Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
allegro |
CZY PŁACI SIĘ COŚ (DODATKOWE OPŁATY) PODCZAS KUPOWANIA W ALLEGRO ? LUB SPRZEDAŻY JAKICHŚ TOWARÓW ? JAK TO JEST ? Idiotom mającym na celu wysyłanie postów zaczepnych i innych tego typu dziwadeł z góry dziękuję za nie udzielanie się
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: allegro |
gdy kupujesz to nie, ale jak sprzedajesz to są naliczane opłaty + prowizja od sprzedanego towaru tzn od kwoty za jaką sprzedałeś
|
|
Jesli sprzedajesz to wyliczaja ci za wystawienie przedmiotu, a jesli sprzedasz to dodatkowo prowizja. Gdy kupujesz to płacisz tylko za przedmiot i wysyłkę - nic dla allegro
|
|
tu masz wszystko: http://www.allegro.pl/help_item.php?tid=136&item=102&zoom=N
|
|
dzięki teraz już wiem wszystko i ku mojemu zdziwieniu ani jednego kretyńskiego postu he he.
|
|
Bo trudno krytykować laika, ale chcąc kupować czy sprzedawać na Allegro to musisz wejść na stronę Allegro i się zalogować, jeśli chcesz wykonać jedną czy drugą opcję to masz pełną pomoc i wsparcie ze strony serwisu Allegro i sam nie wiem czy jesteś takim czereśniakiem czy tylko takiego udajesz, a może to był twój pierwszy post na forum 4lomza? To jeszcze bym przemilczał, ale 130 post napisany i raczkujesz na Allegro to już albo żal albo śmiech, lecz mimo to życzę sukcesów bynajmniej na Allegro. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |