Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
turbo sim |
Chciałbym się dowiedzieć czy dostane gdzieś w Łomży kartę TurboSim do tel.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: turbo sim |
A czy przypadkiem smerf nie jest niebieski co he ..?? A co problem pochodzic po sklepach .
|
|
ja mam karte turbo sim za 10zł oddam :D do wszystkich modeli tel... nie no taaaaaaa
|
|
nie kupuj tego badziewia. lepiej ściągnij simlocka.
|
|
Dlaczego badziewie?? A jezeli chodzi o chodzenie po sklepach to po tych co chodzilem to nie znalazlem.
|
|
Ja kupowalam w Sympatii bardzo dawno temu ale raczej powinni dalej miec je w sprzedazy. Dlaczego badziew??? Po sciagnieciu simlocka zawsze pie... mi sie telefon a z turbosim nie ma zadnego ryzyka
|
|
a mam jeszcze pytanie do haha205 z telefonem nic sie nie dzieje?? tzn. nie wiesza sie czy cos takiego??
|
|
Nie dzieje sie nic, wszystko dzialam jak nalezy. Ja zawsze mialam problem bo wgrywali mi zupelnie inne oprogramowanie albo slyszlalam ze "z tego telefonu nie sciagamy jeszcze"a z turbo nie ma problemu wkladasz pod karte i wszystko. Wiem ze trbo nie chodzi w kazdym telefonie wiec musisz sie przejsc do nich i spytac.Koszt zakupu nie jest duzy chyba ok. 60 zl nie pamietam juz,ale mozesz sam zobaczyc np. na allegro
|
|
Hahahahaha, 60 zł. Wolne żarty. Takie karty chodzą po 10, góra 20 zł na Allegro. Poza tym dlatego uważam, że to badziew, bo miałem to ustrojstwo. Telefon po tym się wieszał podczas rozmów i dziwnie grzał podczas rozmów. Simlock kosztował wtedy 150 zł i po miesiącu wolałem ściągnąć sima niż dalej bujać się z tym "czymś". Nigdy więcej turbo i innych tego typu "wspomagaczy" biednych posiadaczy telefonów.
|
|
za 25zl z przesylka z allegro masz
|
|
Mi tam posaowalo i bylo wszystko ok. Sebi Na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem pisalam przeciez ze kupowalam turbo bardzo dawno temu i wtedy tyle kosztowaly nawet na allegro haha. Co za ludzie na tym forum, wypowiedz swoje zdanie a wywolasz burze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |