wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
spacer po Długiej w piątkowe popołudnie - niema gdzie d.upy za przeproszeniem po

sadzic na tych nowych ławkach wszyskto oblegaja czeczenskie obiboki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: spacer po Długiej w piątkowe popołudnie - niema gdzie d.upy za przeproszeniem po

jeszcze dzień, może dwa i nie wyprowadzisz dziecka do piaskownicy bo będzie się tam bawiła mała banda islamskich terrorystów z nożami

Re: spacer po Długiej w piątkowe popołudnie - niema gdzie d.upy za przeproszenie

wiec pozostaje nam w dalszym ciagu emigrować

Re: spacer po Długiej w piątkowe popołudnie - niema gdzie d.upy za przeproszeniem po

może w końcu skini się zmobilizują i zrobią porządek :)

chłopie ja za nimi też nie przepadam,ale ty wpadłeś w jakąś obsesję..
śledzę od kilku dni to forum i co drugi dzień zakładasz jakiś post o brudasach,
jak chcesz coś zrobić to chodź z petycją i zbieraj podpisy od mieszkańców,którzy są za wysiedleniem ich z Łomży i zanieś Najwyższej Głowie...bo walenie w klawiaturę raczej ci nie pomoże

Ich bin fur Berlin...

wyjebać tych buraków

jego mamę w młodości czeczen puknął i teraz chodzi pretensje ma . ***** czlowieku ty sie ogarnij bo jestes ******** , myślalem ze dzisiaj zrobiles nowy temat o ławkach a tu *** zonk znowu o czeczenach wes ty sie ogarnij

nikt ich nie lubi i kazdy z tym zyje a ty jestes maniakiem jebanym

Skinów już nie ma tych co byli kiedyś, a szkoda czasy nie te :(

ale to i tak by nic nie dało, bo gdyby została stworzona tego typu bojówka to dzień dwa i wszyscy by oparli się w pierdlach i dupka

a podpisy zapewne zostały by spuszczone w klopie

czyli i tak i srak jesteśmy bezradni we własnym kraju, gorzka prawda

może ktoś przed wyborami zabłyśnie pozbyciem się zarazy, to może dostać sporawo poparcia, ale wiadomo jak to jest z panami władzami obiecanki...

czesio dobrze kombinujesz....
15 lat temu skini dawno by ich wytłukli...
przed wyborami ktoś rzuci parę pustych sloganów i tyle tego bedzie,
niech znajdzie się ktoś mądry żeby zagnać ich do roboty a nie trzymać pod ochroną

Ich bin fur Berlin...

Też zauważyłem że ze starego rynku robi sie druga Czeczenia.

jp ty sie nie udzielaj chamie a jak juz to pisz oglednie bo jak narazie prezentujesz zerowy poziom

Tak... skini by ich wytlukli... juz to widze...

adamosxx czlowieku, ty powaznie jestes opetany... Uwazaj bo za takie rzeczy jak wypisujesz tu na forum, to autentycznie mozna miec przesrane, obys sie nie doigral.
Wez daj na luz, bo juz w zaden temat wejsc nie mozna, zeby przypadkiem nie musiec czytac o Czeczenach.

Dran wiec gdzie ta tolerancja dla wolnosci slowa? o czeczenach albo dobrze albo wcale? niesety dobrze o nich nic nie moge powedziec

to idź kur*a na stary rynek i sprzedaj jakiemuś rakiete na morde i spełnisz się w swojej roli a jak cię przekopią to zostaniesz męczennikiem na forum i będziesz się mół brędzlować kilka lat aż nie znajdziesz kogoś innego

dzisiaj byłem na długiej z moją córką w wózku i Czeczen zszedł z chodnika, ustąpił mi miejsca natomiast rodowity menel miał już trudności z tym zajebiście ciężkim gestem

nie oceniaj wszystkich na podstawie kilku jednostek

adamosxx zmobilizuj Młodzierz Wszechpolską przecież prężnie działacie w Łomży i do boju.

adamosxx ja ci tylko uswiadamiam, ze szerzenie nienawisci na tle rasowym jest karalne, a rob sobie co chcesz...
Wolnosc slowa nie polega na tym, ze mozna kogos publicznie zwyzywac, chociaz moze ciezko Ci to zrozumiec...

Skin-Head- zi może by ich nie wytłukli ale pewne jest że to nie Polak by schodził Cz........... z drogi tylko odwrotnie,a co tu gdybać kiedys większość uważała ruch Skin-head za "zło"a teraz jak trwoga to ................................??

BĄDŻ DUMNY Z TEGO ŻE JESTEŚ POLAKIEM..........................

czekist chyba ich "troche" przeceniasz ^^

Kiedy opanowali centrum miast - milczałem, w końcu ławki są dla każdego, kiedy budowali meczety, milczałem - mamy przecież wolność wyznania. Kiedy wzywali do zabijania niewiernych, milczałem - mamy przecież wolność słowa.
Kiedy wysadzili wieżowce, milczałem - to byli chorzy ekstremiści.
Kiedy wywołali zamieszki, milczałem - to wina systemu i błędnej polityki. Kiedy uzyskali większość w parlamencie, milczałem - mamy przecież demokracje.
Kiedy wprowadzili w państwie prawo koraniczne a moja żona została ukamienowana za brak chusty na głowie, milczałem - już nie wolno było krzyczeć"

Realista co ma piernik do wiatraka?? No chyba że ci się to wszystko przytrafiło.... Łącznie z ukamienowaną żoną bez chusty na głowie... bardzo ci współczuję. Nie sposób opisać co musisz teraz czuć... :D

akasha jakbys mial chociaz troszke wiecej oleju w głowie zrozumialbys wypowiedz realisty

Łomża leży na Mazowszu !

adamos niestety to ty prezentujesz zerowy poziom i jak już mówiłem zacznij sie leczyc dla własnego dobra bo normalny nie jestes

akasha - przeczytaj to ze 3 razy może załapiesz. Narazie nie mordują, ale poczekajmy kilkanaście lat. We Francji pierwsze pokolenie imigrantów nie sprawiało problemów - dopiro ich dzieci. U nas problemy są juz nawet z pierwszym pokoleniem, zatem drugie pokolenie będzie o wiele bardziej agresywne od obecnego.

To jest ten pokój w Czeczenii i wycofane wojska Rosyjskie.

24 września 2009
Dziennik frontowy: 14 września.

14 września. Na terytorium Czeczenii rozpoczęły się masowe aresztowania cywilnych mieszkańców, podejrzewanych o współpracę z bojownikami. Na przykład we wsi Chattuni w rejonie wiedieńskim połączone siły wojsk rosyjskich i kadyrowskiej milicji pod pretekstem poszukiwania bojowników przeprowadziły bestialską, karną zaczystkę. Wieś została zablokowana przez kilkudziesięciu źołnierzy i milicjantów. W każdym gospodarstwie przeprowadzali rewizje i przeszukania. Doszło do ciężkich pobić bezbronnych dzieci, starców i kobiet, wiele domostw zostało ostentacyjnie zdemolowanych. Oprawcy, poszukując bojowników, wdarli się nawet do wiejskiej szkoły, gdzie trwały zajęcia lekcyjne. Pod lufami karabinów wyprowadzano dzieci grupami z budynku. Dzieci były bite i straszone śmiercią.

Życzę wszystkim warczącym psom tego samego.

ktosiu- cosiu odrobinkę kultury bo nazywanie kogoś psem jest w niektórych krajach najgorszym ubliżeniem ,czytaj ze zrozumieniem część ludzi na tym forum wcale nie jest za "wypędzaniem"tych"biedaków"tylko za brakiem sprawiedliwości co do pomocy finansowej.Część następna ok. jest za tym żeby się ich pozbyc ale dla mnie to nic nowego kraje podobno bardziej demokratyczne i nie podobno bogatsze maja trochę więcej wymagań wobec uchodzców niz my i nikt nie płaczę.A tak na marginesie całkiem nie dawno we Francji Arabscy huligani podpalili ok.300 samochodów i zniszczyli kilka sklepów i jest ok.U nas za to huliganów się zamyka do pierdla..............................A sznownych uchodzców się głaszcze ,bo wojna,cierpienie w porządku ale niech oni się do kurwy nędzy dostosują do naszego prawa czyz nie???

czekist popieram całkowicie!

Proponuje co niektórym zapoznac sie co pisala juz Oriana Fallaci.
Poogladajcie sobie na youtube filmy z muzułmańskich demostracji to znaczy zamieszek: londyn, malmo no i oczywiście przedmiescia paryża. Łączy ich wszystkich islam. Polityka prowadzona przez nasz rząd (anty rosyjska) jest bardzo krótkowzroczna. W europie zach. imigranci kradnacy socjal to święte krowy a jak ktos zaczyna nazywac rzeczy po imieniu to odzywaja sie lewacy i organizacje obrony praw tego i owego i od razu oskarżają o rasizm, faszyzm itp. Imigrantów przybywa w zastraszającym tempie. ue długo nie pociagnie tego syfu. Jak długo cieżko pracujący europejczycy będą łożyć na socjal dla nierobów.

ci koziojebcy uciekają do europy a potem plują na europejczyków i postanawiją ustanawiac włąsne prawa , to czeka także nas wobec tak zmasowanego napłyhwu ludności czeczeńskiej o takim nastawieniu do Polaków

Robotnica

no i mamy pierwsze efekty...tylko po co atakowali kobiety????
Ja jak jeżdżę w "ich" dzielnicę to zawsze bejsbola mam pod ręką, ale baby tłuc to ktoś trochę przesadził.....
chyba,że chciał trochę powstrzymać produkcję czeczeniątek... no ale tu najmniej jest ich winy

Ich bin fur Berlin...

Bo to prawdopodobnie był jakiś pojebus,jak już chciał się wykazać to mógł najebać facetów...................Wstydz się OSZOŁOMIE...................................

-no chyba że to "jakaś prowokacja"mająca na celu...........................???nad tym też można rozważac...

moze mu te smieci pobili dziewczyne a wiem ze tak robia wiec sie zemscil sam skoro wladza olewa problem. czas zeby kazdy mial przy sobie broń znaczy polak bo czeczeni juz maja

takiej opcji też nie wykluczam...............

to adamos ich zaatakował haha

Re: spacer po Długiej w piątkowe popołudnie - niema gdzie d.upy za przeproszenie

adamos i teraz jedna wygląda jak pół pandy

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

to jakaś medialna prowokacja z tymi babami...
zobaczcie co się dzieje pod alexem albo społem na w polskiego,obstawione czeczenią,siedzą w czerwonym golfie,łoją browary i obcinają, hehe a ja codziennie se tam łażę ok. południa.....pewnie mnie niedługo zaczepią....

Ich bin fur Berlin...

a czy wy nie mozecie im wpierdolu spuscic stoja na waszych osiedlach i obcinaja wez pare kolegow i bigos a nie patrzycie jak te barany na rzez

Carlos i co to da, że im spuści się wpierdol ? albo pójdziesz siedzieć albo będziesz bulił im szkodliwe, albo na drugi dzień odetną Ci łeb maczetą i nic za to nie będą mieli, a i tak tu dalej będą siedzieć i żerować na nas, takę nasze Polskie prawo, że najlepiej milczeć .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org