Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szaleńcza jazda |
Jak kierowcy szaleja na drogach!!!!!!!!!! Szok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szaleńcza jazda |
no to lepiej wiecej przez okno nie wygladaj wrrrrrrrrruuuuuuuummmmmm.................................!
|
|
zapraszam na szosę do mężenina NO SPEED LIMITS
|
|
i I've got the POWER !! ! ! ! >:]
|
|
wooow ale temat;-] najlepsza muzyka to kręcenie silnika ;-D
|
|
|
Pod maska kilka koni, a umiejętności często na rower za małe, zamiast deptać w pedał proponuje położyć cegłę na przyspieszaczu, oszczędzi nogę, a i szczególik, dla tych zwolenników rajdu, << panowie podpiszcie za życia papiery o zgodzie na pobranie organów po śmierci, no i dbajcie o siebie, w końcu to będzie czyjaś nerka czy wątroba, a może serce>> Pozdrawiam
|
|
Tak jest to prawda za kierownicami siedza przewaznie fajtulapy pod wzgledem umiejetnosci a predkosci jakie rozwijaja nie powstydzilby sie Niki Lauda. No ale efekty widac na trasie w postaci krzyzy i odrapanych z kory drzew.
|
|
fajnie jak sie wciaga samochody na przyspieszenie na swiatłach:PP
|
|
eee tam, kiedyś to 200 po legionów śmigali, a teraz chłopaki nie mają jaj
|
|
Kiedyś nie było raczej kamer na legionów - teraz ich trochę jest
|
|
Ale popalić gumę zawsze można ! I jaki efekt , szczególnie po godzinie 22
|
|
a chto jest najszybszy w mieście?? Ich bin fur Berlin...
|
|
nie dotyczy - nie jest tak źle ostatnio kolega mnie 170 przewiózł po Legionów. Fakt, że chłopak starszej daty;).
|
|
no czasami trzeba na swiatlach przelaczyc na benzyne ... :P
|
|
trackone, czym jeździsz? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=143305&t=143305 Jeździjcie jeździjcie....tylko nikomu krzywdy nie zróbcie......... Pik-Pok pozdrawia
|
|
nic specjalnego. audi b4 2.0. ale daje rade :]
|
|
autobusom MPK z pewnością :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
twojej siostrze tez sie podoba :P
|
|
jak 2.0 w 80 daje rade, to ja sobie wkrecam dzis korek pod pedal gazu... 10s do setki moze sprawic ze od przeciazen strace przytomnosc
|
|
trackone: moja fura podoba się Twojej starej ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
do saneona :ale jestes cipa ****** ze na stara wjeżdżasz anonimowo na forum kozaku z pompką w nosie
|
|
Nie taki on anonimowy !!! Jak dobrze się dowiedziałem to zielony lanos i to w dodatku auto taty !!!! a to jego profil ! http://nasza-klasa.pl/profile/2692616/gallery/119
|
|
a teraz wstaw link do swojego :D informacje dosc stare masz, bo lanosem dawno juz nie jezdzi
|
|
jonybe20: jesteś jakiś ********??? nie czujesz, że to było napisane w formie żartu, w ripoście na "twojej siostrze tez sie podoba :P"? poza tym na tym forum od dawna nie jestem anonimowy, cipo... AAAA: ale odkryłeś Amerykę ;) na 4lomza sam pisałem wiele razy czym jeżdżę, a wcześniej było tu podawane moje imię i nazwisko, więc nie zabłysnąłeś tym swoim PIERWSZYM postem ;) a co do Lanosa, to opierdoli spod świateł te wszystkie śmieszne 2.0, a w moje relacje z ojcem nie wnikaj, bo kociej mordy dostaniesz... @666: Honda się nie liczy, bo też na ojca zarejestrowana ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
no tak, czego sie nie robi dla nizszego OC :D
|
|
do saneone: to ty ***** strasznie dowciapny jestes.przynajmniej do mnie tak nie zartuj bo mi nie podchodza takie zjebane teksty.ile ty masz lat i gdzie ty sie chowasz ze tak grypsujesz???
|
|
tak lanos da rade 2litry jak ja mam i136km to tego lanosa nie mam co robic zastaniw sie co piszesz
|
|
jonybe20: ale to nie był żart skierowany w twoją stronę, więc idź się produkuj w tematach, gdzie żartują z "jonybe20"... i się tak nie napinaj, bo ci żyłka pierdząca pęknie... Andre695: najpierw naucz się pisać po polsku, a dopiero potem zastanawiaj się czy lanos da radę twoim stu trzydziestu sześciu papierowym koniom ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
trzym pi zde krótko bo tobie cos peknie
|
|
zamknij japę lamusie, bo nie wiesz kim jestem i w jakim środowisku się obracam... masz jakiś problem do mnie, to dzwoń frajerze: 602-588-082... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
przeciez to telefon twojej siostry ;]
|
|
@jonybe20: No i co? Nie masz nic na koncie, to puść biedaka albo daj telefon, to zadzwonię. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehe ty, dzwonil. ale nie odebrala, bo zostawila torebke na przednim siedzeniu :D P.S. moja stara cie pozdrawia :P
|
|
Autor: Andre695 (---.mobile.playmobile.pl) Data: 24-09-09 18:20 tak lanos da rade 2litry jak ja mam i136km to tego lanosa nie mam co robic zastaniw sie co piszesz Hahah nie no tym tekstem to zaraz wszystkich pozabijasz hahah co z tego że tyle ma koni hahaha ten lanos by z tym samochodem zrobił co by chciał i nic Ci te konie nie dadzą. Wypuść je lepiej na pastwisko niech idą wpizdu haha
|
|
"P.S. moja stara cie pozdrawia :P" też ją pozdrów ode mnie ;) będzie wiedziała od kogo hehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
miałem lanosa 1.6 16v 106KM krótko bo to złom i to dwu letniego to mam porownanie co ty głombie myslisz ze jak wydech masz ktory ryczy to jest sportowe auto jest
|
|
No sory jak ktoś się nie zna i kupuje zajechany samochód co ledwo fele toczy to już jego problem
|
|
do P@wcio: jak ktos ma baner AUTO CLUB LOMZA na ktorym jest ulica nie z lomzy, a ponadto jest to ulica o ruchu lewostronnym, to tez jego problem. :P
|
|
Pffyy a co to ma do tematu??
|
|
@Andre695 Nie mam ryczącego wydechu, a "głomba" poszukaj w rodzinie, głąbie... Masz 136 KM, więc pewnie masz Opla Vectrę... dawaj tę Vectrę na kreskę za pieniądze i zobaczymy co to jest warte... *****, po **** ja w ogóle dyskutuję z gówniarzami :/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
A ja mam cinquecento 700 lpg i radio na kasety. Toczydełko owszem-ale bije na głowe te 2litrówki,lanosy i inne formuły 1. Myślę że zamykamy temat, a osobiste wątki załatwiajcie między sobą a nie na forum =D Pik-Pok pozdrawia
|
|
utop się i nie wracaj
|
|
Telefonu do tej pory nie otzymałem ani od Jony'ego ani od kolegi z Opla, więc można uznać temat za zamknięty... Jaby ktoś coś kiedyś, to zapraszam. Na tym forum od dawna nie jestem anonimowy, wiec znaleźć mnie jest trudno. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
* Jaby ktoś coś kiedyś, to zapraszam. Na tym forum od dawna nie jestem anonimowy, wiec znaleźć mnie nie jest trudno. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
jonybe20 - wiesz po czym poznać dorosłych ludzi ? Po tym, że umieją odpowiadać za swoje czyny i wypowiedziane słowa. Jak się powiedziało a (na forum) to trzeba umieć powiedzieć b... Niech chcę broń Boże nikogo straszyć bo ten temat mi w sumie zwisa ale już przynajmniej dwie osoby w historii tego forum miały niemiłe przejścia na Łomży i wyłapały liście w mordę za napinkę zza ekranu monitora... W internecie nikt nie jest anonimowy, także na tym forum.
|
|
Mam golfa tdi 110, szczerze muszę powiedzieć że "brałem" się kilka razy z lanosem spod swiateł, uznając jego wyższość.
|
|
Co z tego ale nie brałeś się z Lanosem Sanego :P
|
|
P@wcio napisał(a): > Co z tego ale nie brałeś się z Lanosem Sanego :P > Pewnie że się nie brałem i nie mam zamiaru :) Wierzę przeciez że bez problemu mnie "objedzie".
|
|
nie popadajmy w przesadę w drugą stronę heh ten Lanos to nie dragster - jedynie dość szybki egzemplarz z wprawnym kierowcą... zdrowe TD110 w Golfie3 też daje radę jak kierowca ogarnia... dużo w tyle na pewno by nie zostało! wiem, bo miałem przyjemność :] Bora czy Golf4 trochę cięższe, więc nie wiem jak to wygląda. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ja znam bardzo dobrze kolesia co ma tego lanosa ! i wiem że te auto jest w takim stanie że nie jeden połatany szwab z niemiec może sobie pomażyć o takim wyglądzie ! a co do 136 koni panowie panowie waga i elastyczność silnika , jego charakterystyka ! Silniki 1.6 16 v które lubią obroty naprawdę potrafią nie jednemu 2.0 narobić siary :p wiem coś o tym heheh dla tego jeżeli ktoś ma 2.0 8v na pojedyńczym wałku to nawet niech nie podchodzi bo na starcie batów dostanie ! Gówno z tych 136 koni jak konstrukcja silnika stara i buda ciężka lub odwrotnie ;) zresztą co ja tu mówię spujżcie na hondę taki mały silnik a co potrafi ;) jest git ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XNknHonrApk a tutaj mamy dowodzik co potrafi 103 konie wasze zrobić z 136 km ;) jest git ;)
|
|
SaneOne, jeżdże IV 110, więc cięższy nieco. Do sprintu się nie nadaje, ma krótką 1, ale na trasie nie mogę narzekać,przy wyprzedzainu nie redukuję tylko jaddeeeee :)
|
|
P@wcio kim Ty k*rwa w ogóle jesteś ?! Raz baner ACL na pół strony ale gdy te "umarło" to przerzuciłeś się na baner MotoNE... Człowiek dwie twarze...
|
|
Żadne 2 twarze... motone powstało z tej samej społeczności co ACŁ... ACŁ było pierwsze a później stworzył się pomysł u niektórych, żeby wiele rzeczy zmienić. Niektórym pasowały stare zasady i nie pasowały nowe więc zostali w ACŁ, większość przeszła na MOTONE a niektórzy udzielają się i tu i tu. Co do śmierci ACŁ... no cóż została garstka osób, które robią coś dla siebie i nie piszą o tym na forum bo i tak każdy się spotyka na bierząco i Ci co są zainteresowani sa w temacie.
|
|
Ci co muszą widzą kim jestem :P od dawna jestem na motone ale zapomniało mi się zmienić ten baner:P a co do członków ACŁ też urzędują na motone i prezentują swe wypociny na necie oraz spotach klubowych :P
|
|
Naoglądaliście się za dużo Fast&Furious i świrujecie pawiana...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |