Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Turecki" McKebab |
Czytałem, że kiedyś o tym miejscu wyrażane były same niepochlebne opinie. A czy teraz, od kiedy ten "jedyny Turek w Łomży" przejął interes, był tam ktoś, kto mógłby stwierdzić, czy warto się tam wybrać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Turecki" McKebab |
wczoraj właśnie byliśmy z panną i tak średnio... teraz trudno o dobry kebab.
|
|
Może chodzi Ci o ten kebab na małachowskiego w nowych blokach przy k1 ? To raczej turek nie jest , ale jak ktoś wie gdzie jest prawdziwy turek w łomży to dawać znać bo nie chce mi się do niemiec jechać na konkret kebsa ;)
|
|
JP, nie, tamten to Doner Kebab, ale nie turecki... ten, o którym mówię, jest na Legionów po przeciwnej stronie McDonalda... ponoć turecki...
|
|
JP turek jest na przeciwko Statoila, tam gdzie kiedyś też był kebab a nazywa się tak samo:Mckebab. wieczorem na pewno trafisz bo neony się rzucają w oczy. co do samego kebaba to słyszałem że nie bardzo.ale najlepiehj przekonać się na własnej skórze.
|
|
NAJLEPSZY KEBAB BEMA!!!!!! obok k2
|
|
..mieso maja dobre lokal "inny" bardziej etniczny choc i tak malo, do kebaba herbatka gratis, spokuj cisza, mila obsluga, konkretny ostry sos - moze nie najlepszy kebab w lomzy, bo takeigo nigdy nie bedzie ale naprawde warto odwiedzic ten lokal no i godziny otwarca w weekend zdaje sie ze do 3 nad ranem ??
|
|
mrtomi: orientujesz się może jakie to mięso?
|
|
tureckie ;P
|
|
Prawdziwy kebab tylko w Turcji a prawdziwa pizza tylko w Italii. Natomiast bigos, ...tylko w Polsce. Czego i Wam życzę :) ________ Malachit
|
|
Durum rewelacja, w Polsce nie jadłem lepszego, z tym, że za dużo cebuli. Po za tym rewelacja. I faktycznie kebaba robi turek he z Belgii.
|
|
prezes504 na zdrowie jedz dalej robaki ;)
|
|
Ja jadłem i nie jest zły ten kebab a mięso wołowe takie jak np w Niemczech Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
I niech chłopak zarabia kase uczciwie:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
do FarisHaroun - mieso dwa rodzaje drobiowe i wolowe, mozna mylic z baranina ;)
|
|
tam SĄ dwa rodzaje mięsa z kurczaka i wołowe do wyboru a herbatka gratis jak to już ktoś napisał ;)
|
|
Kebab nie jest zly,ale nie za duzo jego i jak na lomze to za drogo!
|
|
Cholera, tak zachwalacie, że chyba i ja się wybiorę, dzięki za namiary. Widziałem szyld z samochodu tylko ... bo rzeczywiście w nocy daje nieźle po oczach :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Kebab? daleko temu czemuś do kebaba i jeszcze ta bułka... Ale za to sosy ostre mają świetne, w Łomży lepszych sosów nie dostałem nigdzie..
|
|
nie jadlam, przyznam dam sie zaprosic' rachunek dzielimy na po/l
|
|
Jam jest wasz pan.. ktory was wywiodl z ziemi glodu na pole kebabowe! Kebap jest Najs :***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |