Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FONTANNA |
Ta fontanna na starówce to pasuje jak kwiatek do kożucha Nie lubię narzekać al;e wydaje mi sie, że ten rodzaj fontanny akurat w tym miejscu jest nie na miejscu Co o tym sądzicie DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FONTANNA |
Pomysl na fontanne ciekawy ale... nie w tym miejscu. Uwazam ze tago rodzaju fontanna powinna byc wieksza i miec wiecej wodotryskow. W takiej malej efekt jest mizerny...
|
|
i tak zaraz znajda sie tacy co im bardzo bedzie przeszkadzac i zniszcza jak to u nas bywa ale pomysl ciekawy
|
|
DO pani domu jak cie nie podoba to nie patrz .Trzeba było zaprojektowac samej -u i zgłosic do urzędu Miejskiego .A nie teraz wyżalasz się .
|
|
Znowu na forum same malkontenty. Niech "panidomu", jako wizażystka przestrzenna i urbanistka wskaże bardziej fortunne miejsce lokalizacji fontanny i trafnie to uzasadni, bo wpis, że "że ten rodzaj fontanny akurat w tym miejscu jest nie na miejscu" jest mało czytelny.
|
|
żal.pl
|
|
mnie sie podoba taka jaka jest.
|
|
Chyba lepsza taka niż inna,mnie się nie podoba że Łomza nie jest stolicą,haha............................
|
|
znaczy się żadna..........
|
|
ja pitole jak była stara zdezelowana ulica długa to wszyscy narzekali jak zrobili i postawili fontanne to tez nie pasuje , wiecznie tu nic nikomu nie pasuje , przestańcie marudzić !!! a moze wrócić do tego co było wczesniej ????
|
|
Fontanna bardzo ciekawa, nie klasyk z basenem a proporcjonalnie pasujacy element do miejsca w ktorym jest. Osobiscie lubie minimalizm. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja powiem tak: lepszy rydz niż nic ;P przynajmniej Starówka wyglada lepiej w oczach turystów
|
|
A ja uwazam, ze powinni zburzyc Hale Targowa, a sklepiki, ktore w niej sa przeniesc gdzies indziej, w to miejsce posadzic drzewka i laweczki i wybudowac na srodku Starego Rynku wielka piekna fontanne:D
|
|
Teraz powinni sie zająć "placem czerwonym". Swoją drogą czy ta fontanna działa takze wieczorem?
|
|
Ludzie ja też się cieszę kiedy coś nowego powstaje w moim mieście i kazdej nowej inicjatywie kibicuję Nie wiem czy sprawa jest przemyslana, zeby na starówce montowac nowoczesna fontannę . Pomysł z fontanną ok ale nie w tym miejscu i stylu. DiDi
|
|
lepiej zeby jej wcale nie było tragedia, zdecydowanie na dlugiej brakuje drzew tylko sam bruk, gratulacje dla projektanta
|
|
Dobrze, że są tam światełka to pijacy nie będą tam po ciemku wpadać :-) ... i gołębie bedą miały picie... te kulki też są dobre bo na nich długo się nie posiedzi więc starczy dla wielu... Te sikawki są takie sobie, ale może bedzie w rynku coś bardziej widowiskowego, z wodą i światełkami. A hali nie rozbiorą bo to zabytek, ale przebudować można.... no i jeszcze ten obiecany pomnik Księcia Janusza na rynku. Zbych
|
|
Jaki zabytek z tej hali ? Gromić to i park by mogli zrobić na tym placu a na środku żywo choinkę dużo posadzić by było co zima choinka z ozdobami a tam gdzie hala to taki budynek szklany w starym stylu i w nim punkt informacji o Łomży i rejonie WC publiczne a na górze taras i restauracja ;) by było coś ludzie chętnie by wjeżdżali do centrum posiedzieć sobie w parku zjeść lody lub coś dobrego odraz dowiedzieć się co nie co o mieście a na koniec się załatwić w prawdziwym szalecie a nie srać po kątach ;] trochę myśleć a nie budować co popadnie i po najmniejszym kosztem . Trochę ściągnięte z innego miasta ... ale chociaż ładnie i miasto turystyczne .
|
|
**** w te miasto.Spierdalać stąd tylko wypada...Tego wszystkim serdecznie życzę. Pomysłowo.
|
|
Ten szklany budynek jakos mi sie nie wpasowuje w stylistyke rynku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |