Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nasza klaska |
opis mózgu polecam Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nasza klaska |
Co zrobisz. Społeczeństwo nam głupieje, najszybciej młodzież... _________________________________________________________
|
|
młodzież co rozumiesz pod pojeciem młodzież.czy rozpiętość wiekowa dla młodzieży jest od 9 do 65 z naciskiem na wiek starszy?wystarczy się przyjżeć jak takowa "młodzież "dowarościowuje się wzajemnie takimi komentarzami. akapulko12
|
|
idź dowartościowuj się z nimi hahahahaahahahahahaha Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
hahahahaahahahahahaha akapulko12
|
|
takim dowartościowaniem się to ja nazywam papier toaletowy ; D puszysty i można miękko kupe zetrzeć jak pozostało trochę przy otworze odbytowy hahahaha Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
zamknij morde
|
|
umyj cycki :) Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
do lomzanin...I like MTB załozyłeś temat wkleiłeś tekst który skierowałeś do forumowiczów, a tu jak się okazuje to tyczy sie to wyłącznie Twojej osoby.przeczytaj sobie uważnie tekst który zamieściłeś a zaraz po tym swoje odpowiedzi.napewno zabłyśniesz akapulko12
|
|
zastanawiam sie jak taka inteligentna osoba jak Ty lomzanin...I like MTB potrafila skopiowac taki kawalek tekstu hm... dziwne... blyszczysz naprawde...
|
|
znacie jakas fajna dziewczyne z nk???podeslijcie linka:) tez odesle moze:)
|
|
?????jest tu ktos
|
|
nk zadzie ahah
|