaczy za 15 zł a nie do chłodnicy. Co do koncentratu za 15 zł to se możesz kupić litr który rozrabia sie 1/1 wiec i tak nie wychodzi coi tanio Najlepeij to se wody z krau nalej albo deszczówki bedzie wogole darmowa.
|
|
ANTY_BLM widzialem w gazetce kauflandu za 15 zl 5 l ale juz go niema . A gdzie ta była baza WZGS ??? masakra Zamarznąć nie zamarznie bo pisało na nim do - 35 :P
|
|
co do deszczuwki to silnik tylkoj moza zepsuc na zime wiec odradzam pomyslu
|
|
Vizev to w jakim motoryzacyjnym byles napisz? to po pierwsze, po drugie ja nic nie wspominalem o stacjach ale jak znam zycie tez tam cen nie sprawdziles......
|
|
Sprawdzałem na orlenie widzialem borygo (rózowy) za 37 bodajze i petrygo za 37 a mialem do tej pory borygo eko i on jest sporo drozszy,czym rozni sie od tego rozowego borygo ?
|
|
najtańszy płyn na PKS-ach, tylko musisz mieć własny pojemnik bo rozlewają na litry z 1000 litrowego baniaka
|
|
w którym miejscu na pks ?
|
|
na PKS-ach w CPN-enie
|
|
co Ty mówisz rózowy jest droższy i chyba lepszej jakośći koło dyszek kosztyje 5l zielonego a rożowego 6
|
|
Zielony jest PONOĆ mniej agresywny. Przy okazji... Znalezione w necie. _________________________________________________________
|
|
borygo rozowy jest tanszy widac nawet cene na tej gazetce ;))) zobacz na orlenie borygo rozowy 37 zl a borygo eko 45 tak +- 2 zł :P
|
|
to jest masakra te ceny mnie bardzo zdziwiły nie bardzo wiedziałem gdzi8e się udać po płyn do chłodnicy i kupowałem na stacji po 50zł!!! zdziercy!
|
|
widzisz ja tez do tej pory niewiem gdzie nabyć płyn po takiej cenie jak w gazetce :P
|
|
Na stacjach zawsze będziesz miał najdrożej. _________________________________________________________
|
|
A u tego wąsatego kolo mechaniaka tez drogo jest a jak by niepatrzec jest to jakis sklep motoryzacyjny : )
|
|
ja ostatnio znalazłem tani płyn w sklepie internetowy, nazwa sklepu to eurojapancars.pl może tam znajdziesz to czego szukasz.
|
|
ja nie wierze w borygo żadne raz kupiłem cena około 40zl w sklepie motoryzacyjnym i zmieniłem a na rano bylem strasznie zdziwiony bo zamarzł mi przy -15 tak wiec wole kupić ten tańszy i wiem ze nie zamarznie
|
|
|
ja polecam Prestone a jak nie wiesz co zalać to uniwersalny jest DYNAGEL - lałem go do audi biturbo i benzynowych v6tek jako uzupełnienie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |