Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rap Twierdza |
witam wybiera się ktoś? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d00ca93dd2e313e.html][/URL]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rap Twierdza |
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e22d3772f5055a2c.html][/URL]
|
|
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e22d3772f5055a2c.html][IMG] http://images47.fotosik.pl/209/e22d3772f5055a2cm.jpg[/IMG][/URL]
|
|
hahahaha - co za syf....
|
|
zawsze jakaś fruzia się znajdzie
|
|
Tak zwany syf przeniesiony na forty z amnezji maxx
|
|
Warto? te koncerty w łomży zawsze słabo zorganizowane są, moze tym razem inaczej bedzie, ale szczerze wątpie, ale ja prawdopodobnie tam wpadne
|
|
Ja się wbije zobaczyć jak siostra zaśpiewa ^^ www.own3d.es ^_^ Pozdro & Poćwicz
|
|
weź naucz się człowieku dodawać foty na forum a nie zaśmiecasz
|
|
idźcie wy do hoooja i nie w k u r wiajcie mnie takimi hasłami rap Twierdza pfff kogo Ty chcesz oszukać siebie czy mnie wszędzie was pełno dam Ci te 5 złtych ale nie chce być na Twoim koncercie wiem że chcecie być fajni i się wozicie po ulicach ze słuchawkami w uszach bo was widzę ale ludzie.... zresztą kto ma wiedzieć to wie mnie się otwiera scyzoryk w kieszeni jak widzę tego Typu plakaty "koncert hip hopowy" fałszowane wokale k**** i J**** i zachrypnięty głos Tł*** co śpiewa jakby miał płakać za chwile ehhhh
|
|
Taa nie gadaj poważnie ?? Co ty nie powiesz?? Drgnął Ci ?? Jaki bulwers hahahahaha
|
|
na takich imprezach zawsze malo osob jest... do bonaru prawie nikt nie przychodzi a i tak jest ciasno... jedynie jak pancury przylaza to jest duzo osob... no ja tez pewnie wpadne na ta imprezke ;p ale nie mozna zapominac ze jest duzo skladow w lomzy ktorzy robia dobra muze a nie prezentuja tego nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
kur8a p@wcio ale mnie dojechałeś już się nie odzywam heh pewnie też jesteś zamieszany w ten rapowy wir z kozakiem tłokiem i miśkiem hehe, no ale widzę że zbytnio nie przejąłeś się tym co napisałem wcześniej bravo mistrzu co za postawa 'nie przejmujj się niczym rób swoje'. ja nie jestem głos forum a to co napisałem to nie jest oczernianie poprostu popisy wokalno instrumentalne grupy ASW czy nie wiem kogo tam nie zasługują na lepsze zdanie ja wiem że są nie wilkie możliwości ale... może powie tak: Niebo to wy zostawcie lotnikom. "wiesz czym się różni amator od zawodowca?- jeden to lubi a drugi to umie"
|
|
Do masakra: gosciu.. nie oceniaj ludzi których nie znasz, pokaż co Ty robisz?? po za męczeniem flaka przed klawiaturą po której za chwile piszesz jakieś głupoty na ludzi którym bys mogł myć stopy za to ze wogóle coś robią ! Mysle ze wszyscy dobrze wiedzą, ze w tym miescie jest mało ludzi ktorzy mogą przyjsc na taki koncert, ale na szczescie sa ludzie ktorzy starają sie to zmienić i robią coś w tym kierunku !! lepsze to niż siedzenie przed kompem i rżniecie debila.. zamiast pie***lic ze nie wypali ze nikt nie przyjdzie, wezdzie sie wezdzie i sami idzcie.. .. apropo każdy zawodowiec kiedyś był amatorem ;) zawsze trzeba od czegos zacząc , a Ci ludzie pną sie w góre i na szczescie nie wpłyniesz na ich zycie, pasje, checi i styl bycia.. jesli lubia nosic słuchawki i bujac sie do bitu ktory w nich leci niech tak robią.. boli Cie to ?? nie musisz tam byc i udzielac sie skoro nie interesuje Cie to wszystko.. a za te 5 zł kup sobie wiecej husteczek pod klawiature.. Kiedy już miejmy nadzieje ktoremus z nich sie uda bedziesz dalej siedział na forum łomża i jeczał ze cos znow CI nie pasuje;) zajmij sie sobą .. dla mnie jesteś typie ograniczony (po wypowiedzi;]), nie wiem po co piszesz tu to cos.. :| na koniec powiem Ci ze nie oceniam Cie bo Cie nie znam.. mowie jak wypadles po swojej inteligentnej wypowiedzi.. miejmy nadzieje ze udzielisz sie pozytywnie na forum miasta i zrobisz coś dla ludzi.. ;) zeby zmienic to, zeby to miasto ożyło i ludzie chetnie chodzili na koncerty.. albo przynajmniej dla siebie cos zrob..
|
|
mysle ze nawet jesli nie podoba sie komus czyjas praca.. należy sie poprostu szacunek za to ze ktos stara sie coś robic, a noz widelec moze sie uda..;) mysle ze porownujac podziemia z całej polski trzymają poziom i nie przestają tworzyc.. widziałem kawałek Tłoku & Jula juz ma 1200000 wyswietlen na youtube w 9 miesiecy.... bez promocji !! z czego niektorzy znani ludzie po 1-2 latach z promocją nie maja tylu, wiec szacunek dla łomzyniaków.. ;) oby tak dalej.. i nie patrzcie na hejterow ;) trzeba isc i zobaczyc co nowego sie kroi.. :D PS>jesli ktos ma jakies ale.. moim zdaniem ! zanim cos napisze na nich, niech sprobuje sam cos napisac i nagrac.. wtedy porónać.. i napisac;) do zobaczenia na koncercie;) Pozdrawiam;)
|
|
częściowo się zgadzam, dobrze ze ktos cos robi nawet biorąc pod uwagę jaki jest tego efekt który dzis widzimy, ale jedna rzecz mnie boli, to że zawsze ktoś mówi "jak ci sie nie podoba to co oni robią to spróbuj sam napisać coś lepszego" jest to niestety strasznie głupie myślenie i jedyna droga obrony ludzi którzy nie mają sensownych argumentów... następnym razem jak ci sie nie spodoba jakiś film to zrób lepszy, a jak twierdzisz ze maluch to słaby samochód to tez idź sam zrób lepszy
|
|
Zgadzam sie z Tobą.. chodzi mi najbardziej o to, że ocenia sie ludzi nie znając ich.. każdy ma prawo do opinnii i nikt sie nie obraża za to.. nie podoba sie komuś to, jak i co ktoś robi - tak jest od zawsze i tak bedzie.. nie widze wpisów typu: " oo.. zajeb**cie jakas imprezka sie szykuje.." przynajmniej: "dobrze ze coś sie dzieje, ale nie pojde tam bo mnie to nie interesuje" tylko jechanie po ludziach ktorzy staraja sie cos zrobic .. forum to najlepsza okazja na to aby moc skrytykować kogos bez skropulow, druga sprawa to powiedziec tej osobie to w oczy.. dla goscia Tłoku spiewa jak by miał plakac.. niech podejdzie i mu to powie.. wiadomo.. jesli nie podoba sie komus to niech nie przychodzi.. ludzie zachowują sie tak jak by ich na siłe ktoś ciągnął..
|
|
BRAWO!!!!!Swietnie ze chlopaki cos robia,faktem jest ze malo ludzi to obchodzi i ludzie odrazu krytykuja,ale taka jest juz nasza polska mentalnosc.Zbluzgac,podciac nogi i nawet jak wygra taki jeden w totolotka 1ml zl to gdy zapytasz sie czy sie cieszy i jest szczesliwy to uslyszymy odpowiedz SZCZESLIWY?***** BYLO 20 DO WYGRANIA!!! Co do koncertu to widze ze wciaz te same osoby chca cos robic i WIELKIE BRAWA DLA NICH tak trzymac.Nierozumiem dlaczego ludzie niezwiazani z rapem jada po Tloku i reszcie. Mysle ze ta garstka ludzi to zakompleksieni niespelnieni w zyciu osrance,ktorych jedyna sytuacja i rzecza ktora udalo sie osiagnac jest odpalenie komputera i smarowanie na kogo popadnie,a juz napewno tych ktorzy sie staraja i co najgorsze wychodzi im cos w zyciu.... Taka prawda. PS Chlopaki robcie swoje,nie ograniczajcie swojej pasii i nie traccie wiary w to co robicie.Bo im glosniej bedzie tym wiecej wron bedzie krakac!!! Bo to Polska nie elegancja Francja....a tak na marginesie to radio,tv,plakaty na miescie,maile gg moga byc bardzo pomocne!!!!DACIE RADE!!!PIONA siea
|
|
haha dziku dziomek ty jestes prawdziwy kolo piąteczkę Ci przybijam nawet dwie siaa!
|
|
ej dziku słyszalem Ciebie dobry jesteś i nie znam Ciebie ale zanm Twoje kawałki weim że Ze śniadaka jesteś a skoro mówisz że ASW jest dobre to chyba ich nie słuchałeś definicja dobry rap nawet nie stała obok ich muzyki a Ty mistrzy tak się składa że znam typków z ASW. a ja wiem czmu jula ma tyle wyświetleń a Ty nie wiesz czemu? zbuntowane małoltki które przeżyły fatalną miłość się przy niej dołują przed kompem i nie bój się nie wale byka przed kompem przeczytałem ten temat bo chciałem zobaczyć co ludzie mają do powiedzenia na temat rapu i gówno wiedzą z tego co widze róbcie swoje ale nie nazywajcie się raperami bo przez takich jak wy Polska scena hiphopowa jst taka jaka jest:/a Ty dziku robisz dobry Rap i mam nadzieje że pisałeś te rzeczy na nieświadomce mówiąc że robią coś dobrego a nie zrobiłeś tego pod pubikee nara ziomyyyyy zostańcie przy sobie niech ta chwila trwa hehe heh
|
|
menabf: a wiesz co jeszcze Ci powiem wiesz co robię jestem w tym dużo czasu i też nagrywałem z koleszkami ale tylko dla siebie i nie pod publike nie pchałem się do gazety z tematem że ide do zawodowego wojska i w ogóle nie opowiadałem im swojego życiorysu żeby mnie znali. i wiesz zrobiłem to czego chciałem i zrozumiełem że są ode mnie lepsi w rapie i poprzestałem na tym i ograniczyłem się na słuchaniu nigdy ni robiłem reapu z płaczem że zostawiła mnie dziewczyna tłok jesteś dobry ale w śpiewaniu i nie mów że robisz dobry rap, w łomży nie ma możliwości wiem o tym ale jest dużo osób które robią to dobrze i nie pisz już więcej bo dalsza dyskusja z tobą jest bezcelowa ja wiem może masz innyu tk myślenia ale hh to kultura w której ludzie szanują Cię jak robisz coś konkretnego DLA SIEBIE A NIE POD PUBLIKE żYCZę WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO bo nawet wrogom źle nie życzę róbcie co lubicie ale i tak nigdy nie kupie waszego albumu
|
|
podaj jakies nazwy tych dobrych składów, chętnie bym posłuchał mówie powaznie, nikogo nie bronie, tez nie jestem jakims wielkim fanem czesci raperów z naszego miasta
|
|
masakra co Ty wahaż , ja hce to samo Tempiem głópote na foróm
|
|
Autor: dziku (---.hsd1.mi.comcast.net) Data: 06-10-09 14:18 BRAWO!!!!!Swietnie ze chlopaki cos robia,faktem jest ze malo ludzi to obchodzi i ludzie odrazu krytykuja,ale taka jest juz nasza polska mentalnosc.Zbluzgac,podciac nogi i nawet jak wygra taki jeden w totolotka 1ml zl to gdy zapytasz sie czy sie cieszy i jest szczesliwy to uslyszymy odpowiedz SZCZESLIWY?***** BYLO 20 DO WYGRANIA!!! Co do koncertu to widze ze wciaz te same osoby chca cos robic i WIELKIE BRAWA DLA NICH tak trzymac.Nierozumiem dlaczego ludzie niezwiazani z rapem jada po Tloku i reszcie. Mysle ze ta garstka ludzi to zakompleksieni niespelnieni w zyciu osrance,ktorych jedyna sytuacja i rzecza ktora udalo sie osiagnac jest odpalenie komputera i smarowanie na kogo popadnie,a juz napewno tych ktorzy sie staraja i co najgorsze wychodzi im cos w zyciu.... Taka prawda. Brawo dla przedmówcy święte słowa... Jestem za.... Aby coś osiągnąć trzeba od czegoś zacząć to prawda najszczersza prawda jesteś leszczem potem chwastem a na koniec pięknym kaktusem heh :) Ja z kolei iż jestem człowiekiem którego nazywacie metalem metalowcem pancurem co nie tylko nie każdy jest przeciwko twórczości rapu czy hip hopu jak to wywnioskował: Autor: Bohater_Wojtek (---.xdsl.centertel.pl) Data: 04-10-09 22:02 "jedynie jak pancury przylaza to jest duzo osob..." Nie lubisz pancurów to omijaj ich szerokim łukiem strzałka ---> APROPO !!! BRAWO!!!! Chłopaki róbcie muzykę podziemią czy jawnie aby rozbujać tą łomże czy to rap czy hip hop czy metal aby coś się dział nawet di polo niech się rozwija zawsze impreza urozmaicona... ABy COś SIę DZiało !!!! TO NAJWAŻNIEJSZE !!! Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
Dziekuje za mile slowa,a co do mojego rapu to nie wiedzialem ze mam az tylu zwolennikow.FAJNIE. Moze zle sie wyrazilem,z tym brawo chodzilo mi o to ze kreca koncerty,zyja ta muzyka i chca dzielic sie nia z innymi a co najwazniejsze nie pierdola na innych i nie jecza ze nic sie w Lomzy nie dzieje,ale chca i kombinuja cos aby sie dzialo. A muzyki ASW nie slucham i nie sluchalem poza kilkoma kawalkami miska i tloka na streemo.Jesli chodzi o Kame i Jule to zgadzam sie ilosc wejsc na youtube czesto nie idzie w parze z umiejetnosciami.Gram na gitarze,perkusji i moge powiedziec szczeze nie martwiac sie o to co powiePUBLIKA BO NIGDY NIE PISZE I NIE MOWIE POD PUBLICZKE ze obie Panie falszuja okropnie,spewaja marnie a juz jak zaczynaja spiewac na glosy to na 2 sekundy przed wylaczam track.Przepraszam ale tak mysle. PS. Warto by bylo wpisac w google Asia Zawlocka "Czas nas uczy pogody" Tam znajdziecie warsztat wokalny i umiejetnosci,a poki co to zapraszam na zajecia wokalne do Pani MAGDY SINOFF z MDKDST W LOMZY!!!!! Pozdrawiam wszystkich,trzynajcie sie cieplo.ELO www.dzikuDPmarka.com siea
|
|
Masakra: JEsli uznałeś ze rap nie jest dla Ciebie, postanowiłes zostawic nagrywanie i jedynie sluchać.. ok.. ale napewno wiesz, że peja, o.s.t.r, pezet, eldo itp nie urodzili sie raperami i napewno zaczynali od czegos czego nie dało rady na poczatku słuchać.. ludzie, którzy robią to z miłosci do muzyki nie przestaną nagrywać, a im wiecej bedą nagrywać tym lepsze kawałki powstaną i wkoncu przejdą na zawodostwo.. tak naprawde zeby nie oni.. nie było by nikogo w łomży.. i dobrze, że są i coś robią.. a tematyka rapu nie jest zamknięta.. sam osobiscie interesuje sie tym tak bardzo, że siegnełem do korzeni i zapoznałem sie z tym na tyle ile było to możliwe.. można rapowac o tym, że dziewczyna Cie zostawiła, albo o tym ze spisały Cie psy pod blokiem.. każdy ma inny gust i tego sie trzymajmy.. mysle że dobrze że robią sobie reklame, dlatego tez o nich słyszysz i z tego co widac znasz.. bo mysle ze trzeba sie pokazywać, swoje utwory wrzucają i poddają opinii wielu różnych słuchaczy.. z tego wynika, że znaczna ilośc komentujących chce tego koncertu.. i nie bedzie tam pusto..!! napewno wiem, że ta impreza ma na celu rozbujanie tego miasta, żeby zrobić tu dobre imprezki bo nic sie nie dzieje.. i jesli wypali ta impreza, na nastepną przyjadą znani raperzy, freestyle'owcy, dj'e itp..
|
|
wszystkie info na www.twierdzalomza.pl przypominam że są to otwarte mistrzostwa więc każdy może spróbować swoich sił .ZAPRASZAMY
|
|
menabf:no nie wiem mistrzu czy pierwszej płyty peji ostrego pezeta czy jeszcze kogoś tam wymieniłeś nie dało się słuchać widocznie ich nie słuchałeś bo to jest właśnie klasyka chłopie stary dobry rap z dala od show biznesu oni też mieli po tyle lat jak zaczynali i powiem tak weź sobie początkowe popisy wokalne płytkę ryśka andrzejewskiego i nie zmienia się nic na przykład i pierwszą pytę tej grupy.(asw) i nie tłumacz się tylko że oni to oni a peja to peja bo 15 lat temu nie było takich możliwości i technika nie była tak rozwinięta jak dziś!więc mają lepsze szanse na starcie: porównaj tematykę umiejętności flow zdolność wyczucia słuchu i wchodzenia w bit.... a jak już to zrobisz napisz mi ktory z porównywanych wykazał się talentem i chęcią a który tylko chęcią do robienia czegoś o czym nie ma się pojęcia. może zrozumiesz moje przesłanie, że nie chciałem nikogo oczerniać ale nigdy nie powiem że ich muzyka jest dobra!!! znam ich nie z ich muzyku tylko ze szkoły i z pracy: najpierw poznałem ich i stąd dowiedziałem się że brzdąkają coś nigdy odwrotnie. niestety ich muzyka nie była na tylke dobra żebym to słuchając ich muzyki dowiedział się kim są ONI. a zresztą bity nie są ich bo kiesyś moja małoletnia siostra słuchała jakiegoś zamulacza werby czy kogoś a potem obiła mi się o uszy ich piosenka na tym samym bicie ELO
|
|
dziku przynajmnie jak słucha to słyszy większosc ludzi słucha ale nie słyszy
|
|
masakra: nie bronie asw. mowie ogólnie o wszystkich łomżyniakach co nagrywają bo wydawało mi sie, że bijesz do wszystkich.. słuchałem peji starych taśm gdzie na kawałkach nie trafiał w bit.. ktoś w łomży kiedyś pierwszy zaczął nagrywać, wszyscy o nim wiedzieli po jednym koncercie.. a jak by na tym koncercie wyszło 30 squadów ? zapamietał bys najlepszego a nie wszystkich.. kiedys liczyło sie to, ze ktoś nagrywa a nie teksty czy flow.. wystarczyło nawinąć, scyzoryk scyzoryk .. zanim wyrobili sobie flow recytowali swoje teksty jak na konkursie z polaka.. teraz poprzeczka jest dużo wyżej i nie jest łatwo dostać sie na góre, trzeba troche czasu zanim zaczniesz dobrze nawijać.. po ilu latach usłyszałeś tych co są teraz na górze?? pokaż mi pierwsze kawałki tych ludzi kiedy tylko zaczynali.. nie powiesz mi ze nikt z łomży nie ma potencjału i ma szanse kiedyś brnąć wyżej.. nasz tematyczny peja świetował swoje 15 lecie.. wątpie zeby ktos z naszych nawijał chociaż z 5 lat
|
|
menabf: no właśnie a teraz odpowiedz na pytanie dlaczego tylko 5 lat? to nie jest wina małego miasta i małego rozgłosu bo dobry towar sam się reklamuje i nie potrzebuje robienia wokół siebie szumu.słuchałem pejki aż do Styl życvia Gnoja ta płyta nie zrbiła na mnie większego wrażenia co spowodowało żę kolejnej płyty Na serio nawet nie chce sprawdzać. dlatego powtarzam po sprawdzeniu kilku traków tej grupy wiem że nigdy nie kupie ich albumu. i to nie tyczy się tylo ASW. temat rzeka i tak Cię nie przegadam a Ty mnie
|
|
Ja tez gratuluje sukcesow i zajefajnych piosenek naszych lozmyniakow ,ale nie zapominajmy tez o naszych lomzynskich beatbox'erach, break dance'owcach ( z mam talent) oraz freestylow'cach :) . Moim zdaniem na takiej imprezie powinien byc kazdy kto docenia talent naszych lomzynskich "gwiazd". Takie koncerty powinny sie odbywac czesciej oraz tacy utalentowani ludzie jak oni powinni byc tez promowani przez same miasto. To mozna ocenic po wejsciach do roznych "wrzuconych" utworow na youtubie przez kame, tloka lub innych ludzi. Oczywiscie "moze" i ja sie tam zakrece zakladam helm na lewa strone ;> wykonuje prace graficzne: -loga -headery -nie skomplikowane logotypy -sygnaturki -avatary -herby -bannery -reklamy -i jeszcze kilka ;>
|
|
I jeszcze nei zapomnijmy o naszym Dziku ,ktorego piosenki sa lepsze niz ,niektorych "zakasionych" pseudo raperow zakladam helm na lewa strone ;> wykonuje prace graficzne: -loga -headery -nie skomplikowane logotypy -sygnaturki -avatary -herby -bannery -reklamy -i jeszcze kilka ;>
|
|
To juz oklepane gwiazy lomzynskiej sceny.. pomysl o tych ktorzy tam nigdy nie wyszli a zrobili kawal dobrej roboty ktory latał po osiedlu nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Ty pierd***** że Twój rap nie jest na sprzedaż, Ty głupi! jesteś Cip** weź lepiej idź się upić czemu nie jest na sprzedaż twoje CD z dupy? nie jest na sprzedaż bo i tak go kur** nikt nie kupi FAni Rapu chcą metafor a nie pierdo***** ale nie kradnie metafor ode mnie Peja, nie kradne metafor od Vankeya, Twoje metafory jak Twoi Fani: TY ich nie masz Twój Rap to teatr cienkich aktów, artysto! ja wystawić Ciebie do wiatru- spalę Twoj teatr przywyknij do tego tu faktu, że jesteś artystą ze spalonego teatru puenta książki jakbyś chiał tu beef dziś diss na mnie to jest autodiss a nie pytaj czy jeszcze oddech Ci na tracku zabiore możesz na mnie liczyć jakbym był kalkulatorem...... vnm
|
|
z południa słyszałem dobre kawaliny chłopaków bohater wojtek dobrze mówi a Ty zirox skąd się urwałeś?
|
|
Ten rap na bloki! wjezdza jak tranzystor! niesie szczera prawde inne gowna niszczy szybko! Ten rap jest dla ziomow! nie dla psich kutasow! od zawsze jestem z wami mimo uplywu czasu! Jebac konfitury, co za plecami cicho szepcza! na komendzie wypierdoli , nie jeden juz przez nich beknal! kurwy niech wiedza jedno, ze prawda wyjdzie na jaw! i wtedy sie okaze kto dobry chlopak a kto faja! Ten rap opowiada, codziennosc znakomita! jeden toczy sie na dol, drugi myslami w szczytach! Znam dwie strony medalu, polska rzecz pospolita kto chodzi z glowa w chmurach czesto sie potyka! Ten kraj to pomylka! Ilu jest tu patriotow! Ilu dobrych chlopa a ilu zajebanych gniotow! Postawa tu jedna, Postawa tu jedyna grac na 100% nie bac sie psa skuwysyna! Te slowa biegna do was z polnocnego wschodu! Łomża policyjne miasto, Duma tego globu Tu tez sa ekipy, czekajace na uznanie! Pozdro PSG 5g na przywitanie i nie chodzi o jaranie! tylko o rzecz kolezenstwa w grupie zawsze razniej dazyc jest do zwyciestwa bo o tym je ta kwestia, ze dla frajerow bomba! z mojego punktu widzenia swiat tak wyglada! nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
"nie wiecej niz 5 lat" wchodzą w to ludzie ktorzy robią tą impreze.. były starsze składy które były dobre i przestali nawijać.. z jakiego powodu? trzeba zyc i sie utrzymać co w tak małym miescie jest zaje**scie cieżkie.. i napewno każdy o tym wie.. np.. kucza.. nie pamietam nazwy squadu ale pamietam impreze gdzie na supporcie byli gwiazda wieczoru mimo zaproszonych gosci z zielonej góry i wtedy chyba gramatika.. ( co do gramatika nie jestem pewien czy to ten termin) .. mysle ze jesli CI co teraz nagrywają. nie przestaną . bedzie lepie.. kwestia czasu.. a imprezy? nikt nie powie, ze jest dobrze w Łomży bo jest bieda jesli o to chodzi.. (jedynie raz na rok wirująca strefa, z czego nie ma już koncertów..) jesli beda ludzie sie tym interesowac beda sponsorzy a jesli beda sponsorzy.. bedzie wiecej koncertow raperow z polski.. i mozliwosc rozwoju dla łomżyniaków
|
|
bohaterwojtek to Twoje? chce to usłyszeć
|
|
tak tak mojee.. jeszcze na necie nagrania nie ma... tak wiec linka podam jak wrzuce to.. wddz@wp.pl jak cos napisz na emaila nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Tez chcialbym miec fajne auta i maniury! miec prywatna wyspe odrzutowce i kangury kolacje z rodzina w piwnicy stare wino! ktore wypijalbym w basenie z moja dziewczyna tresowanego jaguara, malpki na drutach a to na bahamah, I regge pana luta! boba marleya co by wszystich rozweselal i jointy na kaca, jak w barze leje sie metaxa drogie alkohole! miekkie narkotyki! nie koniecznie dla mnie a dla mojej ekipki wszyscy upaleni palili by zipki a ja zrelaxowany, na hamaku polewam whisky pic dżony łokera tylko gdy ona sie rozbiera lajtowa atmosfera, wszystich tu oniesmiela płace za to wszystko, malym plastkiem a kasjerowi daje tipa stowek pliczek! takie byloby zycie, z humorem i wigorem gdy zabijam ta cisze wlaczam bity hardkorowe DawkaWDZ 21:52:14 Z mojego pamietnika wypisanych setki tresci! tyle sytuacji ile w glowie mi sie miesci! a ze czasem w glowie pustka! nic juz na to nie poradze! Ludzie jak kamikadze! biegna do spelnienia marzen! Tancza jak im zagrasz tak jak pieniadz im kaze bo poziom wartosci zmniejszyl sie do kosztu drazet! A niech CHLOPAK sie wykaze! na co go jeszcze stac! do roboty na wakacje, a nie ciagle sie obijac! odciski na dloniach! ma kazdy spracowany polak! i wartosc czlowieka jaka daje wszystkim doalar! a pies go olal! biedy w bogactwo nie zamienisz! za pierszym krokiem,czy stary to kminisz? dazenia pokolenia! do stanu posiadania wlasnej limuzyny i domu na bahamah! Bylo by tak pieknie! Ah bylo by tak pieknie! Gdyby, hajs serdecznie witac i brac go co dziennie! Powiedz ile ludzi , siedzi w domach bez robotnych! przygnebieni sytuacja, gubia po drodze ochote Miedzy kowadlem a mlotem ich los zostal przykuty! wpadli w miejskie sidla, bezradnosci i nudy! Alko napedza, zdrowe umysly, i niszczy pokoleji az do stanu zgliszczy! ryba psuje sie od glowy, czlowiek robi juz to samo leniwy skurwsyn chcialby siedziec i kosic siano! Nie wiem jak ty, ja biore sie do pracy, bo kazda stracona chwila, dla mnie bardzo wiele znaczy! jestem gotow teraz walczyc o to co nam zabrano, polskie ziemie, i sztuke, i spiew slowika co rano! analizujac po koleji sumujac wszystkie wersy zycie nie jest po to by na momencie je spiepszyc mozesz moje slowa zwietrzyc pisze to co widzialem i wiem ze ten obraz napewno nie jest banalem E! nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Bochater_Wojtek będę bardzo zawiedziony jeśli na Twierdze nie zawitasz tego nam potrzeba w tym mieście marazmu gdzie nic się nie dzieje a jak się już dzieje to i tak nie pasi ,zapraszamy
|
|
dodatkowo pokazy hh i break chłopaków co własnie sie dostali do mam talent II :D
|
|
moze byc fajnie:)
|
|
fajnie to u babci może być tam będzie zaje........
|
|
a kto tam wystapi bedzie jakas gwazda hip-hopuu?
|
|
to jest 1 edycja tego i prawdopodobnie nie ostatnia.. na 2gą jesli wypali będą gwiazdy hh.. poprzeczka pojdzie duzo wyzej.. tak słyszałem;)
|
|
gwiazda to jest doda
|
|
bohater wojtek śmiechowy z ciebie kolo czytając twoje wierszyki przeniosłem sie w czasy gdy byłem jeszcze w zerówce i podobnych słuchałem. co ci policja chłopcze zrobiła pewnie z nią nigdy nie miałes stycznosci ale głosisz hasła JP zeby byc fajny tak jak te obsrańce palące suffik słuchający peji jak Boga nie chce cie obrazic ale tak to wygląda
|
|
mylisz sieee... jak byles w zerowce to nie wiedziales co ze soba zrobic anie sluchac hip hopu.. jak sie nie podoba.. to trudno.. ale wymyslonych farmazonow nie piepsze nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
Cyber mas *** Ci w dupe idź na koncert ASW
|
|
ale wy sie podniecacie tymi kompletnie beznadziejnymi łomżyńskimi imprezami... ;p
|
|
wkur..... mnie niektóre wypowiedzi użytkowników jak się nie podoba to na hu.. sie wypowiadacie śmiecie wogle większość na tym forum to sami idioci wiecznie narzekają albo się ćisno a wiec na h u j się wypowiadacie jak was nie interesuje lubicie wyj e b ać pocisk na kogoś przez internet ? myśle ze na realu jestescie zwykłymi lamusami co są dojezdzani i wyżywacie się przez internet . łomżynski rap jest na średnim poziomie według mnie . Dlatego ze jest troche chłamu i gówna a co do ASW wogle czym oni sie reprezentują jak pamietam wcześniej wszedzie sie pchali żeby zagrać koncert . rozumiem ich zapał i chęci ale bez przesady zeby nagrywac (niby) rap i żeby grac na koncercie przed jakimś disco albo h u j wie co !! ale są też składy i mc którzy wiedzo o co chodzi w rapie i nagrywają poważne i sensowne kawaliny . Posłuchaj łomżyńskich ulic dobry chłopaczyno ŁZM Pakt - Lomdyńczyków Świat http://www.youtube.com/watch?v=0atJkO8YCus ŁZM Pakt - Hymn Z Osiedla http://www.youtube.com/watch?v=CDMZWb1ZSg4 Jantar Squad - Łomżyński Dzień Remix http://www.youtube.com/watch?v=pW7wAKHto7k&feature=related Dziku - Tak to było http://www.youtube.com/watch?v=g93AGU6Xxe8&feature=related Dziku feat Adek-"Myśl Racjonalnie" http://www.youtube.com/watch?v=EL0Yu9AXkuE&feature=related Zarześ (Jantar Squad) - Sfrustrowany Człowiek http://www.youtube.com/watch?v=DGkxYe5Fw1E&feature=related jeszcze jest dobrych kawałków , ale wstawiłem te które znalazłem na YT Pozdrawiam ekipy i ludzi którzy wiedzo o co chodzi i jeszcze coś ....... jedna dobra rada nigdy nie przejmuj sie tym co ktoś o tobie gada liczy sie tylko prawda ( Killaz Group - jestem szejkem zwrotka kaczora )
|
|
www.dzikudpmarka.com PREMIERA 4 PLYTY !!!!!!!!!! ZAPRASZAM !!!!!!!! ORAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - GALERIA ZDJEC - NAJSWIEZSZE NEWSY - VIDEO - WYWIADY - WSZYSTKIE PLYTY DO SCIAGNIECIA WSZYSTKO ZA FREE CZYLI MOWIAC JEZYKIEM ZROZUMIALYM ZA DARMO !!!! siea
|
|
|
a to ciekawe;p czyli rap party raczej tam nie bedzie? nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
rap party już było na następne zapraszamy gdy będzie trochę cieplej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |