Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki dostawca internetu? |
Jakcy dostawcy internetu oferuja internet na ul.Mickiewicza? Wiem narazie ze TP... --------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki dostawca internetu? |
introlan, ist i chyba netster
|
|
a netia? na łączach TP wszedzie mozna podłączyć a jeśli mają swoje węzły to nawet 16 mega ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
W/g strony IST na Mickiewicza ich sieć dostepna jest tylko w blokach 10,12 i 63
|
|
Ja proponował bym tak jak kolega "Zaara" czyli Netię chociaż by dlatego że są tańsi jak TP (za tą samą usługę ) no i teraz mają taką promocję że jest pół roku za free ,a jeszcze jak weźmiesz w pakiecie z telefonem to abonament tel.też jest pół roku za free jak byś chciał to mogę Ci pomóc w szybkim załatwieniu tego wszystkiego bez wychodzenia z chaty :) pisz na GG 15654915
|
|
IST najlepsze !
|
|
tylko z tym ze jesli wezmiesz netię a w domu np nie masz telefonu to busisz wziasc 8 mega chyba ze masz telefon to jest od 1 i tak jak pisze rakieta przez pol roku masz internet i telefon za złotówke a pozniej 49za 1 mega i 35zl za tel jesli nie ma tam wezlow netii to 45zł za tel ale w nim masz juz 120 darmowych minut cóż na codzień sprzedaje netię wiec jak chcesz wiecej info to pisz ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Polecam IST :) ********************* ********************* *********************
|
|
Też polecam ist.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |