Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa CD w samochodzie |
kupiłam niedawno samochód z komisu przez kilika dni CD działało dobrze teraz teraz siadło na amen Radio ok poradzcie czy isc do komisu niech mi to zrobi ą czy dac sie na spokój i na własna reke cos z tym fantem zrobić ale powiem szczerze nie wiem gdzie moge to zrobic i za ile?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa CD w samochodzie |
Witam serdecznie, wydaje mi się że komis nie odpowie za niesprawny czytnik CD, chyba że właściciel (pracownik) bardzo szanuje swoją markę i będzie miał jakiś zbędny odtwarzacz z innego auta, wtedy sprawa może nabrać innego wymiaru. Dlatego też sugeruję odwiedziny w tymże komisie, wiadomo nic Pani nie traci. Jeżeli to się nie powiedzie to proponuję zakup jakiegoś nowego odtwarzacza i w tym przypadku trzeba będzie się przygotować na wydatek rzędu 300zł za np. nowego średniej klasy Soniaka.
|
|
a może to kwestia przeczyszczenia lasera? Jednak 300 zł to spory wydatek .zadzwonie jutro do komisu chociaz mi tak troche głupio Dzięki jedrulas za odpowiedż
|
|
Proponuję allegro. Ostatnio kupowałem właśnie radio do autka i jestem bardzo zadowolony. Radio super i za połowę tego ile w Łomży trzeba zapłacić za najtańsze. A sprzedawca w komisie… znając nasze realia raczej nie wykaże się inicjatywą.
|
|
do komisu nawet nie masz co iść. wyśmieją Cie że przychodzisz do nich z taki problemem. w momencie kupna radio działało więc o co chodzi? proponuję kupić płytkę do czyszczenia lasera a jeśli to nie pomoże to kupić nowe radyjko.
|
|
mojim zdaniem poczekaj na radio jak bedzie w biedronce heheh
|
|
o Allegro nie pomyślałam- super pomysł A te płytke do czyszczenia to mozna kupić gdzie i za ile?
|
|
nieodpłatnie mogę luknąć na ten sprzęt. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę. ![]()
|
|
wypierdol i kup nowe i wsio w temacie bez jaj!
|
|
wymiana lasera to koszt ok. 100zl w lomzy
|
|
Już lepiej kupić nowy odtwarzacz,za trzysta złotych można mieć odt.dobrej klasy,a do komisu możesz się przejść przecież nic na tym nie tracisz,a sprawa się wyjaśni.
|
|
W komisie kupilas samochod nie radio wiec nie ma co tam isc jak dobre radio to do naprawy albo znajomego elektronika niech zajrzy a plytke do czyszczenia kupisz u nas w kazdym sklepie komputerowym
|
|
Ostatnio w moim laptopie poszła karta dźwiękowa, z racji tego, że nie mieszkam zbyt długo w Łomży nie byłem zorientowany w firmach zajmujących się naprawą tego typu. Szukałem w sieci i wpadłem na stronę gdzie można zgłosić awarię on line http://serwisko.pl/zgloszenie_awarii_urzadzenia_szukaj_serwisu (Wypełniasz formularz, wysyłasz i na adres e-mail dostajesz propozycje naprawy (nawet z wstępną wyceną) z okolic i wybierasz ten który Ci odpowiada. Mam nadzieje, że pomogłem
|
|
Kolego na pewno pomogłeś też mam taki problem z odtwarzaczem CD i od 5 lat codziennie zaglądałem do tego wątku i czekałem aż odpiszesz. Dzięki serdeczne :D
|
|
Czekałeś na mnie ;p to się ciesze się mogłem pomóc :DD mam nadzieję że uda sie naprawić odtwarzacz :)) Pozdrawiam :))
|
|
jeżeli przestały działać płyty CD a reszta jest w porządku to mi zajmuje to ok 30 min i kosztuje 30 zł
|
|
www.carecar.pl http://care-car.firmy.net
|
|
tak poważnie to mam inny problem. Odtwarzacz wciągnął płytę do środka i nie chce oddać wie ktoś co to może być?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |