wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Test psychologiczny multiselect II

Zakładam ten temat z litości, żeby forumowicze nie musieli się męczyć przewijając te wszystkie posty.

Dla tych, którym nie chce się czytać ponad 3tys. postów czesci pierwszej, zamieszczam ponizej skrót.

"previously on Lost..."

Marta ma dosyc siedzenia na kasie w biedronce. Po klotni z kierowniczka postanawia zlozyc papiery do policji. Musi tylko isc do Marcina, ktory napisze jej SiVi na tym, no... komputerze!

Marcin jest listonoszem. Lubi swoja prace, czasem poczyta pozdrowienia innych ludzi na pocztowkach. Mimo to przeraża go wizja noszenia uczciwie tej samej torby przez tyle lat do emerytury. Pomysł Marty mu sie spodobał... i tak zrodził sie nam kolejny potencjalny policjant.

Oboje udali się w końcu do Ilony, której brat szwagra znajomej ciotki jej najlepszej kumpeli zdawał kiedyś testy na policje.
Ilona niestety nie miała już numeru do brata szwagra znajomej ciotki jej najlepszej kumpeli, bo odkąd wrócila do Polski, caly czas jej wygasaja karty SIM z Heyah. Napisala wiec post w internecie, w poszukiwaniu brata szwagra... powiedzmy Zenka.

Zenek jezdzi na TIRach. Nie zarzucił jednak pomysłu pracy w policji. gdy wraca do domu, odpisuje dziewczynom i Marcinowi na forum ze swojego laptopa (nie moze pisac z kabiny kierowcy, bo jednak iPlus nie działa tak jak mu obiecali w reklamie TV).

Do naszej paczki dołącza coraz to wieksze i wiĘKSZE (i WIĘKSZE!) grono osób, którzy chcą znaleźć szczęście w deptaniu butami miejskich krawężników. Życzmy im powodzenia!

<zbieżność imion jest przypadkowa (tak jak zbieżność opon w TIRze u Zenka)>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Test psychologiczny multiselect II

hehehhee uśmiałem się dobrze , ale taka jest prawda o całej naszej policji.

Ale tu nic nie pisze o Policji. To raczej lekka satyra na nasze społeczeństwo. Chcieliby ALE...

________
Malachit

wg mnie chodziło o to , że do policji trafiają osoby byle jakie , bez starannej selekcji ale to tylko moje zdanie ;)

no jest to dosc uniwersalna historyjka, Malachit, ale to jednak jest o policji...

JP - bingo!

Ale osoby 'byle jakie' nie trafiają tylko do policji. Takich spotkasz i u stolarza i u piekarza, a i lekarz też się trafia z wysoką zawartością 'bylejakości'.
Są sita które powinny odsiewać ziarno ale i plewy zawsze jakoś się dostają po trosze...

________
Malachit

wnioskujac po policjantach, z ktorymi dane mi bylo miec watpliwa przyjemnosc, uwazam, ze ten caly multiselect jest za latwy.
za duze oczka w sitku....

idź kolego na MS i zalicz go to pogadamy ;) u nas z grupy około 100 kandydatów przeszło bodajże z 20 osób.... zapewne grałeś kozaczka i wyłapałeś mandat jak większość piszących takie głupoty :) ........

;)

do *X*X*
20? o 17 za duzo.
mandat? zadnego jeszcze nie zaplacilem, a jezdze od 9 lat praktycznie codziennie.
nie potrzebuje isc na multiselect. mam prace i robie to co lubie. na studiach gorsze rzeczy zdalem, niz pytania typu: "czy piles alkohol w ciagu ostatniego tygodnia?".

a to co napisalem, to nie sa glupoty. czytaj ze zrozumieniem baranie, to moze zdasz w koncu ten swoj multiselect.

"zapewne grałeś kozaczka i wyłapałeś mandat jak większość piszących takie głupoty :) "

hmmm. swoja droga, jak tak to czytam ponownie...
jedyna chec wstapienia przez ciebie do policji to dokopac takim "kozaczkom" w lepszych furach niz twoja mandatem.
myslisz w duchu zapewne: "zostane policjantem, to ja im w koncu pokaze".
zemsta toba kieruje, panie iXie. zemsta i chec pozbycia sie kompleksow.

aj niestety nie trafiłeś..... i tak się nie chwal że skończyłeś studia bo teraz praktycznie wszyscy kończą ...i ja też, multi tez zdałem i aktualnie mam dobrą pracę ;) .... tylko zajebiście nudną ;) a to dlaczego chcę wstąpić do policji jest już moja tajemnicą ale na pewno niema to żadnego związku z zemstą bo to już by było żałosne ;) ..... gratuluję również braku mandatu.. I to chyba ty masz jakieś kompleksy albo zazdrość przez ciebie przemawia, i to ty założyłeś ten temat.... ale skoro przeszkadza ci że tacy ludzie jak wymieniłeś idą do Policji to powinieneś się poświecić i również startować... wtedy miał byś okazję się wykazać czy naprawdę jesteś taki dobry ;) dla mnie to jest koniec tematu.... bo zapewne i tak nie zmieni to twojego podejścia :)

;)

jesli dla ciebie wstapienie do policji to max w czym mozna sie wykazac, to gratuluje :P

up up, bo stary temat za dlugo sie ładuje... ;]

the thruth tracker

tak nie udało się w życiu , nie dostało się dożadnej porządnej uczelni a cierpi się na przerost ambicji nad treścią więc idą do policji. Tam ich przyjmą z otwartymi rekoma a potem mamy to na ulicach - ni pies ni wydra. A panienki w policji to kupa śmiechu.

Bimbo

OSIEDLOWE AKCJE CO MOZESZ O NICH POWIEDZIEC ...

TESTY SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ SĄ DLA CIENIASÓW. MS I PSYCHOL OG SĄ OD TEGO, ABY DOPRAĆ ODPOWIEDNIEGO "GOŚCIA", KTÓRY NIE BĘDZIE MIAŁ SUMIENIA 'CZEPIAĆ' SIĘ NORMALNYCH LUDZI ZAMIAST SŁUŻYĆ CHLEBODAWCOM.
SAMO WYSZKOLENIE DZISIEJSZYCH HMMMM PANÓW MÓWI SAMO ZA SIEBIE. OCZYWIŚCIE NEGUJĄC W PEŁNI ZACHOWANIE 18NASTOLETNICH MORDERCÓW, ALE W PRZYPADKU SIŁ SPECJALNYCH MIAŁOBY TO ODWROTNY SKUTEK.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Witam:)
Wątek, aż prosi się, żeby napisać komentarz. Skrót trackone jakże trafny, uśmiałam się. Niestety taka rzeczywistość. Obiecują złote góry, to do policji kandydują osoby, które chcą poprawić swoją sytuacje finansową, mieć państwową posadę, szybką emeryturkę, nie zastanawiając się, czy w ogóle jest to zajęcie, które chcą wykonywać, czy mają ku temu predyspozycję. Jakimś cudem przechodzą mulitiselect, a osoby, które być może bardziej się do tego nadają, zostają odrzucone.Ten MS ma tak naprawdę odrzucić osoby ponad przeciętnie inteligentne (bo policjant nie ma być za bardzo inteligentny), a przyjmuje wiem dobrze kogo... Opinia o policjantach jest szczerze mówiąc taka, na jaką sobie po części zasłużyli. Bo wśród całej masy kiepskich policjantów, którzy znaleźli się tam przez przypadek, bo nie widzieli innych perspektyw na życie, jest garstka tych z powołania. Ale o tych dobrych się niestety nie mówi. A znam takich i generalizowanie w tym temacie jest dla nich krzywdzące. Podobnie rzecz się ma do pana szowinisty, który 'pije' do kobiet. Jestem kobietą i staram się o przyjęcie do służby w policji, nie dlatego że nie wiem, co z sobą począć w życiu, nie dlatego, że skończyłam kiepską uczelnię, nie dlatego że obiecują złote góry, ale dlatego iż uważam, że nadaję się do tej pracy. I nie jedna panienka nadaje się do tego bardziej, niż cała masa płci męskiej, którzy służą w policji.
Pozdrawiam
mw

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org