Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przejazd przez tory przy Orlenie. |
Czy rajcowie tego miasta i prezydent nie widza co się dzieje na przejeżdzie kolejowym na Piłsudskiego przy Orlenie. Nie dawno robiona była kostka juz są dziury i to jakie. Inna sprawa dziury sa zajebiste na torach kolejowych.Wiwm ze tory są uzywane tylko jedne a po co lezy ich tyle .Myslę ze trzeba ich wyrzucic albo dziury chociaz załatac. Ludzie w srodku miasta takie rzeczy. ILE TAMTĘDY PRZEJEŻDZA SAMOCHODÓW I NIKT TEGO NIE LICZY. Gdzie ten prezydent ,gdzie ta rada miasta. Po co oni wogóle są. Za co oni biora kasę. PRZECIEZ WYSTARCZY TROCHE MASY AS FALTOWEJ I NAPRAWIAC DROGĘ Z KOSTKI.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przejazd przez tory przy Orlenie. |
jestem za tym zeby cos z tym zrobic!!!
|
|
ja także się pod tym podpisuje. Nawet wioska taka jak Konarzyce mają lepszy przejazd... <JP>
|
|
jadac tamtedy w ubiegloroczna zime oponka poszla :P wiec jak najbardziej popieram .Panie prezydencie nie tylko na forum ale pewnie wiekoszosc mieszkancow lomzy jest za tym aby zmodernizowac ten i usunac tory
|
|
są plany remontu całej ulicy Piłsudskiego więc przejazd kolejowy też będzie załatwiony tylko nie wiadomo kiedy ;P
|
|
plany remontu al. Piłsudskiego są ale nie zapominajcie, że przejazd kolejowy leży na działce PKP a nie w pasie drogi należącym do miasta. Więc obawiam sie, że torów mogą nie ruszyć... Grzegorz
|
|
plany planami, a kiedy to sie zisci? Nie wiadomo, bo oprocz Pilsudskiego jest jeszcze Wojska Polskiego i wiele inych ulic,a przejazd przez tory doprowadza mnie do obledu.siedza wazniaki i tylko grzeja dupy na stolkach za kasiure, a nie za robote i robia to co nie wymaga akurat remontu, po cholere te fontanny, kopce siana na dlugiej i ta pseudo kostka, po ktorej nie da sie isc nawet w plaskich butach? Obeszlo by sie i bez tego przez pare lat,a w zamian mogli by dolozyc troche kasy i zrobic ktoras z glownych ulic,bo jak jade do domu Pilsudkiego to szlag mnie trafia jak musze jezdzic slalomem, bo przez dziury i opadniete studzienki prawie kola urywa. Panie Preydencie czas zczac cos robic za ta gruba kase co Pan zgarniasz!!!!!
|
|
planów budowy dróg powtarzam planów budowy dróg to oni mają pełno. tylko że nic z tego nie wynika. mają też przebudować rondo Solidarności tylko ja się pytam po co? nie mają na co pieniędzy wydawać?przecież ono spełnia swoje zadanie (no może poza godzinami szczytu bo tworzą się tam małe korki zresztą jak wszędzie a już nie wspomne o małych rondach gdzie przed godziną 8 rano korek sięga aż do ronda przy zusie albo i do skrzyżowania z ulicą księżnej anny) ulica Spokojna też czeka na remont, tam to dopiero są studzienki pozapadane. teraz się nic nie robi a jak zaczną robić wszystko na raz to będzie dopiero się działo. miasto będzie nie przejezdne.
|
|
Podpisuje sie również pod tym ,CZAS ZROBIĆ DROGI A NIE TYLKO USTAWIAĆ ZNAKI OGRANICZENIA PREDKOŚCI 40 lub 30,z ktorych straz miejska ma kozysc i policja!
|
|
|
Prezydenci siedzą cichutko,do wyborów jeszcze trochę czasu a oni żyją iluzjami wyboru na kolejną kadencję.Przed wyborami wszelakie remonty ruszą z kopyta i będą szeroko nagłaśniane w mediach. Na razie prezydenci liczą pieniążki ciężko zarobione za swoją "pracę" i rozmyślają,gdzie by tu kupić następną działeczkę lub nowe autko. Oglądaliście już nową furę P.Vice-Prezydenta M.Sroczyńskiego? Niezła furka,pochwal się Marcin! Wszyscy wiemy,że czytujesz wnikliwie to forum,więc rzuć parametry,żebyśmy wiedzieli,czym śmigasz. Kokosz
|
|
dawaj Marcin na kreskę od Orlenu do ronda Solidarności o 0,7 Wyborowej ;-)
|
|
Ja przelatuje piłsudskiego z prędk. 60km/h i jakoś te dziury i tory mi nie przeszkadzają
|
|
Jak bym lecial tarpanem tez by mi nie przeszkadzaly.
|
|
co nie ciekawe czy koła mu nie odpadna a po co 120 powinien latac przez te tory moze by ich wcale nie zauważył
|
|
Nastepna Droga do Zmodernizowania to Poznańska !! od dawnego Pomu do Amnesji jest dziur co nie miara. ... Jeszcze jaka Pomoc drogowa jest bardzo mądra .. Ostatnio wysypywali małe Kamyki na drodze . Jak jechałem skuterem to ich nie zauwazylem a byly one wysypane na wjezdzie na ulice Kraska . Jechalem z Kolegą on pierwszy sie wywalil a ja za nim .. kilka dni puzniej moj inny kolega tez sie na tych cholernych kamykach wywalil
|
|
Nastepna Droga do Zmodernizowania to Poznańska !! od dawnego Pomu do Amnesji jest dziur co nie miara. ... Jeszcze jaka Pomoc drogowa jest bardzo mądra .. Ostatnio wysypywali małe Kamyki na drodze . Jak jechałem skuterem to ich nie zauwazylem a byly one wysypane na wjezdzie na ulice Kraska . Jechalem z Kolegą on pierwszy sie wywalil a ja za nim .. kilka dni puzniej moj inny kolega tez sie na tych cholernych kamykach wywalil
|
|
jest jeszce kilka absurdajnych miejsc w łomży.jednym z nich są ronda h. bielickiej.nie mogły buć połączone w jedno owalne?mogły tylko kapelusz byłby jak kowbojski. kolejny bubel to skrzyżowanie szosy zambrowskiej z al. piłsudskiego.następne skrzyżowanie przy św. krzyżu, tam czekają na wypadki śmiertelne podobnie jak to było trochę niżej zanim powstało rondo. co za inżynierowie to projektują?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |