poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znacie te wesołe ryjki?

http://demotywatory.pl/./206023/Socjalizm-w-Polsce

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znacie te wesołe ryjki?

http://demotywatory.pl/./206023/Socjalizm-w-Polsce

Ja pierdole...

Zaraz pewnie wejde w temat o kebabie i przeczytam, ze spotkaliscie tam Czeczena...

Dlaczego ***** nikt nie sprzata tego jebanego chlewu na tym pierdolonym forum ???

Chyba jedyne forum, gdzie mozna zalozyc na glownej 10 tematow o tym samym.

i bardzo dobrze ! czy wy tego nie rozumiecie ze nie chcemy ich tu !

Łomża leży na Mazowszu !

A czy ty nie rozumiesz, ze mnie to nie interesuje czego chcecie?

To jedyne forum ktore znam, na ktorym jest taki chlew i burdel.
Chyba pora przestac sie udzielac, bo w sumie po co nerwy tracic...
Widac panom ze speeda odpowiada taki poziom oferowanej przez nich uslugi, wiec trzeba sie z tym pogodzic.
Chca miec forum dla sfrustrowanych 15 latkow, wyzywajacych wszystkich jak leci, trudno, ich wola... szkoda tylko, ze funkcjonuje to jako lomzynskie forum.

a mnie nie interesuje to czy Ty sie tu wypowiadasz czy nie :)
nie podoba sie to papa :* !

Łomża leży na Mazowszu !

Ta idź pokombinuj z koleżkami czeczenami jak tu na forum porządek zrobić. Może C4 pod Speeda? Twoi przyjaciele znają się na tym;] Powiecie że wrzucam wszystkich ludzi do jednego worka? No właśnie LUDZI...

Łomża leży na Mazowszu !

Dran - mam dla ciebie super sposób na uspokojenie zszarganych nerwów: nie chcesz czytać o Czeczenach? To nie czytaj!!! Proste? Ale sam na to nie wpadłeś.
Po prostu omijaj te tematy, które Cie nie interesują. Pomyśl ile czasu tracisz pisząc na tematy o których nie masz pojęcia i które Cie nie interesują.
Ja uważam, że dobrze że większość ludzi miała już styczność z tymi agresywnymi brudasami i dostrzega problem. Kiedyś gdy pisałem, że to groźni i chamscy ludzie sporo osób uważało mnie za nietolerancyjnego faszystę. A ja jestem bardzo tolerancyjny i lubię inne norodowości, pod jednym wszak warunkiem - muszą respektować nasze prawa i naszą kulturę.

@realista
Chyba sam napisalem, ze przestaje juz sie tu wypowiadac, wiec twoja swietna rada jest nieco spozniona, niestety jednak wpadlem na to sam...

Poza tym, powiedz mi co temat
"Znacie te wesołe ryjki?"
i link
"http://demotywatory.pl/./206023/Socjalizm-w-Polsce"

ma wspolnego z Czeczenami? Jak opanujecie, niezwykle trudna, sztuke wlasciwego formulowania tematow, to z przyjemnoscia bede je omijal...
Gdybys nie zauwazyl, to w tym watku zaprotestowalem przeciw tworzeniu burdelu na forum, poprzez zakladanie 10 tematow o tym samym, ale widac czytanie ze zrozumieniem niektorych przeroslo. A to, ze mam inne zdanie niz ty, nie oznacza, ze tematu nie rozumiem.

@A-Z
a "Mein Kampf" zapewne obowiazkowa pozycja na polce?

Dziwi mnie, ze wladze nie interesuja sie jaka maja wizytowke miasta.
Bo portal i forum jest pozycjonowane i wypromowane, pokazuje sie w czolowce wynikow dla Lomzy.
A jakbym tu wszedl i poczytal, to raczej ani turystycznie, ani z zadnym biznesem bym sie do tego miasta nie pchal, przyjmujac, ze forumowicze to reprezentatywna czesc mieszkancow.

Wiecznie ktos tu kogos obsrywa anonimowo, bo w oczy oczywiscie nikomu nie powie... Idzcie i zalatwiajcie swoje problemy jak nalezy, bo napawde tego forum nikt powazny nie czyta albo sie nim nie przejmuje.

Dran - jakoś mało konsekwentny jesteś w swoim postanowieniu.
Mam dla Ciebie kolejne genialne rozwiązanie: Jest jakiś temat, któty Cię zaciekawił, myślisz sobie - wejdę sprawdzę co to za ryjki. Wchodzisz. Ok k...wa, ja pie...le, znowu te Czeczeny. I tu UWAGA - nie wchodzisz na pole "odpowiedz na tę wiadomość" tylko klikasz w strzałeczkę "cofnij" i omijasz ten temat szerokim łukiem. Już łapiesz?
Są ludzie, dla których ten temat jest ważny. Dzięki temu, że o nim mówimy zauważają go media, politycy.

Niedawno we współczesnej czytałem, że na forach nie ma sympatii dla agresywnych leni. Nie udawajmy, że nie ma problemu.

realista daruj sobie juz swoje "genialne rady"... jak widac nie potrafisz nawet przedstawic takiej, dzieki ktorej nie bede narazony na czytanie takich tematow. Masz klopoty ze zrozumieniem istoty problemu, a za rady dotyczace obslugi przegladarki dziekuje, ale radze sobie.
Jest to najbardziej zasmiecone forum jakie znam, a wy jeszcze ta sytuacje pogarszacie. Najgorsza wizytowka Lomzy jaka mozna sobie wyobrazic.

A odpowiadam, bo mi odpisujesz, ale na tym juz zakoncze swoje udzielanie sie na forum, wiec mozesz sie cieszyc. Teraz ja mam rade, zalozcie jeszcze 50 takich tematow, najlepiej pod niepozornymi tytulami, wtedy juz nikt nie przegapi...

Nie wiem czy wiesz ale "Mein Kampf" w Polsce jest zabronione. Z resztą A.H to dla mnie żaden autorytet. A teraz przykład z życia:) Siedziałem sobie z kolegami na ławeczce wieczorkiem kulturalnie podjeżdża samochód z czeczenami w środku zatrzymują się i nawijają do nas po swojemu. My oczywiście się nie odzywamy bo ichniejszego języka nie studiowaliśmy;]. Z naszej strony ignorancja z ich strony cytuję - " je*ane polaki". Jednak język znają?:) Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org